Egy új Tomtom felhasználó kérdései

Kezdőlap Fórumok TomTom Egy új Tomtom felhasználó kérdései

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 287
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Kipróbáltam egy GO930-n, de ott is jó. Én a speedcams adatbázisát használom, de ahhoz is hozzá tudom adni a kamerát.

Felhasználó

Hali. Mitöl van az hogy rácsatlakoztatom a tomit a pc re , felismeri. Valamit másolni akarok és valami hihetetlen 10KB/s sebesség van. Aztán gondol egyet megáll a töltés vár x ideig , és csak néha indul el. A tomin csak a navi és a beledugott madzag látszik.Néha bejön a piktogram hogy ne bontsak kapcsolatot , na ilyenkor tölt csak .De ez is rövid ideig van. üdv

Adminisztrátor

Szia.

Ha van másik PC a közeledben, próbáld ki azzal. Érdemes a kábelt is megnézni. Ha egyik sem segít, KÉSZÍTS EGY BIZTONSÁGI MENTÉST, azután mondom tovább.

Felhasználó

nagyfej MondtaHali. Mitöl van az hogy rácsatlakoztatom a tomit a pc re , felismeri. Valamit másolni akarok és valami hihetetlen 10KB/s sebesség van. Aztán gondol egyet megáll a töltés vár x ideig , és csak néha indul el. A tomin csak a navi és a beledugott madzag látszik.Néha bejön a piktogram hogy ne bontsak kapcsolatot , na ilyenkor tölt csak .De ez is rövid ideig van. üdv

BootROM verzió?

Felhasználó

uckertr Mondta

nagyfej MondtaHali. Mitöl van az hogy rácsatlakoztatom a tomit a pc re , felismeri. Valamit másolni akarok és valami hihetetlen 10KB/s sebesség van. Aztán gondol egyet megáll a töltés vár x ideig , és csak néha indul el. A tomin csak a navi és a beledugott madzag látszik.Néha bejön a piktogram hogy ne bontsak kapcsolatot , na ilyenkor tölt csak .De ez is rövid ideig van. üdv

BootROM verzió?

Hali. Ez a bootroom mi lenne?? Másik pc- vel is ugyanaz. van biztonsági másolat.üdv

Adminisztrátor

Régi készülékeken a jobb alsó sarokban a GPS pálcikákra kattintva, az újabbakon az infó ikonra kattintva találod meg a készülék adatait. Azok között van a szoftver, és boot verzió is.

Felhasználó

Gyurci MondtaRégi készülékeken a jobb alsó sarokban a GPS pálcikákra kattintva, az újabbakon az infó ikonra kattintva találod meg a készülék adatait. Azok között van a szoftver, és boot verzió is.

Eszköz Akwaj Ajeqs

Alk. 8.412 (1236/090403) Op.r.: 303268

32Mb ram

GPS v1.20, Boot 5.5256

Térkép: Eastern Europe v825.2159

Adminisztrátor

Szerintem ez a One IQ Route szoftvere. A sima One-n nem ez van. Milyen készüléked van?

Felhasználó

Gyurci MondtaSzerintem ez a One IQ Route szoftvere. A sima One-n nem ez van. Milyen készüléked van?

One 3 RD

Adminisztrátor

Számítógépről másolsz, vagy az internetről? Esetleg megpróbálhatod feltenni rá a gyári szoftvert. Ha úgy sem jó, akkor marad a formázás.

Felhasználó

Gyurci MondtaSzerintem ez a One IQ Route szoftvere. A sima One-n nem ez van. Milyen készüléked van?

Biztos, hogy nem hivatalos szoftver… A bootROM nem az és nem rá való bootROM-nál szokott ez a hiba lenni… Ezért kérdeztem egyből erre!

GO750-es ROM van fent rajta!

Adminisztrátor

Valahogy sejtettem, hogy árulás van. :)

Felhasználó

Gyurci Mondta

Valahogy sejtettem, hogy árulás van. :)

Hali. Nem tudom igy szereztem. Teljesen járatlan vagyok a témában.üdv

Adminisztrátor

Azt írtad van mentésed. A térképmappa kivételével törölj mindent a kütyüről (vagy a kártyáról. A V3-ban mindkét verzió létezett). Így amikor a TomTom Home-mal összekapcsolod, fel fogja ajánlani az eredeti szoftver letöltését. Remélhetőleg utána már jó lesz.

(Laci. Mennyi esély van rá szerinted, hogy az x750-es sorozat térképe van rajta, és nem fog látszani?)

Ha nem működik, még mindíg vissza tudod tenni a mentést.

Felhasználó

Gyurci Mondta

Azt írtad van mentésed. A térképmappa kivételével törölj mindent a kütyüről (vagy a kártyáról. A V3-ban mindkét verzió létezett). Így amikor a TomTom Home-mal összekapcsolod, fel fogja ajánlani az eredeti szoftver letöltését. Remélhetőleg utána már jó lesz.

(Laci. Mennyi esély van rá szerinted, hogy az x750-es sorozat térképe van rajta, és nem fog látszani?)

Ha nem működik, még mindíg vissza tudod tenni a mentést.

köszi megpróbálom.üdv

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 287
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás