Minden ami Pulse
Kezdőlap › Fórumok › T-Mobile Pulse › Minden ami Pulse
Címkézve: custom rom, huawei 8220, lcr, missing rom, t-mobile pulse
- This topic has 103 hozzászólás, 19 résztvevő, and was last updated 10 years, 2 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. június. 20. vasárnap-13:58 #24531GyurciAdminisztrátor
Zoli975 Szia. Vissza tudod állítani. A hivatalos rom, kint van a T-Mobile oldalán.
2010. június. 20. vasárnap-14:03 #24532GyurciAdminisztrátor@ nanashi A GoogleMaps használata közben is? Azt, hogy hardweres, vagy szoftveres a hiba egy szoftverfrissítéssel meg tudod állapítani. Bár gps hibára nem emlékszem az 1.5 gyári szoftver esetében. Nekem hibátlanul működött. Esetleg valaki, aki már tapasztalta ezt a hibát?
2010. június. 20. vasárnap-16:36 #24536nanashiFelhasználóNéztem, GoogleMaps-nél rendesen működik a gps , elég pontosan be is méri a helyzetemet, remélem én is, hogy egy szoftver csere megoldja a dolgot, nem szeretném nélkülözni a mobilt, mikor éppen időm is lenne foglalkozni vele, csak gondoltam megkérdem volt-e másnál hasonló, feleslegesen nem szerettem volna telepítgetni, nehogy a végén erre fogják a dolgot. Ha jutottam vele vmire akkor majd jelzem.
2010. június. 25. péntek-14:09 #24547Törölt FelhasználóAdminisztrátorsziasztok
vanilla rom van felrakva nálam, azt honnan tudom, hogy hányas google maps van rajta, illetve hogyan lehet frissíteni?
mert a marketen nem találok google maps kifejezésre semmit. valahol olvastam, hogy a 4.3 a legújabb verzió, ami 1.6-tól felfelé felrakható.
2010. június. 27. vasárnap-07:01 #24553GyurciAdminisztrátor@ nanashi Hogyha a Google Maps szoftverrel jó, akkor valószínüleg a Marketes programokban lehet a hiba, amit utólag töltöttél le.
2010. június. 27. vasárnap-07:03 #24554GyurciAdminisztrátor@ haze Hogyha van frissítés, jelezni fogja a Google Market/Downloads.
2010. június. 28. hétfő-10:27 #24563nanashiFelhasználóHelló!
Tegnap végre eljutottam odáig ,hogy megkapta a telefon a gyári 2.1-et, de sajnos a helyzet változatlan, miután a helyzetet bemérte, nemsokra rá több alkalommal is újraindult. Időközben sikerült az “esetet” a GoogleMaps-el is “reprodukálni” (még a régi software alatt), úgyhogy ebből sajnos szerviz lesz, de köszönöm eddigi segítségeteket.
Emellett azt is fájón tapasztalnom kellet, hogy a pulse 2.1-es software-ből kimaradt a multitouch, pedig tudtommal a készülék hardwaresen tudná alkalmazni, erről tud vki vmit ,hogy esetleg a 2.2-esben lesz-e (vagy egyáltalán vmikor lehet-e ).
üdv:
Gabesz
2010. június. 28. hétfő-11:04 #24564GyurciAdminisztrátor@ nanashi Akkor valószínüleg szerviz lesz a vége. A multitouch-ról semmilyen konkrét infóm nincsen egyelőre. Ha lesz, biztosan írni fogok róla.
2010. július. 7. szerda-13:30 #24600Törölt FelhasználóAdminisztrátorÉs ismer valaki olyan progit, ami leszedi a google mapshez a térképet előre és elrakja az sdkártyán mondjuk? Ha külföldre megyek az adatforgalom díjak miatt jó lenne egy ilyen megoldás.
2010. július. 8. csütörtök-06:40 #24604Törölt FelhasználóAdminisztrátorZoli975 Mondta
Sziasztok!
Végre én is boldog Pulse tulaj vagyok Frissítettem mindjárt
ahogy megvettem, beállítottam. Nagyon jó telefon, számomra új
funkciókkal. Ez az Android nem semmi. 1 problémám van, a hozzá adott
jack átalakítóra dugva a régi telefonom fülesét, 1-2 mp múlva megáll a
zene. A saját fülesével jól működik, igaz egy kicsit halk. Valaki tudna
megoldást erre a problémára? Erről még nem olvastam itt, ezért légyszi
segítsetek? Előre is köszönöm!
Üdv:Zoli
Helló!
Próbáld ki ezt http://androidaudiohacks.com
Megvenni se drága (kb 1000 Ft ha van PayPal-od) illetve a manuális hack módszere sem nehéz de rootolt teló kell hozzá!
2010. július. 8. csütörtök-16:49 #24609GyurciAdminisztrátor@ haze Sajnos nem. Hopp, azaz hogy nézd meg az AndNav2 alkalmazást, az OpenSource térképeket használ, és ha jól emlékszem hangosan navigál is.
2010. július. 9. péntek-17:47 #24619OIIFelhasználóTiszteletem!
Múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek, azóta már majdnem sikerült a felejtés homályába raknom régi típ. finn telefonomat…
Pár észrevételem lenne:
– gyári alap 1.5-ös and. használom a telefont, kérdésem, érdemes-e frissíteni és ha igen, melyik verzióra?
A netet bújba olyan szintű a kavalkád, hogy nem tudom eldönteni. Amire én leginkább használom a telefont: telefonálás, sms, internet, ébresztés, file küldés, fényképezés. A navigálást szándékosan nem írtam, mert úgy tudom, sd-re alkalmazást menteni egyelőre nem lehet gyári ROM-al. Nekem meg az kell a 2 év gari miatt.
– miért van az, hogy az ébresztés funkció hol működik, hol nem? Hol halk, hol hangos… Ez nagyon gáz így.
A telefonom 1 hét alatt nem fagyott még le, ez mondjuk frissítés után is elvárt követelmény lenne.
Köszönöm a válaszát!
2010. július. 11. vasárnap-18:13 #24635GyurciAdminisztrátorKedves Oli. Frissíteni mindenképpen érdemes, de sajnos a gyári verzió sok kívánnivalót hagy maga után. Most már 2.1-es verziónál jár az Android a Pulséra, amiből van gyári változat is. Sajnos a helykihasználáls talán még rosszabb lesz, mint az 1.5 alatt, lévén ez a rom alapból több helyet foglal.
Frissíteni valamelyik custom romra érdemes, talán az FLB Mod 1.0 a legjobb most.
2010. július. 15. csütörtök-16:00 #24643wincmd32FelhasználóSziasztok!
Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?
annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.
köszi elöre is
2010. július. 19. hétfő-12:38 #24648GyurciAdminisztrátor@ wincmd32 Én nem tudok ilyet. Valaki?
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.