Milyet vegyek?

Kezdőlap Fórumok A drágább-jobb is? Milyet vegyek?

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 69
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia.
    Én úgy tudom hogy az XXL két féle csomagolásban létezik.
    Van a sima ami ólcsobb tmc antenna nélkül,és van a drágább tmc antennával ,ennek a dobozán fel van tüntetve a traffic felirat.
    Azon a dobozon amelyikre ez a szó fel van tüntetve az tuti hogy tmc antennával van csomagolva.
    Az egyik kollégámnak is ilyen XXL van,de én úgy vettem észre hogy annak gyengébb a tmc antennája,és lassaban veszi a jelet.
    És lehet ha leveszed a gyújtást az autóról akkor elvesziti az eseményeket is ( az XL sajnos ilyen ).
    Azért ajánlottam a go 750/950 es szériát.
    Hali

Adminisztrátor

@ Attila Igaza van deathroww-nak! Én is inkább az általa említett gépeket ajánlom!

Adminisztrátor

@ Attila Tudomásom szerint már nem kapható olyan XXL, ami tartalmazza a TMC vevőt.

Felhasználó

Szia Attila.

Nem érdekel egy 1 éves tomtom go 750-es navi ( tmc-s dokkoló,papírok kábelek + 2 térkép letöltés )?
    Üdv.

Adminisztrátor

@ deathroww Pont ilyet ajánlottam Attilának néhány hozzászólással ezelőtt. Most itt az alkalom… :)

Felhasználó

Már csak az kéne hogy az Attila is fellépjen az oldaladra ,és hátha érdekelné.
    Gyurci ha van valami ismerősöd aki navit szeretne venni gondolj rám :).
    Üdv

Adminisztrátor

@ deathroww Persze szólok. :)

Felhasználó

Sziasztok!

Segitségeteket szeretném kérni motoros navigációt szeretnék venni most találtam a neten ezt a navit:

gps/goclever-rider-350-feu-motoros-navigacio-teljes-europa-terkeppel (a link nem jelenített meg terméket, by Gyurci)

esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel? Vagy tudtok nekem ajánlani valamilyen motoros navigációt elfogadható árban, nem szeretnék 100-120 ezret kiadni egy garmin naviért.

Segitségeteket előre is köszönöm!

Adminisztrátor

@ gyurika 981 Hallottam már róla, de soha nem láttam még. Többféle verzióban létezik, elvileg csak Magyarország térképpel is. Mindenképpen nézd meg vásárlás előtt, és vidd ki a napra is!

Felhasználó

Sziasztok!

Szeretnék PNA-t venni, és az alábbi készülékekben gondolkozom:
    WayteQ x990
    WayteQ x850
    WayteQ x950-HD
    Ez utóbbi két készüléknél csak a felbontás tér el, a proci és minden egyéb ugyan az. Hogyan befolyásolja a 950-HD működését a jóval nagyobb felbontás (majdnem 3-szor nagyobb pixelszám) ugyan azt a navi szoftvert feltételezve?
    Köszönöm a válaszokat előre is.

Felhasználó

Sziasztok!
    Kérdésem a következő:
    Becker active.5 készülékhez is szükséges Magyarország kártyát vennem vagy ennek már olyan a térképe, hogy nálunk is megbízható??

köszönöm előre a segítséget!

István

Adminisztrátor

Szia!

“Becker active.5 készülékhez is szükséges Magyarország kártyát vennem”

Nem, a Becker activ.5 már alapból kezeli a magyarországi TMC-t:
    https://navigyurci.hu/2014/05/31/becker-active-5-navigacio-kozben/

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szép jó napot!
    Végre eldöntöttem és letettem a voksom egy active 5 mellett, aztán rendelésnél kiderült, hogy az általam kinézett boltba csak pár nap múlva lesz raktáron. Addig is míg elérhető lesz, az oldalt olvasva akadt megint egy kérdésem. Egy ízig-vérig navigációs készüléknek, mint az előbb említett active 5-nek, mennyire alternatívája egy okostelefon? például egy nokia 630, vagy egy WayteQ TALK 5H + Sygic 3D Európa navigációs szoftver, természetesen csak a navigációs rendszert figyelembe véve.
    b.lajos

Adminisztrátor

Végre eldöntöttem és letettem a voksom egy active 5 mellett, aztán rendelésnél kiderült, hogy az általam kinézett boltba csak pár nap múlva lesz raktáron. …Egy ízig-vérig navigációs készüléknek, mint az előbb említett active 5-nek, mennyire alternatívája egy okostelefon? például egy nokia 630, vagy egy WayteQ TALK 5H + Sygic 3D Európa navigációs szoftver, természetesen csak a navigációs rendszert figyelembe véve…

Kedves Lajos!

A Becker Active.5 jó választás. Ha máshol nem, a Média Markt áruházakban biztosan kapsz. A telefonos navigáció csak alternatív megoldásként jó (véleményem szerint):
    https://navigyurci.hu/2014/03/25/teriteken-az-autos-navigacio-mik-a-lehetosegeink/

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm a választ, tulajdonképpen én is annak vagyok a híve, hogy a céleszközök mindig, vagy többségében jobban szolgálnak az adott területen.
    Végeredményként pedig az active5 megrendelve.
    További szép vízilabdás estét, mert 8-6 ide!!!
    Üdv!
    b.lajos

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 69
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás