Általános kérdések (Becker)
Címkézve: active.5, egyedi ikonok, igo primo, ready 50 lmu, repülős térkép, software updates, szoftver frissítés
- This topic has 95 hozzászólás, 23 résztvevő, and was last updated 4 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. december. 6. szombat-17:56 #31959LeslieFelhasználó
Szia Gyurci!
Navigonos kérdésem után ajánlottad a Becker pro5LMU-t. Nézegetem róla a leírásokat, tetszik is. A kicsomagolós írásodban (talán a nyáron) azt írtad, hogy rögtön kifutó típus lett. Ez mit jelent? Lehet még kapni? (Esetleg nem ugyanarról a készülékről van szó – én értettem félre valamit?) A Link2Live miben ad többet, mint a hagyományos TMC? (Ez a készülék, ha nincs WiFi-s telefon, akkor a TMC vevő antennájáról veszi az infót, vagy mindenképpen kell hozzá a net?)
Üdv.Laci
2014. december. 7. vasárnap-08:37 #31966GyurciAdminisztrátorNavigonos kérdésem után ajánlottad a Becker pro5LMU-t. Nézegetem róla a leírásokat, tetszik is. A kicsomagolós írásodban (talán a nyáron) azt írtad, hogy rögtön kifutó típus lett. Ez mit jelent? Lehet még kapni? (Esetleg nem ugyanarról a készülékről van szó – én értettem félre valamit?) A Link2Live miben ad többet, mint a hagyományos TMC? (Ez a készülék, ha nincs WiFi-s telefon, akkor a TMC vevő antennájáról veszi az infót, vagy mindenképpen kell hozzá a net?)
Szia Laci!
– Ez azt jelenti, hogy mire tudtam szerezni egy tesztkészüléket, addigra kifutott típus lett (a megjelenés és a tesztelés között nagyon sok idő telt el).
– A Link2Live a TMC események vételén kívül, még Live keresést is ad (interneten tudsz POI-kat keresni). Azokon a készülékeken amiken Link2Live van (és kipróbáltam), a magyarországi TMC események CSAK a Link2Live-on érkeztek, tehát ezeknél itthon mindenképpen szükséges a WiFi Tethering képes, és internet hozzáféréssel rendelkező telefon.Üdv:
Gyurci2015. január. 25. vasárnap-00:39 #32492decocoFelhasználóSziasztok
MA vásároltam egy Becker active 5 készüléket. Bekapcsoltam, és hiába várok nem találja a helyzetét. 1 vagy max 2 holdat mutat, de azokhoz se kapcsolódik. Kellene tennem valamit, vagy vigyem vissza? A programjával frissítettem a rendszerét már
2015. január. 25. vasárnap-07:02 #32493GyurciAdminisztrátorMA vásároltam egy Becker active 5 készüléket. Bekapcsoltam, és hiába várok nem találja a helyzetét. 1 vagy max 2 holdat mutat, de azokhoz se kapcsolódik. Kellene tennem valamit, vagy vigyem vissza? A programjával frissítettem a rendszerét már
Szia!
Az első pozicionálást szabad ég alatt (téren, nem házak között, nem lakásban, nem kocsiban – álló helyzetben) érdemes elvégezni, ez akár 5 – 10 percet is igénybe vehet. Ha jó a GPS vevő, akkor a következő alkalommal normál körülmények között nagyjából egy percen belül üzemkész lesz. Ha ez nem így történik, akkor vidd vissza.
Az öreg Ready 45 az asztalomon két-három perc alatt pozicionál (az ablaktól kb. másfél méterre is).
Üdvözlettel,
Gyurci2015. január. 31. szombat-13:55 #32530zotyFelhasználóHello Gyurci,
a készülékem (active.5) szoftver frissítésen esett át a Content Manager 2 segítségével, azóta a menüelemek magyarul és angolul vegyesen jelennek meg (többségében inkább angolul). Biztonsági mentést készítettem előtte, de a régebbi verzióra nem szeretném visszaállítani, van esetleg valami megoldás, hogy ismét teljes magyar legyen?
Köszi!
2015. január. 31. szombat-14:36 #32531GyurciAdminisztrátor…a készülékem (active.5) szoftver frissítésen esett át a Content Manager 2 segítségével, azóta a menüelemek magyarul és angolul vegyesen jelennek meg (többségében inkább angolul). Biztonsági mentést készítettem előtte, de a régebbi verzióra nem szeretném visszaállítani, van esetleg valami megoldás, hogy ismét teljes magyar legyen?
Szia!
Térképet is frissítettél? Akkor találkoztam hasonló hibával, amikor a szoftver és térképfrissítés egyszerre történik, de a készülékbe nem lett kiegészítő memóriakártya behelyezve (a térképek kinőtték a gyári 4 GB belső memóriát). Ha valóban így történt, akkor állítsd vissza ez eredeti állapotot, majd tegyél be egy 4 GB-os micro SD-t, és frissítsd meg újra.
Így minden adatnak lesz szabad helye. Ha ezt mégsem akarnád, akkor mondok más megoldást.
Üdv,
Gyurci2015. január. 31. szombat-14:43 #32533zotyFelhasználóCsak a szoftver frissült és van benne kártya, így hely is.
2015. január. 31. szombat-15:03 #32536GyurciAdminisztrátorCsak a szoftver frissült és van benne kártya, így hely is.
ok, akkor kérlek adj egy e-mail címet.
2015. január. 31. szombat-15:12 #32538zotyFelhasználóIde várom az ötletet: beckera5@mpp.hu
Köszi!
2015. január. 31. szombat-16:37 #32542GyurciAdminisztrátorIde várom az ötletet: beckera5@mpp.hu
Elküldtem e-mailben a nyelvi fájlt. Másold be a navigator/content/lang mappába, és válaszd ki a magyar nyelvet.
Üdv,
Gyurci2015. január. 31. szombat-16:44 #32543zotyFelhasználóA kapott nyelvi file (Lang_Hungarian.zip) lecserélésével megoldódott a probléma! Köszönöm a segítséget!
2015. január. 31. szombat-16:51 #32544GyurciAdminisztrátorA kapott nyelvi file (Lang_Hungarian.zip) lecserélésével megoldódott a probléma! Köszönöm a segítséget!
Nagyon szívesen, köszönöm a visszajelzést!
2015. február. 4. szerda-16:12 #32573satuFelhasználóSzia!
Érdekelne, hogy Becker 50lmu navimon tudom e használni az IGO Primót?Köszönöm
2015. február. 4. szerda-21:58 #32583GyurciAdminisztrátorSzia satu!
Jogtisztán nem.
Amúgy a Becker 50 LMU alapja az iGO primo szoftver (a tudása is nagyon hasonló), és a gyártója is az NNG. Csak a felület más.Üdv,
Gyurci2015. május. 17. vasárnap-07:57 #33506zotyFelhasználóHello Gyurci,
az “Infodoboz” 3. adatmezője nem jelenik meg, hiába állítom be útvonallal vagy akár nélküle. Mi lehet a probléma? Köszi!
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.