Minden ami Pulse
Kezdőlap › Fórumok › T-Mobile Pulse › Minden ami Pulse
Címkézve: custom rom, huawei 8220, lcr, missing rom, t-mobile pulse
- This topic has 103 hozzászólás, 19 résztvevő, and was last updated 10 years, 11 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. szeptember. 14. kedd-11:10 #24839
Törölt Felhasználó
Adminisztrátor@haze
én is játszottam ezzel az a2sd problémával…
ellenőrzésre a linux reader (diskinternals-tól) progit tettem fel a pc-re
a pulse-t usb-re teszed és indítod a programot akkor a linuxreader látja az ext particiót is az SD-n
igy leellenőrizheted hogy hova teszi az apk-kat2010. szeptember. 15. szerda-16:06 #24846Törölt Felhasználó
Adminisztrátorbatig Mondta
@haze
én is játszottam ezzel az a2sd problémával…
ellenőrzésre a linux reader (diskinternals-tól) progit tettem fel a pc-re
a pulse-t usb-re teszed és indítod a programot akkor a linuxreader látja az ext particiót is az SD-n
igy leellenőrizheted hogy hova teszi az apk-katnagyon kössz, holnap ki is próbálom.
2010. szeptember. 23. csütörtök-20:23 #24877batig
Felhasználósziasztok!
vettem egy pulse örültem, hogy milyen jó lesz rajta navitelt használni.
sajna nem az mert folyton kifagy.
azt szeretném kérni hogy próbáljátok ki hogy van-e még valaki ahol előfordul.
megpróbáltam behatárolni a pontot ahol elő lehet idéznitehát: DMC2.1R7 (R8 is)
navitel 3.5.1400 (licenszel)
openmaps magyar térkép, és domborzat peter68.com-tóla tünet:
navitel elindul, android gps jel villog majd folyamatos (jelet talál)
fényképezés után vagy egyből a galériáből egy képet feltöltök picasaba vagy gallery2 feltöltővel-vel, vagy emailt nézek ,tehát valami netes forgalom van 3G v.wifi , akkor egy pár másodperc után eltűnik az androidos GPS jel .
a navitel csak újraindítás (kilépés hosszas várakozás után ) után hajlandó újra gps-hez kapcsolódni
ilyenkor megint megy szépen tovább amig újra netforgalom vanköszi
2010. szeptember. 24. péntek-08:31 #24880Gyurci
Adminisztrátor@ batig Nálam 20 km-nél hosszabb út tervezése közben is fagy (ott), mikor utoljára próbáltam.
2010. október. 3. vasárnap-13:04 #24893Törölt Felhasználó
Adminisztrátormiért van az, hogy nem tudok feltenni a DMCr7 után egy újabb romot? bármelyiket próbálom, nem megy. installation aborted-et ír.
mi lehet a hiba, már szinte az összes frissebb romot próbáltam. formáztam ezerszer pc-n is telón is, mindenhol, wipeoltam, szinte már tök szűzen elkezdtem újra mindent de semmi eredménye. Az összes romra (kivéve a DMCr7-re) ezt írja telepítésnél:
writing BOOT
E: Error finishing BOOT
E: Failure at line 384:
write_raw_image PACKAGE:boot.img BOOT:
installation aborted.tudja valaki a megoldást?
2010. október. 3. vasárnap-18:05 #24896Gyurci
Adminisztrátor@ haze Tedd fel gyári romot: http://goo.gl/YEkx, és szerintem jó lesz.
2010. október. 3. vasárnap-20:40 #24897Törölt Felhasználó
AdminisztrátorGyurci Mondta
@ haze Tedd fel gyári romot: http://goo.gl/YEkx, és szerintem jó lesz.
már ezen is túl vagyok. Feltettem a gyárit majd újra elkezdtem mindent elölről, amonra, custom rom stb… de ugyanez. A mai napom erre ment rá, kb. 25ször flesseltem a telefont. Csak az r7 hajlandó felmenni, összevissza formáztam már a kártyát is de semmi. Ha tudnám mit kellene ilyenkor törölni, nem értem.
Én már kezdem unni a pulse-t. Szeretek hackelgetni, de azért ez már túlzás, március óta többet rootoltam, meg buheráltam, mint amennyit használtam. Hiába csak jobbak a 100ezer feletti telefonok, azokban legalább van kakaó. Csak a kevés memória miatt szívok ennyit, mert enélkül használhatatlan a teló.
Senkinek nem csinált még ilyet a pulse telója?2010. október. 20. szerda-02:36 #24913lggt540
Felhasználóbatig Mondta
wincmd32 Mondta
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?
annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.
köszi elöre isheló én találtam droidcam a neve
de nekem a market nem hozta fel
emulátorban szedtem le , kibackupoltam astrofile-lal a kártyára és az apk-t telepítettemHello, ez a progi engem is érdekelne, kérlek küldjétek el a mail címemre totalco@citromail.hu előre is köszi. Mert a Marketről nem tudom leszedni.
2010. október. 20. szerda-20:45 #24918nanashi
Felhasználóüdv újra mindenkinek
régebben jártam már erre és azóta túl vagyok egy főpanel cserén és 1 hónapos javításon… Ebből kifolyólag egy darabig pihentettem a frissítés dolgot, mivel a gyári 1.5el kaptam vissza a telót a nyáron, viszont most rászántam magam a frissítésre. Mindent feltettem sd-re, amit kellett, elkezdtem volna a telepítést , a magic 3 gombos kombóra nem sikerült csak újra bekapcsolni a gépet, többszöri próbálkozásra sem össze a dolog, pedig a szerviz előtt frissítettem már a gyári 2.1-re( most is arra szerettem volna). Végül bekapcsolva a beállításokból sikerült upgradelni a romot, de sajnos felmerült megint bennem a gondolat még mindig nem százas a telefon. Emellett van egy olyan “stiklije” is, h kétszeri menümegnyomással teljesen kinyitom a telót , pedig régen azt sem csinálta (javítás előtt). Szeretném megkérdezni, h esetleg más is járt-e így vagy mehetek megint szervizbe vele , illetve ha mégis főzött romot szeretnék feltenni, megoldható a 3gombos módszer nélkül is a telepítés, mint most a gyárinál?
a válaszokat előre is köszönöm
üdv:
Gabesz2010. október. 20. szerda-21:21 #24919batig
Felhasználónanashi Mondta
Emellett van egy olyan “stiklije” is, h kétszeri menümegnyomással teljesen kinyitom a telót , pedig régen azt sem csinálta (javítás előtt). Szeretném megkérdezni, h esetleg más is járt-e így vagy mehetek megint szervizbe vele , illetve ha mégis főzött romot szeretnék feltenni, megoldható a 3gombos módszer nélkül is a telepítés, mint most a gyárinál?
üdv:
Gabeszhelló!
a 2x menü az pulse-on is van, galaxyspican -is de még az android emulátoron is
de szerintem mint minden a droidokon ez is lehet romfüggő2010. november. 9. kedd-18:37 #24953Törölt Felhasználó
Adminisztrátorlggt540 Mondta
batig Mondta
wincmd32 Mondta
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?
annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.
köszi elöre isheló én találtam droidcam a neve
de nekem a market nem hozta fel
emulátorban szedtem le , kibackupoltam astrofile-lal a kártyára és az apk-t telepítettemHello, ez a progi engem is érdekelne, kérlek küldjétek el a mail címemre totalco@citromail.hu előre is köszi. Mert a Marketről nem tudom leszedni.
Kiprobáltam, nekem nem müködött :(
2010. december. 6. hétfő-09:45 #24988batig
Felhasználóúj droidcam 2.0 ami nálam stabilan működik
2010. december. 7. kedd-08:15 #24990Gyurci
Adminisztrátor@ batig Köszönjük!
2011. május. 8. vasárnap-20:49 #25320Törölt Felhasználó
AdminisztrátorSziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy az előlapom végigrepedt, egy esés következtében!
Sikerült szereznem hozzá egy gyári, fóliás előlapot, viszont a cserével bajban vagyok. Hat csavar tartotta a régi előlapot, de ezeket kiszedve sem lehet leszedni az előlapot. Van ennek valami trükkje? Csinált már valaki ilyet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Viktor2011. május. 10. kedd-17:18 #25321grotib
Felhasználónanashi Mondta
üdv újra mindenkinek
régebben jártam már erre és azóta túl vagyok egy főpanel cserén és 1 hónapos javításon… Ebből kifolyólag egy darabig pihentettem a frissítés dolgot, mivel a gyári 1.5el kaptam vissza a telót a nyáron, viszont most rászántam magam a frissítésre. Mindent feltettem sd-re, amit kellett, elkezdtem volna a telepítést , a magic 3 gombos kombóra nem sikerült csak újra bekapcsolni a gépet, többszöri próbálkozásra sem össze a dolog, pedig a szerviz előtt frissítettem már a gyári 2.1-re( most is arra szerettem volna). Végül bekapcsolva a beállításokból sikerült upgradelni a romot, de sajnos felmerült megint bennem a gondolat még mindig nem százas a telefon. Emellett van egy olyan “stiklije” is, h kétszeri menümegnyomással teljesen kinyitom a telót , pedig régen azt sem csinálta (javítás előtt). Szeretném megkérdezni, h esetleg más is járt-e így vagy mehetek megint szervizbe vele , illetve ha mégis főzött romot szeretnék feltenni, megoldható a 3gombos módszer nélkül is a telepítés, mint most a gyárinál?
üdv:
GabeszSzia!
Tedd fel a Rom Manager nevű progit /MARKET/abból is lehet romot telepíteni. - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.