Navon N660
- This topic has 198 hozzászólás, 32 résztvevő, and was last updated 10 years, 9 months telt el by
Player.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. augusztus. 1. hétfő-11:09 #25462
Dzsotti
FelhasználóPM-eket rég néztem, elnézést Mindenkitől már válaszolgatok.
2011. augusztus. 18. csütörtök-12:21 #25502Vgyuri
FelhasználóEz igazából nem válasz, hanem új kérdés, de nem találtam meg, hogy azt hogy lehet csinálni :-(
Ráadásul a kérdés Navon 260-ra vonatkozik, de lehet, hogy van még, aki emlékszik rá, az hogyan működött.
Ma hoznak nekem egy Navon260-ast, amire terepjárás miatt fel kellene tennem az OziExplorerCE-t és a NavitelCE-t. Lesz rá fél napom. Minden össze van készítve egy microSD kártyára (Systeminformation menüvel együtt) , de nem tudom hogy fog indulni, sohasem volt a kezemben.
Hogy működik a Navon indító rendszere? Azt tudom, hogy a gyári Amigo kártyát felismerve automatikusan az Amigo indul
Ezek szerint viszont máshol nincs átirányítási lehetőség?
Lehet valahogy WinCE Exploret indítani?
Lehet a SystemInformationt, vagy valamelyik naviprogramot iGO Amigonak álcázni?
Esetleg a médialejátszók nevére lehet átnevezni az Ozi-t és a Navitelt, vagy ezek a gépben vannak?
Előre is köszönöm a segítséget
2011. augusztus. 18. csütörtök-13:36 #25503Dzsotti
FelhasználóSzia!
Navonnál és szerintem minden GPS-nél mobilnavigator.exe az indító kulcsszó, ezzel indul minden térkép, segédprogik. A winCe is ezt keresi, a térképnélküli készülékeken.
Másik oprendszer indítást én passzolom.2011. szeptember. 8. csütörtök-21:30 #25522Snufi
FelhasználóDzsotti Mondta
Szia!
Navonnál és szerintem minden GPS-nél mobilnavigator.exe az indító kulcsszó, ezzel indul minden térkép, segédprogik. A winCe is ezt keresi, a térképnélküli készülékeken.
Másik oprendszer indítást én passzolom.Tisztelt Dzsotti.
Szeretném elkérni a 2-es csomagot én is a 660-ashoz.
Köszönettel.2011. szeptember. 9. péntek-18:49 #25523Dzsotti
FelhasználóSzia Snufi!
Rendben kérek egy email címet és már megy is.
DTisztelt Dzsotti.
Köszönettel.2011. szeptember. 12. hétfő-11:45 #25532sparhawk
Szia Snufi!
Rendben kérek egy email címet és már megy is.
D
Tisztelt Dzsotti.
Köszönettel.Nekem N660-am van. A következő problémával.Magyarország térképpel kaptam a készüléket. Szereztem rá Európa licenszet. Tökéletesen működik. Csak az a baj,hogy a Magyarországi (gyári licenszet) valahogy eltüntettem. Igy most nem ismeri fel a Naviextras, és nem tudom visszaállítani a biztonsági mentést. Nem tudna valaki segíteni,hogy küld egy magyar licenszet?
Előre is köszönöm
2011. szeptember. 12. hétfő-20:54 #25535Dzsotti
Felhasználósparhawk:
A készüléket sem ismeri fel?
Nekem is csak jópár ki be kapcsolás után szokott rendesen csatlakozni.
A visszaállításnak liszenc ellenőrzés nélkül kellene működnie, mert miért is van akkor, ha véletlenül megsérül/letörlődik valami?Liszenc buherálásból szerintem még nem jött ki senkisem jól. Nem is javaslom sosem, helyette a kéttérképes megoldást inkább.
Liszencem már lejárt májusban, ezzel nem leszel előbbre.
Ha működik a FullEu és azon belül Mo. akkor semmi gond, frissítéseket lehet tenni alá, másra meg úgysem nagyon kell a naviextras.Nekem N660-am van. A következő problémával.Magyarország térképpel kaptam a készüléket. Szereztem rá Európa licenszet. Tökéletesen működik. Csak az a baj,hogy a Magyarországi (gyári licenszet) valahogy eltüntettem. Igy most nem ismeri fel a Naviextras, és nem tudom visszaállítani a biztonsági mentést. Nem tudna valaki segíteni,hogy küld egy magyar licenszet?
Előre is köszönöm2011. szeptember. 13. kedd-14:44 #25537sparhawk
sparhawk:
A készüléket sem ismeri fel?
Nekem is csak jópár ki be kapcsolás után szokott rendesen csatlakozni.
A visszaállításnak liszenc ellenőrzés nélkül kellene működnie, mert miért is van akkor, ha véletlenül megsérül/letörlődik valami?
Liszenc buherálásból szerintem még nem jött ki senkisem jól. Nem is javaslom sosem, helyette a kéttérképes megoldást inkább.
Liszencem már lejárt májusban, ezzel nem leszel előbbre.
Ha működik a FullEu és azon belül Mo. akkor semmi gond, frissítéseket lehet tenni alá, másra meg úgysem nagyon kell a naviextras.Nekem N660-am van. A következő problémával.Magyarország térképpel kaptam a készüléket. Szereztem rá Európa licenszet. Tökéletesen működik. Csak az a baj,hogy a Magyarországi (gyári licenszet) valahogy eltüntettem. Igy most nem ismeri fel a Naviextras, és nem tudom visszaállítani a biztonsági mentést. Nem tudna valaki segíteni,hogy küld egy magyar licenszet?
Előre is köszönömHa nem ismeri fel a készüléket,honnan lehet frissíteni?
2011. szeptember. 13. kedd-15:15 #25538
GyurciAdminisztrátor@ sparhawk A licenszek csereberéje warez. A következő hasonló témájú hozzászólás törölni fogom.
2011. szeptember. 13. kedd-18:25 #25539ogy
FelhasználóSziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges-e egy Navon N750-es tudását kiterjeszteni egy SD kártyával.
Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.2011. szeptember. 13. kedd-19:00 #25540Dzsotti
Felhasználósparhawk:
Nézz szét más igo fórumokon is problémáddal kapcsolatban, ebben sajnos nem tudok segíteni.
Frissités csak annyi, hogy ha már letöltötted valahonan a legújabb térkép file-at, azokat bemásolod a többi térkép file közé.
Sok sikert!
D.2011. szeptember. 13. kedd-19:03 #25541Dzsotti
Felhasználóogy:
670-en működik, 750-en nem tudom, de ha küldesz egy email címet privátban, szivesen elküldöm kipróbálásra.
D.ogy Mondta
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges-e egy Navon N750-es tudását kiterjeszteni egy SD kártyával.
Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.2011. szeptember. 13. kedd-19:39 #25542ogy
ogy:
670-en működik, 750-en nem tudom, de ha küldesz egy email címet privátban, szivesen elküldöm kipróbálásra.
D.
ogy MondtaSziasztok!
Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.Köszönöm!
Írtam privát üzenetet.
2011. szeptember. 13. kedd-20:00 #25543Dzsotti
Felhasználóogy!
Csomag ment, infók text file-ban.
D.Köszönöm!
Írtam privát üzenetet.2011. szeptember. 14. szerda-16:46 #25544ogy
ogy!
Csomag ment, infók text file-ban.
D.Köszönöm!
Írtam privát üzenetet.Köszönöm a progit, nagyon jól használható az N750-hez is.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.