Minden ami Pulse

Kezdőlap Fórumok T-Mobile Pulse Minden ami Pulse

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 104
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

@haze

én is játszottam ezzel az a2sd problémával…
    ellenőrzésre a linux reader (diskinternals-tól) progit tettem fel a pc-re
    a pulse-t usb-re teszed és indítod a programot akkor a linuxreader látja az ext particiót is az SD-n
    igy leellenőrizheted hogy hova teszi az apk-kat

Adminisztrátor

batig Mondta

@haze
    én is játszottam ezzel az a2sd problémával…
    ellenőrzésre a linux reader (diskinternals-tól) progit tettem fel a pc-re
    a pulse-t usb-re teszed és indítod a programot akkor a linuxreader látja az ext particiót is az SD-n
    igy leellenőrizheted hogy hova teszi az apk-kat

nagyon kössz, holnap ki is próbálom.

Felhasználó

sziasztok!
    vettem egy pulse örültem, hogy milyen jó lesz rajta navitelt használni.
    sajna nem az mert folyton kifagy.
    azt szeretném kérni hogy próbáljátok ki hogy van-e még valaki ahol előfordul.
    megpróbáltam behatárolni a pontot ahol elő lehet idézni

tehát: DMC2.1R7 (R8 is)
    navitel 3.5.1400 (licenszel)
    openmaps magyar térkép, és domborzat peter68.com-tól

a tünet:
    navitel elindul, android gps jel villog majd folyamatos (jelet talál)
    fényképezés után vagy egyből a galériáből egy képet feltöltök picasaba vagy gallery2 feltöltővel-vel, vagy emailt nézek ,tehát valami netes forgalom van 3G v.wifi , akkor egy pár másodperc után eltűnik az androidos GPS jel .
    a navitel csak újraindítás (kilépés hosszas várakozás után ) után hajlandó újra gps-hez kapcsolódni
    ilyenkor megint megy szépen tovább amig újra netforgalom van

köszi

Adminisztrátor

@ batig Nálam 20 km-nél hosszabb út tervezése közben is fagy (ott), mikor utoljára próbáltam.

Adminisztrátor

miért van az, hogy nem tudok feltenni a DMCr7 után egy újabb romot? bármelyiket próbálom, nem megy. installation aborted-et ír.
    mi lehet a hiba, már szinte az összes frissebb romot próbáltam. formáztam ezerszer pc-n is telón is, mindenhol, wipeoltam, szinte már tök szűzen elkezdtem újra mindent de semmi eredménye. Az összes romra (kivéve a DMCr7-re) ezt írja telepítésnél:
    writing BOOT
    E: Error finishing BOOT
    E: Failure at line 384:
    write_raw_image PACKAGE:boot.img BOOT:
    installation aborted.

tudja valaki a megoldást?

Adminisztrátor

@ haze Tedd fel gyári romot: http://goo.gl/YEkx, és szerintem jó lesz.

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

@ haze Tedd fel gyári romot: http://goo.gl/YEkx, és szerintem jó lesz.

már ezen is túl vagyok. Feltettem a gyárit majd újra elkezdtem mindent elölről, amonra, custom rom stb… de ugyanez. A mai napom erre ment rá, kb. 25ször flesseltem a telefont. Csak az r7 hajlandó felmenni, összevissza formáztam már a kártyát is de semmi. Ha tudnám mit kellene ilyenkor törölni, nem értem.
    Én már kezdem unni a pulse-t. Szeretek hackelgetni, de azért ez már túlzás, március óta többet rootoltam, meg buheráltam, mint amennyit használtam. Hiába csak jobbak a 100ezer feletti telefonok, azokban legalább van kakaó. Csak a kevés memória miatt szívok ennyit, mert enélkül használhatatlan a teló.
    Senkinek nem csinált még ilyet a pulse telója?

Felhasználó

batig Mondta

wincmd32 Mondta

Sziasztok!
    Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?
    annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.
    köszi elöre is

heló én találtam droidcam a neve
    de nekem a market nem hozta fel
    emulátorban szedtem le , kibackupoltam astrofile-lal a kártyára és az apk-t telepítettem

Hello, ez a progi engem is érdekelne, kérlek küldjétek el a mail címemre totalco@citromail.hu előre is köszi. Mert a Marketről nem tudom leszedni.

Felhasználó

üdv újra mindenkinek

régebben jártam már erre és azóta túl vagyok egy főpanel cserén és 1 hónapos javításon… Ebből kifolyólag egy darabig pihentettem a frissítés dolgot, mivel a gyári 1.5el kaptam vissza a telót a nyáron, viszont most rászántam magam a frissítésre. Mindent feltettem sd-re, amit kellett, elkezdtem volna a telepítést , a magic 3 gombos kombóra nem sikerült csak újra bekapcsolni a gépet, többszöri próbálkozásra sem össze a dolog, pedig a szerviz előtt frissítettem már a gyári 2.1-re( most is arra szerettem volna). Végül bekapcsolva a beállításokból sikerült upgradelni a romot, de sajnos felmerült megint bennem a gondolat még mindig nem százas a telefon. Emellett van egy olyan “stiklije” is, h kétszeri menümegnyomással teljesen kinyitom a telót , pedig régen azt sem csinálta (javítás előtt). Szeretném megkérdezni, h esetleg más is járt-e így vagy mehetek megint szervizbe vele , illetve ha mégis főzött romot szeretnék feltenni, megoldható a 3gombos módszer nélkül is a telepítés, mint most a gyárinál?

a válaszokat előre is köszönöm

üdv:
    Gabesz

Felhasználó

nanashi Mondta

Emellett van egy olyan “stiklije” is, h kétszeri menümegnyomással teljesen kinyitom a telót , pedig régen azt sem csinálta (javítás előtt). Szeretném megkérdezni, h esetleg más is járt-e így vagy mehetek megint szervizbe vele , illetve ha mégis főzött romot szeretnék feltenni, megoldható a 3gombos módszer nélkül is a telepítés, mint most a gyárinál?
    üdv:
    Gabesz

helló!
    a 2x menü az pulse-on is van, galaxyspican -is de még az android emulátoron is
    de szerintem mint minden a droidokon ez is lehet romfüggő

Adminisztrátor

lggt540 Mondta

batig Mondta

wincmd32 Mondta

Sziasztok!
    Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?
    annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.
    köszi elöre is

heló én találtam droidcam a neve
    de nekem a market nem hozta fel
    emulátorban szedtem le , kibackupoltam astrofile-lal a kártyára és az apk-t telepítettem

Hello, ez a progi engem is érdekelne, kérlek küldjétek el a mail címemre totalco@citromail.hu előre is köszi. Mert a Marketről nem tudom leszedni.

Kiprobáltam, nekem nem müködött :(

Felhasználó

új droidcam 2.0 ami nálam stabilan működik

http://data.hu/get/3261110/droidcam2.1.zip

Adminisztrátor

@ batig Köszönjük!

Adminisztrátor

Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy az előlapom végigrepedt, egy esés következtében!
    Sikerült szereznem hozzá egy gyári, fóliás előlapot, viszont a cserével bajban vagyok. Hat csavar tartotta a régi előlapot, de ezeket kiszedve sem lehet leszedni az előlapot. Van ennek valami trükkje? Csinált már valaki ilyet?
    Válaszokat előre is köszönöm!
    Viktor

Felhasználó

nanashi Mondta

üdv újra mindenkinek
    régebben jártam már erre és azóta túl vagyok egy főpanel cserén és 1 hónapos javításon… Ebből kifolyólag egy darabig pihentettem a frissítés dolgot, mivel a gyári 1.5el kaptam vissza a telót a nyáron, viszont most rászántam magam a frissítésre. Mindent feltettem sd-re, amit kellett, elkezdtem volna a telepítést , a magic 3 gombos kombóra nem sikerült csak újra bekapcsolni a gépet, többszöri próbálkozásra sem össze a dolog, pedig a szerviz előtt frissítettem már a gyári 2.1-re( most is arra szerettem volna). Végül bekapcsolva a beállításokból sikerült upgradelni a romot, de sajnos felmerült megint bennem a gondolat még mindig nem százas a telefon. Emellett van egy olyan “stiklije” is, h kétszeri menümegnyomással teljesen kinyitom a telót , pedig régen azt sem csinálta (javítás előtt). Szeretném megkérdezni, h esetleg más is járt-e így vagy mehetek megint szervizbe vele , illetve ha mégis főzött romot szeretnék feltenni, megoldható a 3gombos módszer nélkül is a telepítés, mint most a gyárinál?
    üdv:
    Gabesz

Szia!
    Tedd fel a Rom Manager nevű progit /MARKET/abból is lehet romot telepíteni.

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 104
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás