Minden ami Pulse

Kezdőlap Fórumok T-Mobile Pulse Minden ami Pulse

14 bejegyzés megtekintése - 91-104 / 104
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Nos láttam hogy nem nagyon vagytok képben itt android verziók és portok tekintetébeben.

A Pulse (u8220) és a redbull mobile 2 (u8230) nem ugyanaz… igaz hogy az rbm2 tulajok eltudják futtatni a u8220 romokat de ez fordítva nem igaz!!!!

Pulse-ra a legstabilabb és leggyorsabb rom ami elérhető: CyanogenMod Plus:
    amit ez a rom tud:
    Android 2.2
    A2SD menüből álligatható
    691mhz processzor túlhajtás

amit tudni kell róla:
    angol nyelvű és magyart csak a telepített programok tudnak mert a felület nincs átfordítva
    a kamera a képekre teszt csíkokat… ilyen apró grafikai hiba… nem nagyon feltünő de legalább működik.
    a forgatás néha beakad…(restart segít rajta)

aki ennél frissebb romot szeretne a telójára az próbálkozhat az: cyanogen mod 7.1 rc
    amit tud:
    android 2.3.5
    a2sd működésre bírható
    beállításokból állítható processzor túlhajtás

amit tudni kell róla:
    kamera nem működik (driver híán.. :S ami már nem fog elkészülni)
    nagyon nehézkes a működése…

akinek u8230-.je van azok nak van még egy beta driver…

most így hirtelen ennyi délután folytatom a tájékoztatást és írok hozzá a linkeket :D

Adminisztrátor

@ Levente Jó, hogy itt vagy, köszönöm. :) 

“szeretnék bekapcsolódni a munkahelyi hálózatba (VPN) egy pulse készülékkel”

Ha esetleg már állítottál volna VPN-t…

Adminisztrátor

Sziasztok!

Én most a smartfirmware 1.1-et használom. Alapvetően ez egy RBM2 rom, de twrock módosította, úgy, hogy a pulse tulajok is használhassák. Nekem kb. 3 hete van fent és még egyszer sem fagyott le, hiszen ez is cyanogen-modon alapul csak a külső, az átmenet animációk, a betűtípus lett módosítva, valamint a proci 710Mhz-re lett felhúzva.  

Az alábi linken tudjátok letölteni: http://android.modaco.com/topic/346616-u8230romsmartfirmware-11/

A 14. hózzászólásnál levő zip-eket töltsétek le és clockwork recovery-ben telepítsétek.

SZ.V.SZ ez a legjobb pulse rom.

Használjátok egészseséggel.

Üdv, Krisz!

Adminisztrátor

@ Krisz Szia Krisz, köszönjük!

Felhasználó

Sziasztok.

Szerintetek mi lehet akkor a probléma ha a telefonomat nyomkodtam és láttam hogy merült és ki is kapcsolt. Gondoltam lemerült. Feltettem tölteni és amikor be akartam kapcsolni akkor csak a fehér háttérnél a piros Huawei képecske jelenik meg alatta a Huawei felirattal és nem csinál semmit. Ez a kép van bent egy folytában. Mi lehet a baja nem tudjátok? Sehogy sem tudom bekapcsolni. Aksi ki-be tétel megvolt memkari ki/be megvolt.

Adminisztrátor

Hello!

Próbáld meg recoverybe tenni, ez csak akkor fog sikerülni ha custom rom van a telódón és onnan nyomsz egy reboot systemet. Recovery mód gombkombinációja—>a telefon kikapcsolt állapotában megnyomod a következő három gombot egyszerre:menu+piros gomb+bekapcs gomb. Remélem sikerült segítenem.

Felhasználó

És ott mit kéne beállítanom vagy csinálnom? Próbáltam frissíteni is a telót de arra azt írta hogy Update Failed….

Adminisztrátor

Ezek szerint gyári rom a telefonon. Nekem is csinált már ilyet, próbáld meg leformázni a kártyát és még egyszer megpróbálni a frissítést.Ha így sem sikerül akkor valami más eszközön formázd a memória kártyát (én fényképezőgéppel csináltam) és próbáld megint a frissítést.

Felhasználó

Üdvözlet mindenkinek!

Nem is olyan régen valahonnan a fiók mélyéről a kezembe akadt egy T-mobile Pulse készülék. Gondoltam szórakozgatok vele egy kicsit, így találtam rá az oldalra.
    A különböző custom ROM-ok közül az LCR-t szeretném még kipróbálni, de sajnos sehonnan sem tudom letölteni, nem találom.
    Tudna nekem segíteni valaki, hogy a v2.0 vagy v2.1-et letöltsem és kipróbáljam?

A segítséget előre is köszönöm!

Adminisztrátor

PistiG:
    Szia, üdv az oldalon! Gyurci, a rom-ügyi mindentudó nevében pár nap türelmet kérek, hamarosan viszatérünk a kérdésere!
    Üdv:
    Zsolto

Felhasználó

Zsolto:
    Rendben, köszönöm.

Adminisztrátor

Üdvözlet mindenkinek! A különböző custom ROM-ok közül az LCR-t szeretném még kipróbálni, de sajnos sehonnan sem tudom letölteni, nem találom. Tudna nekem segíteni valaki, hogy a v2.0 vagy v2.1-et letöltsem és kipróbáljam?

A segítséget előre is köszönöm!

Szia! Úgy néz ki, mintha módszeresen kiirtották volna, mert én is csak halott linkeket találtam…
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia! Úgy néz ki, mintha módszeresen kiirtották volna, mert én is csak halott linkeket találtam…

Szia Gyurci!
    Szomorúan hallom…… :(

Azért ha előkerülne valahonnan, kérlek gondoljatok rám egy üzenettel.
    Természetesen én is keresgélek, hátha szerencsém lesz.

Mindenesetre köszönöm!

PistiG

Adminisztrátor

Szomorúan hallom…… :( Azért ha előkerülne valahonnan, kérlek gondoljatok rám egy üzenettel…

Szia Pisti, rendben!
    Üdv:
    Gyurci

14 bejegyzés megtekintése - 91-104 / 104
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás