Milyet vegyek?
Kezdőlap › Fórumok › A drágább-jobb is? › Milyet vegyek?
Címkézve: becker, cns, garmin, Milyet vegyek, tomtom
- This topic has 68 hozzászólás, 16 résztvevő, and was last updated 9 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. augusztus. 1. hétfő-20:55 #25468deathrowwFelhasználó
Szia.
Én úgy tudom hogy az XXL két féle csomagolásban létezik.
Van a sima ami ólcsobb tmc antenna nélkül,és van a drágább tmc antennával ,ennek a dobozán fel van tüntetve a traffic felirat.
Azon a dobozon amelyikre ez a szó fel van tüntetve az tuti hogy tmc antennával van csomagolva.
Az egyik kollégámnak is ilyen XXL van,de én úgy vettem észre hogy annak gyengébb a tmc antennája,és lassaban veszi a jelet.
És lehet ha leveszed a gyújtást az autóról akkor elvesziti az eseményeket is ( az XL sajnos ilyen ).
Azért ajánlottam a go 750/950 es szériát.
Hali2011. augusztus. 2. kedd-17:31 #25474GyurciAdminisztrátor@ Attila Igaza van deathroww-nak! Én is inkább az általa említett gépeket ajánlom!
2011. augusztus. 2. kedd-17:32 #25475GyurciAdminisztrátor@ Attila Tudomásom szerint már nem kapható olyan XXL, ami tartalmazza a TMC vevőt.
2011. augusztus. 5. péntek-07:31 #25481deathrowwFelhasználóSzia Attila.
Nem érdekel egy 1 éves tomtom go 750-es navi ( tmc-s dokkoló,papírok kábelek + 2 térkép letöltés )?
Üdv.2011. augusztus. 5. péntek-08:16 #25483GyurciAdminisztrátor@ deathroww Pont ilyet ajánlottam Attilának néhány hozzászólással ezelőtt. Most itt az alkalom… :)
2011. augusztus. 5. péntek-08:45 #25485deathrowwFelhasználóMár csak az kéne hogy az Attila is fellépjen az oldaladra ,és hátha érdekelné.
Gyurci ha van valami ismerősöd aki navit szeretne venni gondolj rám :).
Üdv2011. augusztus. 5. péntek-21:27 #25486GyurciAdminisztrátor@ deathroww Persze szólok. :)
2011. augusztus. 7. vasárnap-19:05 #25493gyurika981FelhasználóSziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni motoros navigációt szeretnék venni most találtam a neten ezt a navit:
gps/goclever-rider-350-feu-motoros-navigacio-teljes-europa-terkeppel (a link nem jelenített meg terméket, by Gyurci)
esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel? Vagy tudtok nekem ajánlani valamilyen motoros navigációt elfogadható árban, nem szeretnék 100-120 ezret kiadni egy garmin naviért.
Segitségeteket előre is köszönöm!
2011. augusztus. 12. péntek-07:40 #25499GyurciAdminisztrátor@ gyurika 981 Hallottam már róla, de soha nem láttam még. Többféle verzióban létezik, elvileg csak Magyarország térképpel is. Mindenképpen nézd meg vásárlás előtt, és vidd ki a napra is!
2011. augusztus. 13. szombat-23:58 #25500shaftFelhasználóSziasztok!
Szeretnék PNA-t venni, és az alábbi készülékekben gondolkozom:
WayteQ x990
WayteQ x850
WayteQ x950-HD
Ez utóbbi két készüléknél csak a felbontás tér el, a proci és minden egyéb ugyan az. Hogyan befolyásolja a 950-HD működését a jóval nagyobb felbontás (majdnem 3-szor nagyobb pixelszám) ugyan azt a navi szoftvert feltételezve?
Köszönöm a válaszokat előre is.2014. június. 4. szerda-11:21 #29761IstvánFelhasználóSziasztok!
Kérdésem a következő:
Becker active.5 készülékhez is szükséges Magyarország kártyát vennem vagy ennek már olyan a térképe, hogy nálunk is megbízható??köszönöm előre a segítséget!
István
2014. június. 4. szerda-16:32 #29764GyurciAdminisztrátorSzia!
“Becker active.5 készülékhez is szükséges Magyarország kártyát vennem”
Nem, a Becker activ.5 már alapból kezeli a magyarországi TMC-t:
https://navigyurci.hu/2014/05/31/becker-active-5-navigacio-kozben/Üdv:
Gyurci2014. július. 17. csütörtök-18:58 #30273b.lajosFelhasználóSzép jó napot!
Végre eldöntöttem és letettem a voksom egy active 5 mellett, aztán rendelésnél kiderült, hogy az általam kinézett boltba csak pár nap múlva lesz raktáron. Addig is míg elérhető lesz, az oldalt olvasva akadt megint egy kérdésem. Egy ízig-vérig navigációs készüléknek, mint az előbb említett active 5-nek, mennyire alternatívája egy okostelefon? például egy nokia 630, vagy egy WayteQ TALK 5H + Sygic 3D Európa navigációs szoftver, természetesen csak a navigációs rendszert figyelembe véve.
b.lajos2014. július. 17. csütörtök-20:56 #30276GyurciAdminisztrátorVégre eldöntöttem és letettem a voksom egy active 5 mellett, aztán rendelésnél kiderült, hogy az általam kinézett boltba csak pár nap múlva lesz raktáron. …Egy ízig-vérig navigációs készüléknek, mint az előbb említett active 5-nek, mennyire alternatívája egy okostelefon? például egy nokia 630, vagy egy WayteQ TALK 5H + Sygic 3D Európa navigációs szoftver, természetesen csak a navigációs rendszert figyelembe véve…
Kedves Lajos!
A Becker Active.5 jó választás. Ha máshol nem, a Média Markt áruházakban biztosan kapsz. A telefonos navigáció csak alternatív megoldásként jó (véleményem szerint):
https://navigyurci.hu/2014/03/25/teriteken-az-autos-navigacio-mik-a-lehetosegeink/Üdv:
Gyurci2014. július. 17. csütörtök-21:41 #30278b.lajosFelhasználóKöszönöm a választ, tulajdonképpen én is annak vagyok a híve, hogy a céleszközök mindig, vagy többségében jobban szolgálnak az adott területen.
Végeredményként pedig az active5 megrendelve.
További szép vízilabdás estét, mert 8-6 ide!!!
Üdv!
b.lajos - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.