Általános kérdések (Becker)
Címkézve: active.5, egyedi ikonok, igo primo, ready 50 lmu, repülős térkép, software updates, szoftver frissítés
- This topic has 95 hozzászólás, 23 résztvevő, and was last updated 4 years, 8 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. július. 1. kedd-17:32 #30127GyurciAdminisztrátor
A home-ban a letölthető frissítések között látom is, azonban örökké egy hibaüzenetet dob ki, miszerint a térképet nem lehet letölteni.
Kedves Péter!
Kérem küldje el emailben az e-mail címét amellyel regisztrált a TomTom Home-ban, és a számla másolatát amelyen kifizette a frissítést (jó képernyőmentés, vagy e-mail, vagy tranzakció szám).
gyurci (kukac) navigyurci.hu
Üdvözlettel:
Gyurci
ui: ha bármilyen további kérdése volna, akkor kérem itt folytassuk:
https://navigyurci.hu/forums/topic/carminat-tomtom-renault-beepitett-navi/2014. július. 4. péntek-09:41 #30137Rudi76FelhasználóKedves Gyurci
Van egy Navon n460-as készülékem full europa térképpel de sajnos letöröltem a térképet és nincs meg a mentésem, mit tehetek?
2014. július. 4. péntek-12:40 #30141ZsoltoAdminisztrátorKedves Rudi,
Gyurci nevében pár nap türelmet kérek szépen a válaszig.
Üdv:
Zsolto2014. július. 4. péntek-16:41 #30148GyurciAdminisztrátorKedves Gyurci
Van egy Navon n460-as készülékem full europa térképpel de sajnos letöröltem a térképet és nincs meg a mentésem, mit tehetek?
Kedves Rudi!
Ha a licence fájlod sem maradt meg, akkor nem lesz olcsó történet. Vedd fel a forgalmazóval a kapcsolatot, hátha:
info (kukac) hungaroflotta.huvagy pedig ezen az oldalon:
http://www.hungaroflotta.hu/pages/Kapcsolat.htmlÜdv:
Gyurci2014. július. 11. péntek-18:05 #30198b.lajosFelhasználóKedves Gyurci!
Nos végigolvastam minden leírást, tesztet és egyre közelebb áll az active5-ös készülék, viszont tetszik, és elgondolkodtat a garmin nüvi 56 osztott képernyős megoldása. Mint már írtam a sorrend az Activval kezdődik, de még mindig érdekelne hasonló, vagy valamivel olcsóbb árfekvésben milyen vetélytársai vannak?
Előre is köszönöm!
Lajos2014. július. 11. péntek-18:52 #30199GyurciAdminisztrátorNos végigolvastam minden leírást, tesztet és egyre közelebb áll az active5-ös készülék, viszont tetszik, és elgondolkodtat a garmin nüvi 56 osztott képernyős megoldása. Mint már írtam a sorrend az Activval kezdődik, de még mindig érdekelne hasonló, vagy valamivel olcsóbb árfekvésben milyen vetélytársai vannak?
Szia!
Nehéz erre válaszolni. Az én sorrendem:
– TomTom (útvonaltervezés, térképjavítás, IQ Routes) – pl. egy új szériás TomTom GO 500
– Becker (iGO, küllem, térkép megjelenítés, domborzat, épületek, tmc események érthető kijelzése, 2 év garancia, mo.-i szerviz) pl. Becker active.5 vagy active.6
– Garmin (drágább készülékek esetében a kijelző minősége, mo.-i szerviz) Garmin 56 LMT PlusA fentebb említett készülékek élettartam frissítéssel kaphatóak.
Olcsóbb változat ( 45 eFt környéke) a TomTom Start 25 M (élettartam frissítéssel) de a többi felsorolt készülék mellett a térkép megjelenése “fapados” lesz.
Üdv:
Gyurci
ui: innen érdemes ezt a topikot is végignézned, mindhárom típus mellett találsz érveket és ellenérveket is:
https://navigyurci.hu/forums/topic/tanacsot-kerek/page/2/2014. július. 13. vasárnap-20:02 #30210tebyzsFelhasználóSzia!
Van egy Tom Tom Via 125 navigációm, és olyan problémám lenne, hogy van rajta egy térkép szoftver, amely teljes Európa térkép, Europe v915.5073 2013.07.hó, de a nekem szükséges országok(Montenegro, Bosznia, Szerbia) nincs rajta részletesen, csak a főbb útvonalak, és nekem részletesebbre lenne szükségem. Frissítve van,de letölteni nem tudok semmit hozzá. Nem tudom, hogy tudsz e valami megoldást erre, vagy javasolni valamit. Előre köszi a segítséget!2014. július. 14. hétfő-06:28 #30216GyurciAdminisztrátorVan egy Tom Tom Via 125 navigációm, és olyan problémám lenne, hogy van rajta egy térkép szoftver, amely teljes Európa térkép, Europe v915.5073 2013.07.hó, de a nekem szükséges országok(Montenegro, Bosznia, Szerbia) nincs rajta részletesen, csak a főbb útvonalak, és nekem részletesebbre lenne szükségem. Frissítve van,de letölteni nem tudok semmit hozzá. Nem tudom, hogy tudsz e valami megoldást erre, vagy javasolni valamit. Előre köszi a segítséget!
Szia!
Itt folytassuk:
https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-via-es-start-keszulekek-regisztracioja-es-frissitese/
Üdv:
Gyurci2014. július. 27. vasárnap-19:25 #30425IstvánFelhasználóSzia Gyurci!
Nem tudod véletlenül, hogy a Beckernek van-e online térképe / útvonaltervezője?! (mint pl a google-nek)
üdv
István2014. július. 28. hétfő-07:20 #30427GyurciAdminisztrátorNem tudod véletlenül, hogy a Beckernek van-e online térképe / útvonaltervezője?! (mint pl a google-nek)
Szia István!
Legjobb tudomásom szerint nincs. Viszont Here (volt Nokia) térképek vannak rajta gyárilag, annak pedig van saját útvonaltervezője:
http://here.com/directionsViszont a térkép verziók nem biztos hogy egyeznek (inkább nem, szerintem a Here frissebbet használ).
Üdv:
Gyurci2014. július. 28. hétfő-09:38 #30431IstvánFelhasználóKöszi szépen a választ!
Csak azért kérdem, mert nézegetem az online útvonaltervezőket és látok különbségeket. Most a Google vezet: a környékünkön lévő új utak mind benne vannak, nem úgy, mint pl. a Tomtomnál! Ezért kérdeztem a Beckert, hogy ők mennyire naprakészek…
( nem tudsz nekem válaszolni a Tomtom-os kérdésemre?! A TomTom forumba írtam valahova még tegnapelőtt … :)
üdv
István2014. július. 28. hétfő-10:07 #30433GyurciAdminisztrátorCsak azért kérdem, mert nézegetem az online útvonaltervezőket és látok különbségeket. Most a Google vezet: a környékünkön lévő új utak mind benne vannak, nem úgy, mint pl. a Tomtomnál! Ezért kérdeztem a Beckert, hogy ők mennyire naprakészek…
( nem tudsz nekem válaszolni a Tomtom-os kérdésemre?! A TomTom forumba írtam valahova még tegnapelőtt … :)
Szia, szívesen! Válaszoltam!
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 8. hétfő-20:15 #31008Gery89FelhasználóKedves Gyurci!
Vettem egy netes oldalon egy Becker z103 gps amin van egy igo primo 8.5.11.168090 ami tökéletesen megy rajta viszont én szeretném fel tenni egy 1.2 vagy egy újabb primot viszont gondom az hogy akár mit másolok fel amit találok bekapcsolom gps insert SD card felírat fogad és ennyi lehet hogy én rontottam valamit el vagy sys könyvtárba kell valamit beírni! Ha vissza másolom ezt 8.5.11.168090 akkor elindul a gps újra rendesen! Tanácstalan vagyok :/ Gps elő életét nem ismerem szóval ilyen hogy gyári cd vagy egyéb dolgok nincsenek van egy adatkábelem amin elérem a gps mint háttér tároló és egy töltőm! Content Manager semilyen verziója nem észleli készüléket!
Segítséget előre is köszönöm!
Üdvözlettel: GerY2014. szeptember. 8. hétfő-22:01 #31009GyurciAdminisztrátorVettem egy netes oldalon egy Becker z103 gps amin van egy igo primo 8.5.11.168090 ami tökéletesen megy rajta viszont én szeretném fel tenni egy 1.2 vagy egy újabb primot viszont gondom az hogy akár mit másolok fel amit találok bekapcsolom gps insert SD card felírat fogad és ennyi lehet hogy én rontottam valamit el vagy sys könyvtárba kell valamit beírni!
Szia Gery, helyzet van!
A Becker készüléken az iGO primo nem jogtiszta szoftver, így sajnos a kérdésed megválaszolásában nem segíthetek, sajnálom. :(
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 8. hétfő-22:20 #31010Gery89FelhasználóAkkor mindegy kopogtatok máshol hát ha valahol valami infóra lelek!
Gyurci köszönöm szépen válaszod! - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.