Navon N660

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N660

15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 198
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

PM-eket rég néztem, elnézést Mindenkitől már válaszolgatok.

Felhasználó

Ez igazából nem válasz, hanem új kérdés, de nem találtam meg, hogy azt hogy lehet csinálni :-(

Ráadásul a kérdés Navon 260-ra vonatkozik, de lehet, hogy van még, aki emlékszik rá, az hogyan működött.

Ma hoznak nekem egy Navon260-ast, amire terepjárás miatt fel kellene tennem az OziExplorerCE-t és a NavitelCE-t. Lesz rá fél napom. Minden össze van készítve egy microSD kártyára (Systeminformation menüvel együtt) , de nem tudom hogy fog indulni, sohasem volt a kezemben.

Hogy működik a Navon indító rendszere? Azt tudom, hogy a gyári Amigo kártyát felismerve automatikusan az Amigo indul

Ezek szerint viszont máshol nincs átirányítási lehetőség?

Lehet valahogy WinCE Exploret indítani?

Lehet a SystemInformationt, vagy valamelyik naviprogramot iGO Amigonak álcázni?

Esetleg a médialejátszók nevére lehet átnevezni az Ozi-t és a Navitelt, vagy ezek a gépben vannak?

Előre is köszönöm a segítséget

Felhasználó

Szia!

Navonnál és szerintem minden GPS-nél mobilnavigator.exe az indító kulcsszó, ezzel indul minden térkép, segédprogik. A winCe is ezt keresi, a térképnélküli készülékeken.
    Másik oprendszer indítást én passzolom.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Szia!
    Navonnál és szerintem minden GPS-nél mobilnavigator.exe az indító kulcsszó, ezzel indul minden térkép, segédprogik. A winCe is ezt keresi, a térképnélküli készülékeken.
    Másik oprendszer indítást én passzolom.

Tisztelt Dzsotti.
    Szeretném elkérni a 2-es csomagot én is a 660-ashoz.
    Köszönettel.

Felhasználó

Szia Snufi!
    Rendben kérek egy email címet és már megy is.
    D

Tisztelt Dzsotti.
    Köszönettel.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Szia Snufi!
    Rendben kérek egy email címet és már megy is.
    D
    Tisztelt Dzsotti.
    Köszönettel.

Nekem N660-am van. A következő problémával.Magyarország térképpel kaptam a készüléket. Szereztem rá Európa licenszet. Tökéletesen működik. Csak az a baj,hogy a Magyarországi (gyári licenszet) valahogy eltüntettem. Igy most nem ismeri fel a Naviextras, és nem tudom visszaállítani a biztonsági mentést. Nem tudna valaki segíteni,hogy küld egy magyar licenszet?

Előre is köszönöm

Felhasználó

sparhawk:

A készüléket sem ismeri fel?
    Nekem is csak jópár ki be kapcsolás után szokott rendesen csatlakozni.
    A visszaállításnak liszenc ellenőrzés nélkül kellene működnie, mert miért is van akkor, ha véletlenül megsérül/letörlődik valami?

Liszenc buherálásból szerintem még nem jött ki senkisem jól. Nem is javaslom sosem, helyette a kéttérképes megoldást inkább.
    Liszencem már lejárt májusban, ezzel nem leszel előbbre.
    Ha működik a FullEu és azon belül Mo. akkor semmi gond, frissítéseket lehet tenni alá, másra meg úgysem nagyon kell a naviextras.

Nekem N660-am van. A következő problémával.Magyarország térképpel kaptam a készüléket. Szereztem rá Európa licenszet. Tökéletesen működik. Csak az a baj,hogy a Magyarországi (gyári licenszet) valahogy eltüntettem. Igy most nem ismeri fel a Naviextras, és nem tudom visszaállítani a biztonsági mentést. Nem tudna valaki segíteni,hogy küld egy magyar licenszet?
    Előre is köszönöm

Felhasználó

Dzsotti Mondta

sparhawk:
    A készüléket sem ismeri fel?
    Nekem is csak jópár ki be kapcsolás után szokott rendesen csatlakozni.
    A visszaállításnak liszenc ellenőrzés nélkül kellene működnie, mert miért is van akkor, ha véletlenül megsérül/letörlődik valami?
    Liszenc buherálásból szerintem még nem jött ki senkisem jól. Nem is javaslom sosem, helyette a kéttérképes megoldást inkább.
    Liszencem már lejárt májusban, ezzel nem leszel előbbre.
    Ha működik a FullEu és azon belül Mo. akkor semmi gond, frissítéseket lehet tenni alá, másra meg úgysem nagyon kell a naviextras.

Előre is köszönöm

Ha nem ismeri fel a készüléket,honnan lehet frissíteni?

Adminisztrátor

@ sparhawk A licenszek csereberéje warez. A következő hasonló témájú hozzászólás törölni fogom.

Felhasználó

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges-e egy Navon N750-es tudását kiterjeszteni egy SD kártyával.
    Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.

Felhasználó

sparhawk:

Nézz szét más igo fórumokon is problémáddal kapcsolatban, ebben sajnos nem tudok segíteni.
    Frissités csak annyi, hogy ha már letöltötted valahonan a legújabb térkép file-at, azokat bemásolod a többi térkép file közé.
    Sok sikert!
    D.

Felhasználó

ogy:

670-en működik, 750-en nem tudom, de ha küldesz egy email címet privátban, szivesen elküldöm kipróbálásra.
    D.

ogy Mondta

Sziasztok!
    Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges-e egy Navon N750-es tudását kiterjeszteni egy SD kártyával.
    Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

ogy:
    670-en működik, 750-en nem tudom, de ha küldesz egy email címet privátban, szivesen elküldöm kipróbálásra.
    D.
    ogy Mondta

Sziasztok!

Köszönöm!

Írtam privát üzenetet.

Felhasználó

ogy!

Csomag ment, infók text file-ban.
    D.

Köszönöm!
    Írtam privát üzenetet.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

ogy!
    Csomag ment, infók text file-ban.
    D.

Köszönöm!
    Írtam privát üzenetet.

Köszönöm a progit, nagyon jól használható az N750-hez is.

15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 198
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás