tom tom navi

Kezdőlap Fórumok TomTom tom tom navi

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 99
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia!A kocsiban nem lényeges mert ott úgy is a szivargyújtóba dugom bele.

Adminisztrátor

Szia, ok!

Felhasználó

Két és fél éves Via 125-öm a legutóbbi 9.45-ös térképpel +TMC vevővel hozzá eladó 25 E-ért .
    Érdeklődni a soryton65@mailbox.hu címen lehet.” />

http://www.jofogas.hu/nograd/Tomtom_via_125_26516630.htm?ma=1

Felhasználó

Szia! Megjelent a tomtom Mydrive connect újabb version 4.0.3.2180 érdemes frissíteni.

Adminisztrátor

Szia! Megjelent a tomtom Mydrive connect újabb version 4.0.3.2180 érdemes frissíteni.

Köszi!

Felhasználó

Szia Gyurci!

Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, de most kérdezni szeretnék. Egy Via 125-öst használok, de a kétéves frissítésem már sajnos lejárt egy éve.
    Gondoltam jobban járok ha veszek egy újat élettartam frissítéssel, ez meg jó lesz tarataléknak. Tegnap volt időm párat próbálgatni az új szovtverrel, de nem igazán nyerte el a tetszésem. Az lenne a kérdésem: ha veszek egy régebbit ( mondjuk Start25 vagy Via 135) azon marad-e a régi szovtver? Nem frissíti-e nekem később a szovtvert is kérdés nélkül, térképfrissítés alkalmával?

Gábor

Adminisztrátor

Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, de most kérdezni szeretnék. Egy Via 125-öst használok, de a kétéves frissítésem már sajnos lejárt egy éve. Gondoltam jobban járok ha veszek egy újat élettartam frissítéssel, ez meg jó lesz tartaléknak. Tegnap volt időm párat próbálgatni az új szoftverrel, de nem igazán nyerte el a tetszésem. Az lenne a kérdésem: ha veszek egy régebbit ( mondjuk Start25 vagy Via 135) azon marad-e a régi szoftver? Nem frissíti-e nekem később a szoftvert is kérdés nélkül, térképfrissítés alkalmával?

Kedves Gábor!

Nem hallottam róla hogy lenne ilyen terv a TomTom-nál, és nem is gondolom hogy sok esély van ilyen fejlesztésre. Véleményem szerint még próbálgasd az új szoftvert, először nekem is minden bajom volt vele, de mostanra már igazán kézre áll (persze a legfrissebb verzió legyen fent). Ha egy-két hét használat után sem tetszik akkor érdemes elgondolkodna a visszafelé cserén.

Érdemes a fejlődést követni a 13.030-as első verziótól a legfrissebbig: https://navigyurci.hu/?s=go+500+mi+valtozott

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszi a gyors választ. Eddig valamiért nem engedett hozzászólni. Közben vettem egy Start25M-et. Elég jól le van árazva ez is meg a VIA135 is a szomszédban a Mediában. Most viszont gondban vagyok vele. Csináltam neki fiókot, beregisztráltam hozzákapcsolta minden OK. Ráakarom tenni a 9.5-ös térképet, de valamit összekutyult. Gépre letölt, készülékre át, kész. Kiírja: az ön készüléke naprakész.De a navi meg ezt írja: Nincs találat a térképre. Még vagy ötször próbáltam újra, a MyDrive-ot is újra raktam de az eredmény ugyan az. Néha azt írja hogy valamit nem sikerült eltávolítani az eszközről. A Mydrive-ban meg azt írja, hogy probléma lépett fel ezzel a térképpel az eszközön. 7,16GB van használatba a 8-ból eltávolítani meg nem enged semmit. Mit rontotta el, hogy tudnám megoldani.
    Köszi,

Gábor

(Közben azt elfelejtettem, hogy megpróbáltam külön csak a 6-os zónát feltenni. Gondolom ezért van a memóriája ennyire tele.)

Adminisztrátor

Szia!

A 8 GB-ba a teljes Európa térkép is elfér. Ha még három napon belül vagy, akkor vidd vissza, ha nem akkor pedig add le garanciális javításra.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!
    Kb 2 éve vettem egy Tom Tom Go 730-as GPS-t, mert elég jókat írtak róla. Nagyjából egy-másfél évig semmi gond nem volt vele, aztán az érintőképernyő egyre nehezebben fogadta az utasításokat, eleinte még csak mintha elcsúszott volna, tehát az érintési ponttól 2-3 cm-re levő karakter lett aktív, ezt még egy kalibrálással vissza lehetett hozni, mostanra viszont már az érintésre abszolút semmi reakció sincs.

Az első problémánál bevittem Pestre egy szervizbe, ott nem tudtak(akartak) vele semmit sem csinálni, aztán elvittem egy vidéki szervizbe, ott bekalibrálták, aztán most már ott sem tudtak vele semmit sem kezdeni.

Teljesen lemondhatok róla, vagy van olyan szakszerviz, ahol még érdemes lenne próbálkozni?

Koszi a segítséget!

Adminisztrátor

Kb 2 éve vettem egy Tom Tom Go 730-as GPS-t, mert elég jókat írtak róla. Nagyjából egy-másfél évig semmi gond nem volt vele, aztán az érintőképernyő egyre nehezebben fogadta az utasításokat, eleinte még csak mintha elcsúszott volna, tehát az érintési ponttól 2-3 cm-re levő karakter lett aktív, ezt még egy kalibrálással vissza lehetett hozni, mostanra viszont már az érintésre abszolút semmi reakció sincs.

Az első problémánál bevittem Pestre egy szervizbe, ott nem tudtak(akartak) vele semmit sem csinálni, aztán elvittem egy vidéki szervizbe, ott bekalibrálták, aztán most már ott sem tudtak vele semmit sem kezdeni.

Teljesen lemondhatok róla, vagy van olyan szakszerviz, ahol még érdemes lenne próbálkozni?

Szia!

Én az eBay-en keresnék hozzá egy kijelzőt, és utána beraknám, vagy berakatnám. Elvileg itt kapsz kijelzőt, de ár nincs, kérni kell…

http://www.lcdcenter.hu/tomtom/detail/12-tomtom/flypage/1037-tomtom-go-520-530-720-730-920-930-erintkeperny?sef=hcfp

Itt pedig megkérdezheted a javítást:

http://nbookpdaszerviz.hu/gps/tomtom.php

Viszont azt tudnod kell, hogy egyiket sem ismerem – csak neked kerestem megoldást -most. Gyári szerviz Magyarországon nincsen, kiküldeni pedig a gyári support szerint már nem lehetséges:

http://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/15994/related/1

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Nagyon köszönöm a segítséged, mindenképp megkérdezem őket, majd megírom az eredményt.
    Ha nem lehet megcsinálni valamilyen formában kell GPS mindenképp.
    Mi a véleményed az okos telefonos Gps-kről (pl Nokia 635, ebbe benne van hardveresen, tehát nem kell hozzá internet), versenyben vannak a külön Gps-es készülékekkel? Persze nyilván ez a készülékek kategóriájától is függ, de úgy általában melyik verzió szerinted a szerencsésebb választás?

Üdv
    István

Adminisztrátor

Szia!

Szerintem meg lehet. Az okostelefonos navigációt csak alkalmi használatra javaslom, és mióta a TomTom Live Traffic működik itthon is, azóta a Waze-nek is akad versenytársa. Nem váltja ki teljesen (nem mutatja a rendőröket, traffipaxokat), de a dugóelkerülése nagyon jó.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci , sajnos megint itt vagyok a TOMTOM Go 600-al . Talán emlékszel rám idén január 27 . körül segítettél egy kóddal ,amit most nem találok ,akkor sikerült visszatennem a térképet vele . Ismét összedúgtam a számitógéppel és megint azt írja ki a GPS hogy nincs térkép .Akkor a számítógépbe volt . Szeretném megint a segítségedet kérni az újraélesztéshez .A bekapcsológombot kellett hosszan nyomkodni ,de többre nem emlékszem .Elöre is köszönettel Therminator .

Adminisztrátor

…sajnos megint itt vagyok a TOMTOM Go 600-al. Talán emlékszel rám idén január 27 . körül segítettél egy kóddal ,amit most nem találok ,akkor sikerült visszatennem a térképet vele. Ismét összedúgtam a számitógéppel és megint azt írja ki a GPS hogy nincs térkép .Akkor a számítógépbe volt . Szeretném megint a segítségedet kérni az újraélesztéshez .A bekapcsológombot kellett hosszan nyomkodni ,de többre nem emlékszem.

Szia, szerintem erre gondolsz:

https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10123/locale/hu_HU

De ha megint ugyanaz a baja, akkor valami nem stimmel a készülékkel. Kártya van benne, és azon van a térkép?
    Üdv,
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 99
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás