Minden ami Pulse

Kezdőlap Fórumok T-Mobile Pulse Minden ami Pulse

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 104
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

hello

segítség kellene az androidos cuccok terén én még új vagyok

valaki tudna küldeni egy linket ahonnan a legutolsó androidos szoftvert ami magyar (aszem. a 2.2 vagy a 2.3) le tudnám tölteni a tmobile pulsomra

előre is 1000 köszönet mindenkinek aki segít

Adminisztrátor

@ soos92 Itt biztosan találsz kedvedre valót: http://logout.hu/blog/impalaman/index.html

Felhasználó

@ Gyurci köszönöm a linket az oldalon van egy olyan hogy DMC-ROM 2.1r10 ez magyar?

Felhasználó

nem tudtok valami programot ajánlani amin több asztal van, ezt ugy értem mint az spb shelnél van
    mert az alap 3 az fullra van pakolva ikonokkal
    az spb-t azért nem tettem fel mert azt irták hogy darabolja az aksit

Adminisztrátor

@ soos92 A Pulse-on eleve több asztal van. Ha jól emlékszem a Launcherben tudod beállítani, hogy mennyi legyen.

Felhasználó

@ Gyurci hol van ez a launcher a telefonon? mert nem találom

Felhasználó

nem lehet valahogy a t-mobile 2.1 frissítésre telepíteni az a2sd?

Felhasználó

muszáj feltenni hozzá a főzött romot az a2sd-hez nem lehet csak simán felrakni az a2sd-t
    mert én feltettem a t-mobile pulse hivatalos 2.1-es frissítését mert ott több asztal van
    nekem tetszik ez az eredeti kezelő felület eddig a DMC-ROM 2.1r10 volt rajta és ott csak 3 asztal van és itt meg ment az a2sd

Szoval a kérdésem nem lehett feltenni a a2sd-t a hivatalos 2.1-re muszáj a főzött rom?

Felhasználó

az miért van hogyha le töltök valamit a marketböl akkor nem tudom telpíteni.
    ezt írja: Download unsucceful
    amúgy a DMC-ROM 2.1r10-et használom
    amikor újra teszem a főzött romot úgy hogy előtte formázom a kártyát meg minden hogy a nyomokat eltakarítsam tehát még nincs rajta semmi felteszem az a2sd-t és particionálom az sd mind a 2-t (a swap és az ext vagy mi az) 250Mb-ig (4Gb-os kártyám van) aztán újraindítás utána terminal emulator “su” és “a2sd reswap” újraindítom a telefont aztán felteszem a nekem szükséges alkalmazásokat a marketből. eddig minden simán ment a kártyára ment meg minden ahogy kell. este kikapcsolom a telót és amikor reggel bekapcsolom és akkarok a marketből telepíteni meg a külső alkalmazásokat sem (pedig engedélyezve vannak) és nem engedi

Ha valaki tud segítsen mert unom mindig újra tenni a főzött romot ha frissítés érhető el vagy ha valami új meg tetszik

Adminisztrátor

@ soos92 Ez így működik. Minden kikapcsolás, vagy újraindítás után elfelejti hogy particionálva van. Az utolsó bekezdésben a megoldás: https://navigyurci.hu/2010/02/12/sd-kartya-particionalasa-a-pulsen-egy-kis-segitseg-a-baratoktol/

Felhasználó

@ Gyurci köszönöm segitséged

Még lenne egy kérdésem. Pár napja láttam hogy van android 3.1 azt hogy lehet letölteni mert nekem az android 2.1+ van

Adminisztrátor

@ soos92 Szerintem még sehogy.

Felhasználó

@ Gyurci nincs még puse-ra a 2.1-nél nagyobb droid 2.2 vagy a 2.3-as

Adminisztrátor

@ soos92 Szerintem a Cyanogen 6.0 portolva van rá. Mintha…

Adminisztrátor

Üdv!

szeretnék bekapcsolódni a munkahelyi hálózatba (VPN) egy pulse készülékkel, amin a kiadott 2.1-es frissítés van, de sehogyan sem sikerül. látszólag bejut, de eldobja a kapcsolatot. kipróbáltam iphone-nal is az hibátlanul csatlakozik. rootolás vagy frissítés megoldhatja a problémát?

szívesen veszek minden megoldást

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 104
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás