Tanácsot kérek

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 364
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Szívesen. A Professional 50 LMU-nál nem valószínű hogy jobb lesz, bár újfajta aktív tartója,és 47! országos térképe lesz:
    https://navigyurci.hu/2014/05/03/megjelent-a-becker-active-5-es-az-active-6/

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Ma voltam egy Media Markt-ban és megnéztem a Professional 50 LMU-t élőben. Jó volt, hogy egy kicsit bele lehetett nézni a szoftver működésébe. Amire azonban figyelmes lettem, hogy a töltője alulról volt csatlakoztatva és hátrafelé állt. Ez csak azért érdekes, mert azt hittem, hogy az aktív tartó azt jelenti, hogy a tartó van csatlakoztatva és amikor beleteszem a navigációt, akkor kezdi tölteni. Mert, ha nem így van akkor elég bajos a készüléket elhelyezni a szélvédőn, vagy a műszerfalon, ha a kábel pont az ellenkező irányba megy és onnan kell “visszatörni”, hogy bedugjam a szivargyújtóba. Ezzel kapcsolatban van valami infód?
    Előre is köszi!
    Laci

Adminisztrátor

Szia Laci!

Ugyan a Professional 50 tartója nem volt még a kezemben, de az Active 50-é igen:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/05/active50_care.png

Eszerint valóban hátrafelé áll a kábel. Szerintem ez nem akkora törés hogy problémát okozhatna, hacsak nem akarod közvetlenül a műszerfal fölé tenni a készüléket.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Köszönöm a választ és a képet. Ezek szerint tényleg nem törik meg annyira. Ez jó hír!
    Azért még megvárom az Aktiv5. tesztet. Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra!

Üdv,
    Laci

Adminisztrátor

Szia Laci!

Elvileg hét vége környékén már lesz nálam készülék, ha nem szakad le nagyon az ég akkor hétvégén megcsinálom a fotókat – és jövő hét elején már megjelenhet az első kicsomagolós cikk (talán valami videó is). Azaz valamikor hétvégén már valószínűleg meg tudom mondani, hogy-hogyan áll majd a kábel.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Láttam a képet a tartóról, és szeretném megkérdezni, hogy a szorítógyűrű a hátlapnál gömbcsuklóval van összeköttetésben, vagy az egész tartó csak egy bizonyos hajlásszögű szélvédővel optimális?

Adminisztrátor

Szia OldMike!

A műanyag “anya” alatt amit a képen látsz, egy gömbfej lakik. Gyakorlatilag bármilyen szögben tudod állítani.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Köszönöm szépen, bíztam benne, hogy így működik. Kíváncsi vagyok a véleményedre, mert ajándékba kellene majd vennem egy navit, és minden új gondolat jól jön.
    (nem igazán idetartozó, de egyszerűbb itt megkérdeznem: van-e valami infó a Primo manőverbemondási késéssel kapcsolatban?)

Üdv, OldMike

Adminisztrátor

Szia!

Ajándékba szerintem a legjobb választás egy TomTom Via 135 Refurbished készülék. 30 ezer forint körül kapható (inkább alatta), 45 országos Európa térkép, Bluetooth. 90 napon belül felhasználható legfrissebb térkép, és 24 hónap szerviz garancia. A frissítést pedig majd megveszi a megajándékozott egy év múlva:
    https://navigyurci.hu/2014/03/20/tomtom-via-135-refurbished-mi-az-a-gyari-felujitott/

És a hozzátartozó fórum ahol kérdezhetsz vele kapcsolatban:
    https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-via-refurbished-tapasztalatok/

Üdv:
    Gyurci

ui: a manőver bemondás késése nem javítható sys.txt beírással (illetve csak a primo 2.4-es verziója alatt).

Felhasználó

Szia Gyurci!

Ezek szerint amit OldMike írt, az valós probléma? Vagyis késéssel mondja a lépéseket a Becker Primo-ja?
    Neked ezzel mi a tapasztalatod? Mennyit késik? A TomTom-nál nincs ilyen probléma?
    Üdv,
    Laci

Adminisztrátor

Szia Laci!

Ezért nem szeretem, amikor nem odavaló téma kerül más készülék (kek) hez kapcsolódó topikba. OldMike egy Prestigio Geovision 7777-es tablet-tel rendelkezik, amelyen késik a hangbemondás. Semmi köze a Becker-hez (sem). Ezért kérem, hogy a kérdést lehetőleg mindig a megfelelő topikban tegyétek fel. Köszönöm.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Elnézést kérek, hogy kavarodást okoztam a kérdéssel.

Üdv, OldMike

Adminisztrátor

Szia!

Semmi gond én is linkelhettem volna a másik fórumot. :)

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci,

A segítségedet szeretném kérni.
    Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, ha nem elnézést.
    Tehát:
    Van egy TomTom Go 950-em és szeretném megtudni, hogy van-e ehhez kamionos szoftver, hol lehet ezt beszerezni és hogyan kell telepíteni?
    Próbálkoztam a TomTom oldalán, de lehetetlenek találtam eligazodni rajta.
    Kérlek, küld el a válaszod nekem e-mailban is, mert nem biztos hogy meg találom itt a választ (– bocsi de még új vagyok a fórumozásban)

Előre is köszönöm.
    Kriszta
    ui:
    (leírtam már ezt egy hozzászólásnál ,nem tudom az megjelet-e, mert csak utólagosan vettem észre, hogy be lehet regisztrálni és így kell üzenetet küldeni—elnézést érte)

Adminisztrátor

Kedves Kriszta!

Üdv, a fórumban. A TomTom Truck szoftver utólag megvásárolva, csak néhány készülékre elérhető (TomTom – GO 520, GO 720, GO 920, GO 530, GO 730, GO 930 és GO 7000). Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy ez a kiegészítő csak normál SD kártyán jelent meg:
    http://www.tomtom-navigation.co.uk/site/TomTom_Truck_Software.php

A kártya ára most akciósan 144 Angol font, de sajnos a TomTom GO 950-es készülékben micro SD kártyahely van, ezért abban nem használható.

Üdvözlettel:
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 364
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás