Általános kérdések (Becker)

Kezdőlap Fórumok Becker Általános kérdések (Becker)

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 96
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia Gyurci!

Navigonos kérdésem után ajánlottad a Becker pro5LMU-t. Nézegetem róla a leírásokat, tetszik is. A kicsomagolós írásodban (talán a nyáron) azt írtad, hogy rögtön kifutó típus lett. Ez mit jelent? Lehet még kapni? (Esetleg nem ugyanarról a készülékről van szó – én értettem félre valamit?) A Link2Live miben ad többet, mint a hagyományos TMC? (Ez a készülék, ha nincs WiFi-s telefon, akkor a TMC vevő antennájáról veszi az infót, vagy mindenképpen kell hozzá a net?)
    Üdv.

Laci

Adminisztrátor

Navigonos kérdésem után ajánlottad a Becker pro5LMU-t. Nézegetem róla a leírásokat, tetszik is. A kicsomagolós írásodban (talán a nyáron) azt írtad, hogy rögtön kifutó típus lett. Ez mit jelent? Lehet még kapni? (Esetleg nem ugyanarról a készülékről van szó – én értettem félre valamit?) A Link2Live miben ad többet, mint a hagyományos TMC? (Ez a készülék, ha nincs WiFi-s telefon, akkor a TMC vevő antennájáról veszi az infót, vagy mindenképpen kell hozzá a net?)

Szia Laci!

– Ez azt jelenti, hogy mire tudtam szerezni egy tesztkészüléket, addigra kifutott típus lett (a megjelenés és a tesztelés között nagyon sok idő telt el).
    – A Link2Live a TMC események vételén kívül, még Live keresést is ad (interneten tudsz POI-kat keresni). Azokon a készülékeken amiken Link2Live van (és kipróbáltam), a magyarországi TMC események CSAK a Link2Live-on érkeztek, tehát ezeknél itthon mindenképpen szükséges a WiFi Tethering képes, és internet hozzáféréssel rendelkező telefon.

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok

MA vásároltam egy Becker active 5 készüléket. Bekapcsoltam, és hiába várok nem találja a helyzetét. 1 vagy max 2 holdat mutat, de azokhoz se kapcsolódik. Kellene tennem valamit, vagy vigyem vissza? A programjával frissítettem a rendszerét már

Adminisztrátor

MA vásároltam egy Becker active 5 készüléket. Bekapcsoltam, és hiába várok nem találja a helyzetét. 1 vagy max 2 holdat mutat, de azokhoz se kapcsolódik. Kellene tennem valamit, vagy vigyem vissza? A programjával frissítettem a rendszerét már

Szia!

Az első pozicionálást szabad ég alatt (téren, nem házak között, nem lakásban, nem kocsiban – álló helyzetben) érdemes elvégezni, ez akár 5 – 10 percet is igénybe vehet. Ha jó a GPS vevő, akkor a következő alkalommal normál körülmények között nagyjából egy percen belül üzemkész lesz. Ha ez nem így történik, akkor vidd vissza.

Az öreg Ready 45 az asztalomon két-három perc alatt pozicionál (az ablaktól kb. másfél méterre is).
    Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Hello Gyurci,

a készülékem (active.5) szoftver frissítésen esett át a Content Manager 2 segítségével, azóta a menüelemek magyarul és angolul vegyesen jelennek meg (többségében inkább angolul). Biztonsági mentést készítettem előtte, de a régebbi verzióra nem szeretném visszaállítani, van esetleg valami megoldás, hogy ismét teljes magyar legyen?

Köszi!

Adminisztrátor

…a készülékem (active.5) szoftver frissítésen esett át a Content Manager 2 segítségével, azóta a menüelemek magyarul és angolul vegyesen jelennek meg (többségében inkább angolul). Biztonsági mentést készítettem előtte, de a régebbi verzióra nem szeretném visszaállítani, van esetleg valami megoldás, hogy ismét teljes magyar legyen?

Szia!

Térképet is frissítettél? Akkor találkoztam hasonló hibával, amikor a szoftver és térképfrissítés egyszerre történik, de a készülékbe nem lett kiegészítő memóriakártya behelyezve (a térképek kinőtték a gyári 4 GB belső memóriát). Ha valóban így történt, akkor állítsd vissza ez eredeti állapotot, majd tegyél be egy 4 GB-os micro SD-t, és frissítsd meg újra.

Így minden adatnak lesz szabad helye. Ha ezt mégsem akarnád, akkor mondok más megoldást.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Csak a szoftver frissült és van benne kártya, így hely is.

Adminisztrátor

Csak a szoftver frissült és van benne kártya, így hely is.

ok, akkor kérlek adj egy e-mail címet.

Felhasználó

Ide várom az ötletet: beckera5@mpp.hu

Köszi!

Adminisztrátor

Ide várom az ötletet: beckera5@mpp.hu

Elküldtem e-mailben a nyelvi fájlt. Másold be a navigator/content/lang mappába, és válaszd ki a magyar nyelvet.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

A kapott nyelvi file (Lang_Hungarian.zip) lecserélésével megoldódott a probléma! Köszönöm a segítséget!

Adminisztrátor

A kapott nyelvi file (Lang_Hungarian.zip) lecserélésével megoldódott a probléma! Köszönöm a segítséget!

Nagyon szívesen, köszönöm a visszajelzést!

Felhasználó

Szia!
    Érdekelne, hogy Becker 50lmu navimon tudom e használni az IGO Primót?

Köszönöm

Adminisztrátor

Szia satu!

Jogtisztán nem.
    Amúgy a Becker 50 LMU alapja az iGO primo szoftver (a tudása is nagyon hasonló), és a gyártója is az NNG. Csak a felület más.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Hello Gyurci,

az “Infodoboz” 3. adatmezője nem jelenik meg, hiába állítom be útvonallal vagy akár nélküle. Mi lehet a probléma? Köszi!

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 96
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás