Tanácsot kérek
Kezdőlap › Fórumok › Mi kell hozzá (melyiket vegyem)? › Tanácsot kérek
Címkézve: élettartam frissítés, navon, regisztráció
- This topic has 363 hozzászólás, 70 résztvevő, and was last updated 5 years, 9 months telt el by
Bandy.
- SzerzőBejegyzés
- 2019. július. 24. szerda-10:54 #38829
Gyurci
AdminisztrátorA Navon A500 élettartam frissítésével kapcsolatban a következőt találtam:
A készüléken található liszensz élettartama 3 év, így 3 évig kap frissítést a készülék, amely elteltével újabb liszensz igényelhető (díjmentesen) a készülék sorozatszáma alapján. 3 év elteltével liszensz igényléssel kérjük keresse a Navon ügyfélszolgálatát.
Szia DM, köszi! Bocs a kései reagálásért, de nem küldött értesítést az oldal.
Üdv,
Gyurci2019. július. 24. szerda-22:03 #38830Bandy
FelhasználóÉn is köszi DM43! Ebben csak az az érdekes, hogy erről nem tájékoztatják a vásárlót (anyumékat). Az enyém anno jó lett és nem kér 3 évente frissítést… Ja, ás a gond az, hogy ezt a Navon 500-ast, nem három év elteltével, hanem egy éven belül kellett újra “regisztrálni”. Szerintem ez szoftver probléma lehetett a készülékkel, de az ősök ezt inkább a “szervizeléssel” akarták – és valljuk be tudták – megoldani… Csak így véleményem szerint veszített a garanciájából. /Bár a levelezések megmaradnak./
2019. július. 25. csütörtök-11:28 #38831Gyurci
AdminisztrátorÉn is köszi DM43! Ebben csak az az érdekes, hogy erről nem tájékoztatják a vásárlót (anyumékat)./
Talán egyre kevesebb az olyan üzlet, ahol szakértelemmel tudnak eladni navigációt. Már évekkel ezelőtt is az volt a vélemény, hogy ezekbe már kár energiát befektetni, lassan kihalnak. Bár ez a “lassú” tényleg nagyon lassú, ezért itt ott siettetik. Így azután még hamarabb kihal…
Üdv,
Gyurci2019. július. 25. csütörtök-23:30 #38832Bandy
Felhasználó - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.