Minden ami Pulse
Kezdőlap › Fórumok › T-Mobile Pulse › Minden ami Pulse
Címkézve: custom rom, huawei 8220, lcr, missing rom, t-mobile pulse
- This topic has 103 hozzászólás, 19 résztvevő, and was last updated 12 years, 2 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. június. 20. vasárnap-14:03 #24532
GyurciAdminisztrátor@ nanashi A GoogleMaps használata közben is? Azt, hogy hardweres, vagy szoftveres a hiba egy szoftverfrissítéssel meg tudod állapítani. Bár gps hibára nem emlékszem az 1.5 gyári szoftver esetében. Nekem hibátlanul működött. Esetleg valaki, aki már tapasztalta ezt a hibát?
2010. június. 20. vasárnap-16:36 #24536nanashi
FelhasználóNéztem, GoogleMaps-nél rendesen működik a gps , elég pontosan be is méri a helyzetemet, remélem én is, hogy egy szoftver csere megoldja a dolgot, nem szeretném nélkülözni a mobilt, mikor éppen időm is lenne foglalkozni vele, csak gondoltam megkérdem volt-e másnál hasonló, feleslegesen nem szerettem volna telepítgetni, nehogy a végén erre fogják a dolgot. Ha jutottam vele vmire akkor majd jelzem.
2010. június. 25. péntek-14:09 #24547
Törölt FelhasználóAdminisztrátorsziasztok
vanilla rom van felrakva nálam, azt honnan tudom, hogy hányas google maps van rajta, illetve hogyan lehet frissíteni?
mert a marketen nem találok google maps kifejezésre semmit. valahol olvastam, hogy a 4.3 a legújabb verzió, ami 1.6-tól felfelé felrakható.
2010. június. 27. vasárnap-07:01 #24553
GyurciAdminisztrátor@ nanashi Hogyha a Google Maps szoftverrel jó, akkor valószínüleg a Marketes programokban lehet a hiba, amit utólag töltöttél le.
2010. június. 27. vasárnap-07:03 #24554
GyurciAdminisztrátor@ haze Hogyha van frissítés, jelezni fogja a Google Market/Downloads.
2010. június. 28. hétfő-10:27 #24563nanashi
FelhasználóHelló!
Tegnap végre eljutottam odáig ,hogy megkapta a telefon a gyári 2.1-et, de sajnos a helyzet változatlan, miután a helyzetet bemérte, nemsokra rá több alkalommal is újraindult. Időközben sikerült az “esetet” a GoogleMaps-el is “reprodukálni” (még a régi software alatt), úgyhogy ebből sajnos szerviz lesz, de köszönöm eddigi segítségeteket.
Emellett azt is fájón tapasztalnom kellet, hogy a pulse 2.1-es software-ből kimaradt a multitouch, pedig tudtommal a készülék hardwaresen tudná alkalmazni, erről tud vki vmit ,hogy esetleg a 2.2-esben lesz-e (vagy egyáltalán vmikor lehet-e ).
üdv:
Gabesz
2010. június. 28. hétfő-11:04 #24564
GyurciAdminisztrátor@ nanashi Akkor valószínüleg szerviz lesz a vége. A multitouch-ról semmilyen konkrét infóm nincsen egyelőre. Ha lesz, biztosan írni fogok róla.
2010. július. 7. szerda-13:30 #24600
Törölt FelhasználóAdminisztrátorÉs ismer valaki olyan progit, ami leszedi a google mapshez a térképet előre és elrakja az sdkártyán mondjuk? Ha külföldre megyek az adatforgalom díjak miatt jó lenne egy ilyen megoldás.
2010. július. 8. csütörtök-06:40 #24604
Törölt FelhasználóAdminisztrátorZoli975 Mondta
Sziasztok!
Végre én is boldog Pulse tulaj vagyok
Frissítettem mindjártahogy megvettem, beállítottam. Nagyon jó telefon, számomra új
funkciókkal. Ez az Android nem semmi. 1 problémám van, a hozzá adott
jack átalakítóra dugva a régi telefonom fülesét, 1-2 mp múlva megáll a
zene. A saját fülesével jól működik, igaz egy kicsit halk. Valaki tudna
megoldást erre a problémára? Erről még nem olvastam itt, ezért légyszi
segítsetek? Előre is köszönöm!
Üdv:Zoli
Helló!
Próbáld ki ezt http://androidaudiohacks.com
Megvenni se drága (kb 1000 Ft ha van PayPal-od) illetve a manuális hack módszere sem nehéz de rootolt teló kell hozzá!
2010. július. 8. csütörtök-16:49 #24609
GyurciAdminisztrátor@ haze Sajnos nem. Hopp, azaz hogy nézd meg az AndNav2 alkalmazást, az OpenSource térképeket használ, és ha jól emlékszem hangosan navigál is.
2010. július. 9. péntek-17:47 #24619OII
FelhasználóTiszteletem!
Múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek, azóta már majdnem sikerült a felejtés homályába raknom régi típ. finn telefonomat…
Pár észrevételem lenne:
– gyári alap 1.5-ös and. használom a telefont, kérdésem, érdemes-e frissíteni és ha igen, melyik verzióra?
A netet bújba olyan szintű a kavalkád, hogy nem tudom eldönteni. Amire én leginkább használom a telefont: telefonálás, sms, internet, ébresztés, file küldés, fényképezés. A navigálást szándékosan nem írtam, mert úgy tudom, sd-re alkalmazást menteni egyelőre nem lehet gyári ROM-al. Nekem meg az kell a 2 év gari miatt.
– miért van az, hogy az ébresztés funkció hol működik, hol nem? Hol halk, hol hangos… Ez nagyon gáz így.
A telefonom 1 hét alatt nem fagyott még le, ez mondjuk frissítés után is elvárt követelmény lenne.
Köszönöm a válaszát!
2010. július. 11. vasárnap-18:13 #24635
GyurciAdminisztrátorKedves Oli. Frissíteni mindenképpen érdemes, de sajnos a gyári verzió sok kívánnivalót hagy maga után. Most már 2.1-es verziónál jár az Android a Pulséra, amiből van gyári változat is. Sajnos a helykihasználáls talán még rosszabb lesz, mint az 1.5 alatt, lévén ez a rom alapból több helyet foglal.
Frissíteni valamelyik custom romra érdemes, talán az FLB Mod 1.0 a legjobb most.
2010. július. 15. csütörtök-16:00 #24643wincmd32
FelhasználóSziasztok!
Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?
annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.
köszi elöre is
2010. július. 19. hétfő-12:38 #24648
GyurciAdminisztrátor@ wincmd32 Én nem tudok ilyet. Valaki?
2010. augusztus. 27. péntek-11:39 #24767
Törölt FelhasználóAdminisztrátorSziasztok. 1.7 vanilla van fönt a telomon még mindig, most olyan problémám van kb. már vagy két hete, hogy nem tudok egy programot se installálni, az mitől van? letölti az alkalmazást aztán azt írja, hogy “installation unsuccessful”. Frissíteni se tudok progikat, mert nem telepíti a frissítést sem. iGO-t leszedtem mert az meg nem indult el. Ugyanis egy újratelepítés szokott rajta segíteni ilyenkor, de hát most ezt sem tudom felrakni. Mi a probléma, mit tudok tenni ilyenkor?
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Frissítettem mindjárt