Navon N660

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N660

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 198
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

hát nem tudom miért nem ment el, de akkor inkább leírom ide, hátha jobb lesz!

yasec.bike@freemail.hu

Felhasználó

yasecbike!

Info, ment és a csomag is!
    Sok sikert!
    D.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

yasecbike!
    Info, ment és a csomag is!
    Sok sikert!
    D.

Üdv Mindenkinek!

Dzsotti! Légyszíves küld el nekem is.

Felhasználó

ati62!

Rendben, kérek egy email címet.
    D.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

ati62!
    Rendben, kérek egy email címet.
    D.

ati62@freemail.hu

Felhasználó

Sziasztok!
    Szeretnék egy Navon N660-on branding.zip-et cserélni, valamint bővíteni a térképállományt (csak Mo), illetve a poi adatbázist, és feltenni rá egy dimka skint. Eddig Mio c520-am volt, azzal minden ment, de ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Ha tudtok nekem segíteni valamilyen buherálási trükkel, akkor légyszi osszátok meg velem!
    Köszi! :)

Felhasználó

Szia Alkess!

Megmondom őszintén még a Branding.zip-et nem buheráltam, ebben mit lehet elérni?
    Szintén ez a helyzet a térképpel, mert nekem hivatalos full Eu van fent, skint már cseréltem rajta és a nyelvi file-t is.
    Innen szedtem: http://riks.new.fw.hu/
    Térképbővítés: itt viszont a liszenc file-at kell buherálni, de nincs tapasztalatom ebben.
    Egy nem hivatalos primót egyszer próbaként feltettem az SD-re, működött, skinelve is, de a liszenc file-at úgy ahogy voltak csak felmásoltam.
    Segíteni csak egy segédprogival tudok, amivel be tudsz lépni a winCe-be és van egy-két plusz alkalmazás rajta.
    Ha gondolod ezt eltudom küldeni, ha kapok egy emil címet.
    Továbbikaban csak annyit tudok tanácsolni nézz szét az adott térképed szerinti fórumokon (igo, primo), az igazi nagy májerek ott lapulnak :-)
    Dzsotti.

Alkess Mondta

Sziasztok!
    Szeretnék egy Navon N660-on branding.zip-et cserélni, valamint bővíteni a térképállományt (csak Mo), illetve a poi adatbázist, és feltenni rá egy dimka skint. Eddig Mio c520-am volt, azzal minden ment, de ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Ha tudtok nekem segíteni valamilyen buherálási trükkel, akkor légyszi osszátok meg velem!

Felhasználó

Szia Dzsotti!
    Köszi szépen a kimerítő választ! A branding.zip fájlban szokták a hozzáértők a poikhoz rendelni a saját ikonjaikat, így sokkal szebb látványt lehet elérni egyszerűbben, mintha egyenként kapcsolgatnád be őket. Ilyen pl. a Nanuka féle branding igo8-ra és primora is. Skint szerencsére találtam, egy Dimka félét, de poi adatbázist nem tudtam bővíteni, nem fogadta el. A vicces az, hogy ezen a gépen is fent van a full EU, minden térkép, de valahogyan aktiválni kell őket, hogy a program is felismerje. De ez végül is nem fontos, mert nekem is van primo-m. A segédprogramot pedig köszönöm szépen, de nem kérem, nem akarok belenyúlni a win-be, meg mindent tud a gép, ami igazából nekem kell!
    Köszönöm szépen, mégegyszer! :)
    Alkess

Szia Alkess!
    Megmondom őszintén még a Branding.zip-et nem buheráltam, ebben mit lehet elérni?
    Szintén ez a helyzet a térképpel, mert nekem hivatalos full Eu van fent, skint már cseréltem rajta és a nyelvi file-t is.
    Innen szedtem: http://riks.new.fw.hu/
    Térképbővítés: itt viszont a liszenc file-at kell buherálni, de nincs tapasztalatom ebben.
    Egy nem hivatalos primót egyszer próbaként feltettem az SD-re, működött, skinelve is, de a liszenc file-at úgy ahogy voltak csak felmásoltam.
    Segíteni csak egy segédprogival tudok, amivel be tudsz lépni a winCe-be és van egy-két plusz alkalmazás rajta.
    Ha gondolod ezt eltudom küldeni, ha kapok egy emil címet.
    Továbbikaban csak annyit tudok tanácsolni nézz szét az adott térképed szerinti fórumokon (igo, primo), az igazi nagy májerek ott lapulnak :-)
    Dzsotti.
    Alkess Mondta

Sziasztok!

Felhasználó

Dzsotti egy veteránnak eltudnád küldeni az N660-as programot. Már néha hosszú az út hazafelé a kocsmából!

Felhasználó

Polibacsi Mondta

Dzsotti egy veteránnak eltudnád küldeni az N660-as programot. Már néha hosszú az út hazafelé a kocsmából!

Szia Polibácsi!

Küldöm, csak kérek elérhetőséget, privárban légyszi küld el az email címed (itt fent a sendPM-el)… és már tolom is a cuccot az insrukciókkal!
    D.

Felhasználó

Polibácsi!

Megkaptad a batyut? Be tudtad röffenteni?
    D.

Felhasználó

Sziasztok,

Én megkaptam a Dzsotti féle csomagot, remekül múködik!!!

Köszi mégegszer!!

Felhasználó

Attila!
    Ment a csomag.
    D.

Felhasználó

Sziasztok!

Valaki tud nekem is segiteni abban, mikétn lehet megoldani hogy a jelenleg csak hungarys navonból full eu legyen.

Köszi előre is

Felhasználó

charly Mondta

Sziasztok!
    Valaki tud nekem is segiteni abban, mikétn lehet megoldani hogy a jelenleg csak hungarys navonból full eu legyen.
    Köszi előre is

charly!

Két lehetőség van:
    -Veszel egyet
    -szerzel egyet

Én csak abban tudok segíteni, ha már megvan, hogyan tudod elindítani úgy, hogy ne akadjonak össze és a gari is megmaradjon.
    Segédprogi eredetileg csak a gyárilag hiányzó alkalmazások pótlására lett kitalálva… később született egy 2-es verziója, amely annyiban tér el az eredetitől, hogy ez már kezel két térképet is… de a térképet Neked kell megszerezni és az adott könyvtárba bemásolni, itt ott, egy-két dolgot átnevezni.
    Ha megkapom a cimed a segédprogit küldöm!
    Dzsotti

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 198
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás