Navon N660

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N660

15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 198
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Dzsotti Mondta

lefkiosa.még mindig nem tudom mi az a tfat:)én egy az egyben igy a romokat szoktam rátolni és nem kell hozzá más semmi.ha elmondod mi az nagyon szivessen.Dzsotti-várom acuccot és neked is szivessen:)1 dolog cseszi a csöröm.Ma tesztelgettem a gépet és tökéletessen teszi a dolgát.Fel sem tünt hogy a föképernyö tetején(valoszinü a n750es rom gyárija)a bluetooth és a transzmitter ikonom eltünt:(azokat szerinted vissza lehet varázsolni?a bue-val voltak még gondok de a transzmitter néha jol jött és hiányzik:)

Mail még nem jött.
    lefkiosa.a linkröl a 660romot letöltöd.kicsomagolod a benne lévö fájlokat az sd-re.megnyomod a bekapcsologombot-nyomvatartod és nyomsz egy resetet.a bekapcsolo gombot akkor engeded el amikor a telepitöje elindul.

Na most leszedem ezt is, kiváncsi vagyok rá, de a 660-on azért nem índítom el míg nem szükséges :-)
    csak megnézem, hogy meg legyen, ha valakinek megint kell. Ha ez így megy akkor ez is kipipálva :-)

A letöltött n660 boot rom-ot kicsomagoltam, és az sd kártyára tettem, majd reset, és bekapcsoló gomb, de a 1/1 frissítésnél 0% megáll., és nem mozdul. Arra gondoltam, hogy a .img file-t tenném vissza, de sajnos nem tudom, hogyan kell.

Felhasználó

BTooth/FMtraszmitter nem fog menni, 660-ban még nincs hardver ezekhez a funkciókhoz, én úgy tudom. A 750-ben már van.
    Segédprogiban volt BT gomb, de csak a gyári tárcsázót hozta elő, amivel semmire sem csatlakozott… ki is vettem belőle, ne zavarjon.
    Nálad elindult az BT és FM trasmitter a 750-es romjával?
    Mármint úgy, hogy működött is rendesen?

igen-vagyis nem:)ez a te eredeti romod amit lementettél:)
    csinálom a regedit mentést:)olyat nem tudsz véletlen-a gyári menüjébe egy uj bluetooth ikont varázsolnék-az megoldhato?

és a regedit mentése:)

Felhasználó

Csiko!

Ha nem megy ez a bootos dolog, TComanderrel (vagy nem tudom mivel), ha másolok egy teljes rendszert az sd-re, azzal elindulhat lefkosia ketyeréje?

lefkosia: ezzel az imige dologgal az a gond, hogy valamivel ki kéne nyitni és úgy az SD-re tenni, de ahhoz nem tudom milyen progi kell… én PC-vel sem tudom megnézni.

lefkosia Mondta

Dzsotti Mondta

lefkiosa.még mindig nem tudom mi az a tfat:)én egy az egyben igy a romokat szoktam rátolni és nem kell hozzá más semmi.ha elmondod mi az nagyon szivessen.Dzsotti-várom acuccot és neked is szivessen:)1 dolog cseszi a csöröm.Ma tesztelgettem a gépet és tökéletessen teszi a dolgát.Fel sem tünt hogy a föképernyö tetején(valoszinü a n750es rom gyárija)a bluetooth és a transzmitter ikonom eltünt:(azokat szerinted vissza lehet varázsolni?a bue-val voltak még gondok de a transzmitter néha jol jött és hiányzik:)

Mail még nem jött.
    lefkiosa.a linkröl a 660romot letöltöd.kicsomagolod a benne lévö fájlokat az sd-re.megnyomod a bekapcsologombot-nyomvatartod és nyomsz egy resetet.a bekapcsolo gombot akkor engeded el amikor a telepitöje elindul.

Na most leszedem ezt is, kiváncsi vagyok rá, de a 660-on azért nem índítom el míg nem szükséges :-)
    csak megnézem, hogy meg legyen, ha valakinek megint kell. Ha ez így megy akkor ez is kipipálva :-)

A letöltött n660 boot rom-ot kicsomagoltam, és az sd kártyára tettem, majd reset, és bekapcsoló gomb, de a 1/1 frissítésnél 0% megáll., és nem mozdul. Arra gondoltam, hogy a .img file-t tenném vissza, de sajnos nem tudom, hogyan kell.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Csiko!
    Ha nem megy ez a bootos dolog, TComanderrel (vagy nem tudom mivel), ha másolok egy teljes rendszert az sd-re, azzal elindulhat lefkosia ketyeréje?
    lefkosia: ezzel az imige dologgal az a gond, hogy valamivel ki kéne nyitni és úgy az SD-re tenni, de ahhoz nem tudom milyen progi kell… én PC-vel sem tudom megnézni.

http://www.megaupload.com/?d=NT0BU91G

< –ezen ami van zip az már a te img fájlod kibontva.3 .bin 1 .lst fájl és 1 bin mappa.ezeket fel kell másolni az sd-re és ahogy irtam indittani.mennie kell neki is.
    a nyitoképernyön lévö ikonokat merre találom ebben a hülye dobozban?

Felhasználó

Azokkal még én sem találkoztam, gondolom az eredeti nyitóképernyőre gondolsz.

< –ezen ami van zip az már a te img fájlod kibontva.3 .bin 1 .lst fájl és 1 bin mappa.ezeket fel kell másolni az sd-re és ahogy irtam indittani.mennie kell neki is.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

jaja.a gyári also sor-navigácio-gps info-mp3-ezek.azt kénne megkeresni onnan hogy lehet elvenni vagy hozzárakni:)

Felhasználó

88-as hozzászólás, a video és zene gombot így szedtem elő:
    zweistein Mondta

“Sziasztok!
    Most bukkantam csak erre a fórumra.
    Nekem is Navon N660-asom van, és sikerült nemrégiben egy rosszul sikerült művelettel üzemképtelenné tennem. :-(
    Azóta már megjavítottam, viszont még mindig nem 100-as.
    Ha valaki megtenné, hogy lementi a registry tartalmat és elküldi privátban azt nagyon megköszönném.
    Az én készülékem is az a verzió, amelyiknek a fő menüjében nincs benne a zene és video lejátszása gomb. Viszont az alábbi registry bejegyzés szerkesztésével meg lehet jeleníteni:
    [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARESHELLGPS]
    “DEFAULTLANG”=dword:0000040E
    “FIXDEFAULTLANG”=dword:00000409
    “CanShowMusic”=dword:00000000
    A “CanShowMusic” dword értéke alapban 0, de ha átírjuk 1-re, akkor megjelennek az említett menüpontok.
    Üdv.:
    zweistein”

csiko Mondta

Dzsotti Mondta

jaja.a gyári also sor-navigácio-gps info-mp3-ezek.azt kénne megkeresni onnan hogy lehet elvenni vagy hozzárakni:)

Felhasználó

csiko Mondta

Dzsotti Mondta

Csiko!

Köszönöm a sok segítséget, de sajnos nekem így sem megy. Lehet, hogy kuka…A letöltött n660boot-ot letöltöttem, és 1 gb fat sd kártyára felmásoltam. Reset, és power gomb után elindul a folyamat, de a 2. lépésben 0% megáll, és semmi nem történik.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Csiko!
    lefkosia Mondta

Dzsotti Mondta

Mail még nem jött.

Az egyik angol fórumban olvastam, hogy a tfat is kellene, amiben a .gpspara1-2-3 szerepel.

Felhasználó

lefkosia Mondta

Az egyik angol fórumban olvastam, hogy a tfat is kellene, amiben a .gpspara1-2-3 szerepel.

hát sajnos abban mondtam nem tudok segitteni mert nekem olyan nincs és még nem is találkoztam vele:(Nekem simán igy felment a cuccos.
    A másik Dzsotti:sajnos a registryben annál a résznél kizárolag a zene van benn amit lehet aktiválni(1) vagy sem(0).A bluetooth ikonra hiába szerkesztek neki egy uj sort az értékekkel sajnos nem kerül elö:(Hétvégén lesz idöm,felrakom a 750es Romot kimentem a registryjét és átnézem mik a különbségek:)1 probát megérne…

Felhasználó

csiko Mondta

lefkosia Mondta

hát sajnos abban mondtam nem tudok segitteni mert nekem olyan nincs és még nem is találkoztam vele:(Nekem simán igy felment a cuccos.
    A másik Dzsotti:sajnos a registryben annál a résznél kizárolag a zene van benn amit lehet aktiválni(1) vagy sem(0).A bluetooth ikonra hiába szerkesztek neki egy uj sort az értékekkel sajnos nem kerül elö:(Hétvégén lesz idöm,felrakom a 750es Romot kimentem a registryjét és átnézem mik a különbségek:)1 probát megérne…

Köszönöm eddigi segítségedet!

Akinek esetleg van n660 tfat tartalma legyen szíves jelezze. Előre is köszönöm

Felhasználó

lefkosia!

Linkeld már be ide azt a külfődi fórumot, hátha kitudunk belőle hámozni valami hasznosat!
    Köszi!

Csiko!
    Video / Zene milyen formátumokkal megy Neked, most az jutott eszembe lehet nem megfelelő formátumú filmet/mp3-at akarok ráerőltetni és azért nem megy…
    Registryt elküldted valahova… mert még nem kaptam meg?
    FM traszmitter működött 750-es rommal?
    Köszi!
    D.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

lefkosia!
    Linkeld már be ide azt a külfődi fórumot, hátha kitudunk belőle hámozni valami hasznosat!
    Köszi!
    Csiko!
    Video / Zene milyen formátumokkal megy Neked, most az jutott eszembe lehet nem megfelelő formátumú filmet/mp3-at akarok ráerőltetni és azért nem megy…
    Köszi!
    D.

Ups, azt kb 2 hete olvastam, és sajnos nem tettem a könyvjelzők közé. A tfat itt megtalálod http://www.megaupload.com/?d=FXTU0NKB, bár ez n460, de ha megnézed a tfat tartalmát lehet, hogy tudsz segíteni.

Felhasználó

lefkosia Mondta

Dzsotti Mondta

lefkosia!
    Köszi!
    Csiko!
    Köszi!
    D.

Ups, azt kb 2 hete olvastam, és sajnos nem tettem a könyvjelzők közé. A tfat itt megtalálod http://www.megaupload.com/?d=FXTU0NKB, bár ez n460, de ha megnézed a tfat tartalmát lehet, hogy tudsz segíteni.

Próbáltam a n460 romot, amit imént belinkeltem. Ezt rakva a sd kártyára végig ment a frissítés, de semmi.

Felhasználó

lefkosia!

TFAT, nem lettem okosabb, kipróbálni meg nem merem, hogy nálam működik e!
    D.

15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 198
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás