tom tom navi
Címkézve: install, speedcams, telepítés sd kártyára, tomtom, tomtom for android, útvonal terv
- This topic has 98 hozzászólás, 15 résztvevő, and was last updated 9 years, 1 month telt el by Becker.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. november. 11. péntek-15:12 #23959szekely80Felhasználó
szevasz Gyurci en itt vagyok nemetbe Frankfurtba itt vasaroltam a navit azt mondtak ott h internetrol kell letolteni a magyar hangot. A naviba vannak magyar hangok de nem lehet ralepni utanna irja, h magyar szamitogep a nev utan persze es halvanyan mutasa. Kosszi a segitsegedet.
2011. november. 12. szombat-12:35 #25702GyurciAdminisztrátor@ szekely80 Szia. A módszer megvan, de hogy hangot hol találsz hozzá…
https://navigyurci.hu/2011/11/12/hogyan-adjunk-plusz-tartalmakat-a-tomtom-ujabb-keszulekeihez/
2011. november. 16. szerda-18:25 #25712nordFelhasználóGyurci,
lenne egy kérdésem: kaptam egy levelet a TomTomtól, hogy lejárt az éves frissítésem, és huszadikáig 39,98€-ért újíthatom meg.
A probléma az, hogy a TomTom HOME a kedvezményes árat már 47,97-ért adja… Tavaly is vettem frissítést, de nem emlékszem arra, hogy ilyen játékot űztek volna velem… vagy ez valami szokásos fícsör náluk??
2011. november. 17. csütörtök-10:37 #25713GyurciAdminisztrátor@ nord Szia. Sajnos már én sem emlékszem. Olyan régen vettem már frissítést… Esetleg az Ügyfélszolgálat megmondja a tutit. +361 777-9227
2011. november. 17. csütörtök-10:55 #25714nordFelhasználóKöszi a számot!
Beszéltem velük… azért vagyok a drágább kategóriában, mert nekem már nem a legfrissebb 880-as, hanem az eggyel korábbi, 875-ös verzió van csak… Érdekes összekapcsolás az akcióval, de így jártam.2011. november. 17. csütörtök-18:13 #25715GyurciAdminisztrátor@ nord Szívesen! Talán értesíthettek volna előbb? Tényleg érdekes, és olyan “mézesmadzag” feelingje van…
2011. november. 19. szombat-21:53 #25716nordFelhasználóMajd jövőre figyelek. :)
2011. november. 20. vasárnap-09:37 #25717GyurciAdminisztrátor@ nord :)
2015. május. 25. hétfő-19:00 #33570szroliFelhasználóSzia Gyurci!
Lassan egy éve megvettem az androidos telefonomra a TomTom Europe navigációs programot több mint 20ezer Ft-ért. Mert az akcióban lévő ár nem tartalmazta az Áfa-t. Lényegtelen, mert úgy gondoltam, hogy az élettartam frissítés miatt megérte. Az első nagy problémám vele, hogy a korábbi PNA-s navival ellentétben nem tudok útvonal tervet készíteni, hiába van rajta ITN könyvtár, maga a program nem kezeli. Ezért komolyabb túrákon újra elő kellett vennem a régi GO750-est, már elavult térképpel (ezt már nem szándékozom 24ezerért frissíteni).
Pár hónappal korábban a program elindításakor jelezte, hogy új program érhető el 0,5 Euro-ért! Gondoltam ennyiért megéri upgradelni az élettartam frissítéssel vásárolt Europe-ot.
Letöltés után jött az első sokk: a teljes Európa térkép (9GB) nem fér rá a készülék memóriájára és valahogy nem jöttem rá, hogy a telefonban lévő memória kártyát miért nem lehet kijelölni, hogy arra másolja!!??
Második: hogy csak havi 75km lehet vele ingyen navigálni, de vásárolhatok 13ezer Ft-ért+ átváltás és az ÁFA. 3 évre szóló korlátlan használatot! Persze ezek után nem csodálkoznék, ha 1 év múlva megint kijönne egy újabb program, hogy újabb pénzt gomboljanak le a szerencsétlen felhasználóktól! Elvileg az Europe-ot októberig támogatják frissítéssel, de nem várok túl sokat tőlük!Na ennyit az élettartam frissítésről!
Tényleg nem lehet androidos TomTom progival ITN útvonaltervet készíteni és használni? Lehet, hogy csak én vagyok a béna! Ez az új androidos Go kezeli az ITN-t? Ki lehet jelölni valahogy a térkép letöltésnél a memória kártyát?
Köszi a segítséget!
Üdv:
Roli2015. május. 26. kedd-09:19 #33573GyurciAdminisztrátor…letöltés után jött az első sokk: a teljes Európa térkép (9GB) nem fér rá a készülék memóriájára és valahogy nem jöttem rá, hogy a telefonban lévő memória kártyát miért nem lehet kijelölni, hogy arra másolja!!?? Második: hogy csak havi 75km lehet vele ingyen navigálni, de vásárolhatok 13ezer Ft-ért+ átváltás és az ÁFA. 3 évre szóló korlátlan használatot! …tényleg nem lehet androidos TomTom progival ITN útvonaltervet készíteni és használni? Lehet, hogy csak én vagyok a béna! Ez az új androidos Go kezeli az ITN-t? Ki lehet jelölni valahogy a térkép letöltésnél a memória kártyát?
Üdv, Roli!
Az első kérdésedre a válasz:
https://en.discussions.tomtom.com/tomtom-go-mobile-and-navigation-for-android-156/importing-itn-files-from-itn-converter-975522A másodikra pedig:
https://en.discussions.tomtom.com/tomtom-go-mobile-and-navigation-for-android-156/go-mobile-not-storing-on-sd-card-975717Ha további kérdéseid vannak, akkor javasolom hogy discussion fórumon tedd fel, mert én alig használom a mobil alkalmazást, inkább csak a fejlődését figyelem.
Üdv,
Gyurci2015. május. 26. kedd-21:09 #33589mihlyFelhasználóSzia Gyurci!
Először is megköszönöm a korábbi teljeskörű válaszaidat! Most a következő kérdéseim lennének:
A Tomtom senbességmérő kamera adatbázis a gyártói ismertető szerint csak egy szűk “európai” országcsoportra korlátozódik, vagy van e ebben évről évre fejlődés?
Pl. Magyarország nincs is felsorolva köztük, mégis több kamera szerepel a tavaly ősszel megvásárolt Start 60/6 első 3 hónapos adatbázisában.
Horvátország nincs köztük?
A ROUTE 66 Navigate telefonos alkalmazás ennél többet tudhat?
Üdvözlettel:
Mihly2015. május. 27. szerda-06:55 #33591GyurciAdminisztrátorSzia Mihly!
Nagyon szívesen! Az általad hiányolt országokat tartalmazza a TomTom adatbázisa, évek óta:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/05/speedcams_hu.pngMagyarország a baloldali oszlopban az ötödik, míg Horvátország a középső oszlopban a második.
Üdv,
Gyurci2015. május. 28. csütörtök-12:01 #33613szroliFelhasználóKöszönöm!
2015. május. 29. péntek-12:04 #33628GyurciAdminisztrátorKöszönöm!
Szívesen!
2015. május. 30. szombat-23:40 #33643BeckerFelhasználóSzia Gyurci! Mióta elolvastam a TomTom Go 5000-kicsomagolási cikkedet hát nagyon az az érzésem támadt hogy ez nekem kell és a Becker Acive.5 LMU azt hanyagolom. És mi a különbség a TomTom Go 6000 és az 5000 között.Itt meglehet vásárolni a Go 5000 http://navigacioshop.hu/home/152-tomtom-go-5000-live-eu-45-navigacios-keszulek.html itt meg a Go 6000 http://www.interstore.hu/e-shop/search_products? keyword=tomtom%20go%205000&fulltext=true A Go 6000 működik minden funkciója nálunk.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.