Minden ami Pulse
Kezdőlap › Fórumok › T-Mobile Pulse › Minden ami Pulse
Címkézve: custom rom, huawei 8220, lcr, missing rom, t-mobile pulse
- This topic has 103 hozzászólás, 19 résztvevő, and was last updated 10 years, 2 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. október. 26. szerda-12:26 #25658Törölt FelhasználóAdminisztrátor
Nos láttam hogy nem nagyon vagytok képben itt android verziók és portok tekintetébeben.
A Pulse (u8220) és a redbull mobile 2 (u8230) nem ugyanaz… igaz hogy az rbm2 tulajok eltudják futtatni a u8220 romokat de ez fordítva nem igaz!!!!
Pulse-ra a legstabilabb és leggyorsabb rom ami elérhető: CyanogenMod Plus:
amit ez a rom tud:
Android 2.2
A2SD menüből álligatható
691mhz processzor túlhajtásamit tudni kell róla:
angol nyelvű és magyart csak a telepített programok tudnak mert a felület nincs átfordítva
a kamera a képekre teszt csíkokat… ilyen apró grafikai hiba… nem nagyon feltünő de legalább működik.
a forgatás néha beakad…(restart segít rajta)aki ennél frissebb romot szeretne a telójára az próbálkozhat az: cyanogen mod 7.1 rc
amit tud:
android 2.3.5
a2sd működésre bírható
beállításokból állítható processzor túlhajtásamit tudni kell róla:
kamera nem működik (driver híán.. :S ami már nem fog elkészülni)
nagyon nehézkes a működése…akinek u8230-.je van azok nak van még egy beta driver…
most így hirtelen ennyi délután folytatom a tájékoztatást és írok hozzá a linkeket :D
2011. október. 26. szerda-14:47 #25660GyurciAdminisztrátor@ Levente Jó, hogy itt vagy, köszönöm. :)
“szeretnék bekapcsolódni a munkahelyi hálózatba (VPN) egy pulse készülékkel”
Ha esetleg már állítottál volna VPN-t…
2011. november. 14. hétfő-12:06 #25704Törölt FelhasználóAdminisztrátorSziasztok!
Én most a smartfirmware 1.1-et használom. Alapvetően ez egy RBM2 rom, de twrock módosította, úgy, hogy a pulse tulajok is használhassák. Nekem kb. 3 hete van fent és még egyszer sem fagyott le, hiszen ez is cyanogen-modon alapul csak a külső, az átmenet animációk, a betűtípus lett módosítva, valamint a proci 710Mhz-re lett felhúzva.
Az alábi linken tudjátok letölteni: http://android.modaco.com/topic/346616-u8230romsmartfirmware-11/
A 14. hózzászólásnál levő zip-eket töltsétek le és clockwork recovery-ben telepítsétek.
SZ.V.SZ ez a legjobb pulse rom.
Használjátok egészseséggel.
Üdv, Krisz!
2011. november. 14. hétfő-17:46 #25706GyurciAdminisztrátor@ Krisz Szia Krisz, köszönjük!
2011. november. 22. kedd-17:05 #25718fireproofFelhasználóSziasztok.
Szerintetek mi lehet akkor a probléma ha a telefonomat nyomkodtam és láttam hogy merült és ki is kapcsolt. Gondoltam lemerült. Feltettem tölteni és amikor be akartam kapcsolni akkor csak a fehér háttérnél a piros Huawei képecske jelenik meg alatta a Huawei felirattal és nem csinál semmit. Ez a kép van bent egy folytában. Mi lehet a baja nem tudjátok? Sehogy sem tudom bekapcsolni. Aksi ki-be tétel megvolt memkari ki/be megvolt.
2011. november. 26. szombat-11:42 #25723Törölt FelhasználóAdminisztrátorHello!
Próbáld meg recoverybe tenni, ez csak akkor fog sikerülni ha custom rom van a telódón és onnan nyomsz egy reboot systemet. Recovery mód gombkombinációja—>a telefon kikapcsolt állapotában megnyomod a következő három gombot egyszerre:menu+piros gomb+bekapcs gomb. Remélem sikerült segítenem.
2011. november. 26. szombat-14:08 #25724fireproofFelhasználóÉs ott mit kéne beállítanom vagy csinálnom? Próbáltam frissíteni is a telót de arra azt írta hogy Update Failed….
2011. december. 1. csütörtök-12:54 #25743Törölt FelhasználóAdminisztrátorEzek szerint gyári rom a telefonon. Nekem is csinált már ilyet, próbáld meg leformázni a kártyát és még egyszer megpróbálni a frissítést.Ha így sem sikerül akkor valami más eszközön formázd a memória kártyát (én fényképezőgéppel csináltam) és próbáld megint a frissítést.
2014. július. 4. péntek-12:15 #30138PistiGFelhasználóÜdvözlet mindenkinek!
Nem is olyan régen valahonnan a fiók mélyéről a kezembe akadt egy T-mobile Pulse készülék. Gondoltam szórakozgatok vele egy kicsit, így találtam rá az oldalra.
A különböző custom ROM-ok közül az LCR-t szeretném még kipróbálni, de sajnos sehonnan sem tudom letölteni, nem találom.
Tudna nekem segíteni valaki, hogy a v2.0 vagy v2.1-et letöltsem és kipróbáljam?A segítséget előre is köszönöm!
2014. július. 4. péntek-12:32 #30140ZsoltoAdminisztrátorPistiG:
Szia, üdv az oldalon! Gyurci, a rom-ügyi mindentudó nevében pár nap türelmet kérek, hamarosan viszatérünk a kérdésere!
Üdv:
Zsolto2014. július. 4. péntek-12:42 #30142PistiGFelhasználóZsolto:
Rendben, köszönöm.2014. július. 4. péntek-16:37 #30147GyurciAdminisztrátorÜdvözlet mindenkinek! A különböző custom ROM-ok közül az LCR-t szeretném még kipróbálni, de sajnos sehonnan sem tudom letölteni, nem találom. Tudna nekem segíteni valaki, hogy a v2.0 vagy v2.1-et letöltsem és kipróbáljam?
A segítséget előre is köszönöm!
Szia! Úgy néz ki, mintha módszeresen kiirtották volna, mert én is csak halott linkeket találtam…
Üdv:
Gyurci2014. július. 4. péntek-21:31 #30150PistiGFelhasználóSzia! Úgy néz ki, mintha módszeresen kiirtották volna, mert én is csak halott linkeket találtam…
Szia Gyurci!
Szomorúan hallom…… :(Azért ha előkerülne valahonnan, kérlek gondoljatok rám egy üzenettel.
Természetesen én is keresgélek, hátha szerencsém lesz.Mindenesetre köszönöm!
PistiG
2014. július. 5. szombat-05:24 #30152GyurciAdminisztrátorSzomorúan hallom…… :( Azért ha előkerülne valahonnan, kérlek gondoljatok rám egy üzenettel…
Szia Pisti, rendben!
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.