Minden ami Pulse

Kezdőlap Fórumok T-Mobile Pulse Minden ami Pulse

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 104
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Zoli975 Szia. Vissza tudod állítani. A hivatalos rom, kint van a T-Mobile oldalán.

Adminisztrátor

@ nanashi  A GoogleMaps használata közben is? Azt, hogy hardweres, vagy szoftveres a hiba egy szoftverfrissítéssel meg tudod állapítani. Bár gps hibára nem emlékszem az 1.5 gyári szoftver esetében. Nekem hibátlanul működött. Esetleg valaki, aki már tapasztalta ezt a hibát?

Felhasználó

Néztem, GoogleMaps-nél rendesen működik a gps , elég pontosan be is méri a helyzetemet, remélem én is, hogy egy szoftver csere megoldja a dolgot, nem szeretném nélkülözni a mobilt, mikor éppen időm is lenne foglalkozni vele, csak gondoltam megkérdem volt-e másnál hasonló,  feleslegesen nem szerettem volna telepítgetni, nehogy a végén erre fogják a dolgot. Ha jutottam vele vmire akkor majd jelzem.

Adminisztrátor

sziasztok

vanilla rom van felrakva nálam, azt honnan tudom, hogy hányas google maps van rajta, illetve hogyan lehet frissíteni?

mert a marketen nem találok google maps kifejezésre semmit. valahol olvastam, hogy a 4.3 a legújabb verzió, ami 1.6-tól felfelé felrakható.

Adminisztrátor

@ nanashi Hogyha a Google Maps szoftverrel jó, akkor valószínüleg a Marketes programokban lehet a hiba, amit utólag töltöttél le.

Adminisztrátor

@ haze Hogyha van frissítés, jelezni fogja a Google Market/Downloads.

Felhasználó

Helló!

Tegnap végre eljutottam odáig ,hogy megkapta a telefon a gyári 2.1-et, de sajnos a helyzet változatlan,  miután a helyzetet bemérte, nemsokra rá több alkalommal is újraindult. Időközben sikerült az “esetet” a GoogleMaps-el is “reprodukálni” (még a régi software alatt), úgyhogy ebből sajnos szerviz lesz, de köszönöm eddigi segítségeteket.

Emellett azt is fájón tapasztalnom kellet, hogy a pulse 2.1-es software-ből kimaradt a multitouch, pedig tudtommal a készülék hardwaresen tudná alkalmazni, erről tud vki vmit ,hogy esetleg a 2.2-esben lesz-e (vagy egyáltalán vmikor lehet-e ).

üdv:

Gabesz

Adminisztrátor

@ nanashi Akkor valószínüleg szerviz lesz a vége. A multitouch-ról semmilyen konkrét infóm nincsen egyelőre. Ha lesz, biztosan írni fogok róla.

Adminisztrátor

És ismer valaki olyan progit, ami leszedi a google mapshez a térképet előre és elrakja az sdkártyán mondjuk? Ha külföldre megyek az adatforgalom díjak miatt jó lenne egy ilyen megoldás.

Adminisztrátor

Zoli975 Mondta

Sziasztok!

Végre én is boldog Pulse tulaj vagyok :DD Frissítettem mindjárt

ahogy megvettem, beállítottam. Nagyon jó telefon, számomra új

funkciókkal. Ez az Android nem semmi. 1 problémám van, a hozzá adott

jack átalakítóra dugva a régi telefonom fülesét, 1-2 mp múlva megáll a

zene. A saját fülesével jól működik, igaz egy kicsit halk. Valaki tudna

megoldást erre a problémára? Erről még nem olvastam itt, ezért légyszi

segítsetek? Előre is köszönöm!

Üdv:Zoli

Helló!

Próbáld ki ezt http://androidaudiohacks.com

Megvenni se drága (kb 1000 Ft ha van PayPal-od)  illetve a manuális hack módszere sem nehéz de rootolt teló kell hozzá!

Adminisztrátor

@ haze Sajnos nem. Hopp, azaz hogy nézd meg az AndNav2 alkalmazást, az OpenSource térképeket használ, és ha jól emlékszem hangosan navigál is.

Felhasználó

Tiszteletem!

Múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek, azóta már majdnem sikerült a felejtés homályába raknom régi típ. finn telefonomat…

Pár észrevételem lenne:

– gyári alap 1.5-ös and. használom a telefont, kérdésem, érdemes-e frissíteni és ha igen, melyik verzióra?

A netet bújba olyan szintű a kavalkád, hogy nem tudom eldönteni. Amire én leginkább használom a telefont: telefonálás, sms, internet, ébresztés, file küldés, fényképezés. A navigálást szándékosan nem írtam, mert úgy tudom, sd-re alkalmazást menteni egyelőre nem lehet gyári ROM-al. Nekem meg az kell a 2 év gari miatt.

– miért van az, hogy az ébresztés funkció hol működik, hol nem? Hol halk, hol hangos… Ez nagyon gáz így.

A telefonom 1 hét alatt nem fagyott még le, ez mondjuk frissítés után is elvárt követelmény lenne.

Köszönöm a válaszát!

Adminisztrátor

Kedves Oli. Frissíteni mindenképpen érdemes, de sajnos a gyári verzió sok kívánnivalót hagy maga után. Most már 2.1-es verziónál jár az Android a Pulséra, amiből van gyári változat is. Sajnos a helykihasználáls talán még rosszabb lesz, mint az 1.5 alatt, lévén ez a rom alapból több helyet foglal.

Frissíteni valamelyik custom romra érdemes, talán az FLB Mod 1.0 a legjobb most.

Felhasználó

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?

annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.

köszi elöre is

Adminisztrátor

@ wincmd32 Én nem tudok ilyet. Valaki?

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 104
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás