Navon N660
- This topic has 198 hozzászólás, 32 résztvevő, and was last updated 8 years, 10 months telt el by Player.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. október. 8. szombat-18:22 #25612DzsottiFelhasználó
lefkosia!
TFAT, nem lettem okosabb, kipróbálni meg nem merem, hogy nálam működik e!
D.2011. október. 8. szombat-18:38 #25613lefkosiaFelhasználóDzsotti Mondta
lefkosia!
D.Amikor összekötöd a pc-vel, akkor nem látsz egy olyam mappát, amiben gpspara1.bin stb van? Nekem csak az kellene, amiben ezek megvannak, csak ki kellene másolni. Nem azt mondtam, hogy tedd fel az általam linkelt romot, hanem, hogy a tfatban mik találhatók.
2011. október. 8. szombat-19:15 #25614DzsottiFelhasználóRögtön kipróbálom, usb módban mit találok.
lefkosia Mondta
Dzsotti Mondta
lefkosia!
D.Amikor összekötöd a pc-vel, akkor nem látsz egy olyam mappát, amiben gpspara1.bin stb van? Nekem csak az kellene, amiben ezek megvannak, csak ki kellene másolni. Nem azt mondtam, hogy tedd fel az általam linkelt romot, hanem, hogy a tfatban mik találhatók.
2011. október. 8. szombat-19:17 #25615lefkosiaFelhasználóDzsotti Mondta
Rögtön kipróbálom, usb módban mit találok.
lefkosia MondtaDzsotti Mondta
lefkosia!
Köszönöm segítségedet
2011. október. 8. szombat-20:13 #25616DzsottiFelhasználóUSB módban csak a 2gb belső (térkép) és az SD-t láttom, ami Neked kell azt / azokat a meghajtókat a PC nem látja.
lefkosia Mondta
Dzsotti Mondta
lefkosia!
Köszönöm segítségedet
2011. október. 8. szombat-20:18 #25617DzsottiFelhasználóMegvannak… készülékkel viszont látom a gpspara0.bin, gpspara1.bin, gpspara2.bin, gpspara3.bin file-okat, küldöm mind!
lefkosia Mondta
Dzsotti Mondta
lefkosia!
Köszönöm segítségedet
2011. október. 8. szombat-20:25 #25618DzsottiFelhasználóItt a linkje:
http://data.hu/get/4299991/n660gpspara.zip2011. október. 9. vasárnap-06:12 #25619lefkosiaFelhasználóDzsotti Mondta
Itt a linkje:
http://data.hu/get/4299991/n660gpspara.zipKöszönöm a linket, és segítségedet, ez a tfat tartalom, de sajnos ezzel sem megy…Eljut a frissítésig, de 3%-nál megáll. Megy a kukába a készülékem. :)
2011. október. 11. kedd-21:08 #25623barakukFelhasználóSziasztok,
N480-al lenne problémám, sajnos az előttem “szakinak” mondott srác hazavágta rendesen.
A készülékről törölve lett minden, bekapcsoláskor fekete képernyő fogad.
Próbáltam ROM-ot betölteni, de frissítés nem fut végig rajta:Update process………4/4
Program Images Success
100%Hiába kapcsolom/resetelem be utána a helyzet ugyanaz.
Légyszíves ha valaki találkozott hasonló problémával segítsen.
Köszönöm,
Norbert2011. október. 12. szerda-04:26 #25624lefkosiaFelhasználóbarakuk said:
Sziasztok,
N480-al lenne problémám, sajnos az előttem “szakinak” mondott srác hazavágta rendesen.
A készülékről törölve lett minden, bekapcsoláskor fekete képernyő fogad.
Próbáltam ROM-ot betölteni, de frissítés nem fut végig rajta:
Update process………4/4
Program Images Success
100%
Hiába kapcsolom/resetelem be utána a helyzet ugyanaz.
Légyszíves ha valaki találkozott hasonló problémával segítsen.
Köszönöm,
NorbertSzia!
Sajnos és is ugyanebben a cipőben járok, nekem már a 1/1 frissítésnél megáll, és semmi. Úgy néz ki, hogy alaplapot kell vennem :(
2011. október. 20. csütörtök-07:28 #25631GyurciAdminisztrátor@ Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a Magyarország változatból, Európásat csinálni, a licencek cseréjével warez! Ezért az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat törölni fogom! Gyurci
2011. november. 3. csütörtök-23:19 #25678Törölt FelhasználóAdminisztrátorSziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
N660-asom van és nem kevés probléma jött elő rajta.
Hiába dugom USB-n a PC-re nem csinál semmit.
Nem jelenik meg a navi kijelzőjén, hogy USB mode, marad az alap menü.
A számítógép észre veszi, hogy rádugtam, de csak annyit ír ki, hogy az eszközt nem lehet felismerni.
Egy másik probléma, hogy a nyelv mindig visszamegy angolra, továbbá az óra is mindig nullázódik.
És még néhányapró momentum, hogy a menüben minden gomb működik, csak a “GPS info” és a “képek” gomb nem.
Sokadik érintésre sem, és az érintésnél halható csipogás sincs ennél a két gombnál.
Kikapcsolásnál, ha megnyomom a gombot nem jön be a választási lehetőség, hogy standby vagy kikapcsolás.
A kikapcsoló gomb megnyomása után (mindegy hogy röviden vagy hosszan) nem történik semmi,
ugyan úgy tudok barangolni a menüben mint előtte, viszont kb. 1 perc múlva gondol egyet és kikapcsol.
Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ilyennel?
Előre is köszönöm a segítséget!!!!
2011. november. 4. péntek-07:11 #25679GyurciAdminisztrátor@ Serpa Esetleg egy gyári adat visszaállítás, nem segít rajta?
2011. november. 6. vasárnap-21:14 #25681Törölt FelhasználóAdminisztrátorSajnos a gyári értékek visszaállítása nem segített.
Van esetleg valami más tipp, hogy mi lehet a gond???
Köszönöm a segítséget!
2011. november. 7. hétfő-07:06 #25683GyurciAdminisztrátor@ Serpa Nekem ez szoftveres hibának tűnik. Gondolom a szerviz kijavítja.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.