Minden ami Pulse
Kezdőlap › Fórumok › T-Mobile Pulse › Minden ami Pulse
Címkézve: custom rom, huawei 8220, lcr, missing rom, t-mobile pulse
- This topic has 103 hozzászólás, 19 résztvevő, and was last updated 9 years, 5 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. június. 2. szerda-17:01 #24440
Gyurci
AdminisztrátorSajnos nincsen Androidos iGO-m. Szerintem próbáld meg. Hozd létre a userdata/poi könyvtárakat. De előtte készíts mentést!
2010. június. 3. csütörtök-20:40 #24447ibizefrenki
FelhasználóÜdv. mindenkinek!
Ma voltam bent a “magentás” srácoknál és elbeszélgettem egy ottnai szervízessel. Neki is Pulse van. Azt mondta, hogy a 2.2-es android elvileg Augusztusban jön rá. Valamint azt is mondta, hogy ez a mostani 2.1-es csak amolyan “teszt” és az igazi majd ezután jön ki…
Csak gondoltam megosztom veletek az infóim. Ha valaki tudta, akkor bocsánat, de aki nem, annak meg egészségére :):)
…hogy stílszerű legyek: Pulse legyen veletek :)
2010. június. 4. péntek-05:49 #24448Gyurci
AdminisztrátorKöszi. :)
2010. június. 4. péntek-22:00 #24456ibizefrenki
FelhasználóHahó!
Segítségre lenne szükségem!Van egy app. amit fent volt a telómon, de mivel új az op. azért újra kell tennem, ám a marketben nem találom :( Az alábbi oldalon fent van, de innét sem tudom letölteni. Belinkelem,hogy ha valakinek megvan illetve tudja honnét lehet elérni, akkor írjon rám!
Köszi :)
link: http://www.androlib.com/android.application.com-maize-digitalclock-jmzB.aspx
2010. június. 4. péntek-22:18 #24457ibizefrenki
FelhasználóIsmét én!
Gyurci!Te mint a Pulse-ok mindentudója :) hogy a büdös …. khm :D szóval hogyan lehet a hátteret úgy beállítani 2.1-en hogy ne nyújtsa annyira szét, hogy élvezhetetlen a kép?
Köszi :)
2010. június. 5. szombat-10:52 #24458Gyurci
AdminisztrátorA sok rom közül, ami az utóbbi időben megfordult a telefonomon, egy volt ami ezt meg tudta csinálni, de már nem tudom melyik…
2010. június. 5. szombat-19:31 #24463Zoli975
FelhasználóSziasztok!
Végre én is boldog Pulse tulaj vagyok
Frissítettem mindjárt
ahogy megvettem, beállítottam. Nagyon jó telefon, számomra új
funkciókkal. Ez az Android nem semmi. 1 problémám van, a hozzá adott
jack átalakítóra dugva a régi telefonom fülesét, 1-2 mp múlva megáll a
zene. A saját fülesével jól működik, igaz egy kicsit halk. Valaki tudna
megoldást erre a problémára? Erről még nem olvastam itt, ezért légyszi
segítsetek? Előre is köszönöm!Üdv:Zoli
2010. június. 7. hétfő-10:33 #24467Gyurci
AdminisztrátorSzia. Én is tapasztalom, de a második, harmadik elindítás után már működik folyamatosan. Pulse 2.1 R6B rom van fent.
2010. június. 7. hétfő-20:55 #24469Zoli975
FelhasználóKöszi, nekem a gyári 2.1 T-Mobile-os van fenn. Még nem merek belevágni a főzött ROM-okba. Még majd próbálkozom.
2010. június. 8. kedd-14:27 #24471Gyurci
AdminisztrátorAzt nem is szabad elkapkodni. Előbb olvass utána, és cak azután, amikor már tudod mit csinálsz.
2010. június. 9. szerda-16:17 #24477Zoli975
FelhasználóSziasztok!
A Zenelejátszó problémára az egyik megoldás, hogy a Marketről letöltöttem a MortPlayer Music programot. Tetszik hogy könyvtáranként képes kezelni a zenét. Nem kell playlist meg ilyesmi. És kis méretű kb. 800 kbyte. Még arra kellene megoldás, hogy az alap média hangerőt miként tudom feljebb tornászni? Elég halk, ha a fülesen nincs hangerő szabályzó.
Zoli
2010. június. 10. csütörtök-09:21 #24479Gyurci
AdminisztrátorSzia. Beállítások/Hang és kijelző beállítások/Média hangerő
2010. június. 10. csütörtök-14:34 #24480Zoli975
FelhasználóSzia! Igazad van, de még egy kis plusz hangerőt nem lehetne kicsikarni valahogyan? Egy kicsit nagyotthalló vagyok
Valami program?
2010. június. 18. péntek-19:27 #24523Zoli975
FelhasználóSziasztok! Kipróbálnék egy másik ROM-ot a telómon. A kérdésem: Vissza tudom állítani az eredeti T-s szoftvert (2.1) a T- Mob oldalán leírtak szerint?
Köszi előre is!
Zoli
2010. június. 19. szombat-18:24 #24527nanashi
FelhasználóHelló!
Még márciusban vettem egy pulse-t, csak eddig idő híján nem foglalkoztam vele komolyabban, így még a kapott 1.5-ös ROM van rajta. Ma egy utazás alatt (unalmamban) elkezdtem gps-hez köthető progikkal (compass, GPS Status) “játszani”, de sajnos azt tapasztaltam, hogy mindkét progi pár perces használata esetén a telefon újraindítja magát. Itthon letöltöttem a GPS Test nevű progit, de a végeredmény ugyanaz lett. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez hardware-s vagy software-s gond lehet, esetleg találkozott-e már más is hasonlóval. A válaszokat előre is köszi.
üdv:
Gabesz
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.