Minden ami Pulse
Kezdőlap › Fórumok › T-Mobile Pulse › Minden ami Pulse
Címkézve: custom rom, huawei 8220, lcr, missing rom, t-mobile pulse
- This topic has 103 hozzászólás, 19 résztvevő, and was last updated 10 years, 2 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. április. 20. kedd-19:20 #23853Törölt FelhasználóAdminisztrátor
Gondoltam csinálok egy ilyen témát. Itt beszélhetnék erről a készülékről.
Eddigi tapasztalataim szinte csak pozitivak :) (Ami negativ az vagy apróság, vagy sikerült hamar megoldani) Paul romját használom (Modaco 1.7 Vanilla style). Ajánlom mindenkinek hogy tegye fel, gyorsabb és szebb is lett. Könnyű beállítani a wifit, egy plusz progval tudtam WPA-s wifihez is kapcsolódni. (haverom itouch-a még nem tudott :P) Sok jó progi meg játék van hozzá Marketen, méghozzá ingyen :)
Egy olyan dolog van most ami kicsit bosszant, az az sms. Eddig vagy én nem vettem soha észre vagy télleg nem jelzi, csak egy kis ikon felül. Ezt vhogy be lehet állítani? Esetleg egy külön progi?
2010. április. 20. kedd-19:31 #24356GyurciAdminisztrátorTedd fel az SMS Popup nevű progit. Jelez amikor sms jön, és az előugró ablak fent marad amíg el nem olvasod.
2010. április. 20. kedd-23:02 #24357bali3471FelhasználóKöszi. Hibátlanul működik. Igazábol a legfontosabb hogy amikor le van némítva akkor rezeg.
2010. április. 21. szerda-06:43 #24358GyurciAdminisztrátorNagyon szívesen!
2010. április. 21. szerda-13:00 #24361zozoFelhasználóSziasztok,
szeretnék vásárolni T-mobile pulse-hoz kiegészítőket, de nem igazán találok. Autós töltő, kihangosító és tartó érdekelne, tudna valaki ajánlani valamit, vagy hogy hol kezdjek utánanézni? Viszonylag sürgős lenne, mert egy hét múlva utazom, ehhez lenne szükséges felszerelnem az autót.
és grat az oldalhoz, nagyon hasznos! köszönjük!
2010. április. 21. szerda-15:03 #24362GyurciAdminisztrátorSzia.
A Pulséhoz nem nagyon fogsz találni…
Azért ezt megnézheted, hátha:
http://tinyurl.com/y2kcxaz (persze valamilyen márkás kihangosító jobb lenne), vagy
kihangosítonak egy jó headset lesz a megoldás. Nekem a Sony Ericssont szereti nagyon.
autós töltő helyett például a Nokia 5230 töltője,
autóstartónak valamelyik HR tartó, vagy nézd meg ezt:
Kösz a grat-ot.
2010. április. 21. szerda-16:24 #24363zozoFelhasználóGyurci Mondta
Szia.
A Pulséhoz nem nagyon fogsz találni…
Azért ezt megnézheted, hátha:
http://tinyurl.com/y2kcxaz (persze valamilyen márkás kihangosító jobb lenne), vagy
kihangosítonak egy jó headset lesz a megoldás. Nekem a Sony Ericssont szereti nagyon.
autós töltő helyett például a Nokia 5230 töltője,
autóstartónak valamelyik HR tartó, vagy nézd meg ezt:
Kösz a grat-ot.
Köszönöm a gyors választ, lecsapok rájuk
2010. április. 21. szerda-16:34 #24364GyurciAdminisztrátorNagyon szívesen!
2010. április. 28. szerda-11:50 #24384DtomiFelhasználóSziasztok!
Nincs valami újabb info a pulse Android update-ről? Legutóbbi annyi volt, hogy májusig… (melyik év?) :)
2010. április. 30. péntek-07:50 #24387GyurciAdminisztrátorMég mindíg semmi… És a Huawei az e-mailre sem válaszol…
2010. május. 22. szombat-22:36 #24402jagijoFelhasználóSziasztok! Segítséget szeretnk kérni. A Pulse-t akartam rootolni, feltelepítettem az 1.5-pulse-superboot-ot és az 1.5.2-pulse-amonrarecovery-t és most nem indul a készülék. Próbálkozik a bootolással, de nem megy. Mit tegyek?
2010. május. 23. vasárnap-07:53 #24403GyurciAdminisztrátorSzia, Ezek az összetevők, csak a decemberi frissítés UTÁN használhatóak. Neked már fent van? Csináld meg ebben a sorrendben:
/2010/01/10/t-mobil-pulse-frissites-hogyan-telepitsd/
Remélem, itt a legtöbb kérdésedre választ találsz:
/2010/02/04/minden-ami-pulse-mirol-irtunk-eddig/
2010. május. 23. vasárnap-21:28 #24407jagijoFelhasználóGyurci Mondta
Szia, Ezek az összetevők, csak a decemberi frissítés UTÁN használhatóak. Neked már fent van? Csináld meg ebben a sorrendben:
Ez nem megy. A decemberi frissítés rajta van, ellenőriztem még a rootolás előtt. Nem tudok semmit csinálni, mert folyamatosan újraindul a telefon, de nem tölt be rendesen.
2010. május. 23. vasárnap-22:01 #24408jagijoFelhasználójagijo Mondta
Gyurci Mondta
Szia, Ezek az összetevők, csak a decemberi frissítés UTÁN használhatóak. Neked már fent van? Csináld meg ebben a sorrendben:
Ez nem megy. A decemberi frissítés rajta van, ellenőriztem még a rootolás előtt. Nem tudok semmit csinálni, mert folyamatosan újraindul a telefon, de nem tölt be rendesen.
Nagy nehezen sikerült.
2010. június. 1. kedd-16:28 #24433zozoFelhasználóGyurci Mondta
Nagyon szívesen!
Szia Gyurci!
olvastam a legutóbbi postot a poik telepítéséről iGO 8.3-ra a Pulse-on hasonló módszerrel lehet? még nem próbáltam csak azt néztem meg, hogy ami az sd kártyámon van poi (országnevekkel) poi kiterjesztésűek, a poiplazaról pedig kml kiterjesztésűek vannak. userdata könyvtáram pedig nincs, ha létrehozom úgy megoldható?
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.