Navon N660
- This topic has 198 hozzászólás, 32 résztvevő, and was last updated 9 years, 7 months telt el by
Player.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. szeptember. 19. hétfő-13:31 #25551
Törölt Felhasználó
Adminisztrátorutazo Mondta
Szia Dzsotti!
A fórumot olvasva, azt hiszem nagyot alkottál.
Szép munka az n660 alakítás.
Ha nem nagy kérés engem is érdekelne az n660 ra igo primo megoldás.
Válaszodat megköszönöm. utazo (suzuki120@gmail.com)Szia Dzsotti!
hasonló ,szinte ugyanolyan gondokkal küzdök ,mint a bajtárs :) Volt egy wayteq950,primoval a térképekkel .Most megvettem ezt a Navon 670et és SD kártyáról szeretném szóra birni,lehet ezt?mi a módja?
kirillhun@freemail.hu2011. szeptember. 26. hétfő-19:05 #25557Dzsotti
Felhasználókirillhun:
Csomag ment, infók a text file-ban.
Sok sikert!
D.Szia Dzsotti!
hasonló ,szinte ugyanolyan gondokkal küzdök ,mint a bajtárs :) Volt egy wayteq950,primoval a térképekkel .Most megvettem ezt a Navon 670et és SD kártyáról szeretném szóra birni,lehet ezt?mi a módja?
kirillhun@freemail.hu2011. szeptember. 30. péntek-20:47 #25560csiko
FelhasználóDzsotti Mondta
kirillhun:
Csomag ment, infók a text file-ban.
Sok sikert!
D.Szia Dzsotti!Hatalmas a gond-mail ment innen is.
2011. október. 1. szombat-11:19 #25561Dzsotti
FelhasználóSzia Dzsotti!Hatalmas a gond-mail ment innen is.
Szia Bejelenkező!
Email ment.
ROM másolást még nem csináltam, de a menetét szerintem ki lehetne ide is írni… mi kell hozzá, hogyan stb. szerintem ez nem minősül vareznek, hogy hozzám hasonló amatőr buherátorok is tudjonak saját mentést készíteni róla, baj esetén meg visszaállítani.Ha meg nem szabad, Gyurci majd kitörli :-)
Köszi!
D.2011. október. 2. vasárnap-15:12 #25562Törölt Felhasználó
AdminisztrátorSzia Bejelenkező!
Email ment.
ROM másolást még nem csináltam, de a menetét szerintem ki lehetne ide is írni… mi kell hozzá, hogyan stb. szerintem ez nem minősül vareznek, hogy hozzám hasonló amatőr buherátorok is tudjonak saját mentést készíteni róla, baj esetén meg visszaállítani.
Ha meg nem szabad, Gyurci majd kitörli :-)
Köszi!A ROM-mentés menete:
Innen ( http://www.megaupload.com/?d=AZQ7GQA0 ) letöltöd ndumpce6 progit, sd-re másolod és a jó gépben elinditod.
Ekkor:
1. store-nál DSK1:-et választod ki
2. ráböksz “partition”-ra, a megjelenő listából part00-t válaszod ki
3. “read”
Part00.img-t tömörited és felteszed valahová.2011. október. 2. vasárnap-17:04 #25563Dzsotti
FelhasználóBejelentkezö:
Köszi! Már készítem, nemsoká megy egy letöltő link.
Csak jelzem ez a N660 Rom sem lesz tökéletes, mert a multimedias lejátszás nekem eredetileg szüneteltetve van. A gombokat azóta elővarázsoltam, de még mindig nem működik.Ha ez megoldható viszont nekem is küldhetne Valaki egy jó rendszert ezzel a módszerrel.
D.2011. október. 2. vasárnap-18:06 #25564csiko
Bejelentkezö:
Köszi! Már készítem, nemsoká megy egy letöltő link.
Csak jelzem ez a N660 Rom sem lesz tökéletes, mert a multimedias lejátszás nekem eredetileg szüneteltetve van. A gombokat azóta elővarázsoltam, de még mindig nem működik.
Ha ez megoldható viszont nekem is küldhetne Valaki egy jó rendszert ezzel a módszerrel.
D.a multimédiás gombok a 480as romban nincsenek benne.elövarázsolhato de sajnos ott nem müködik valamiért.a 750es romban már kiváloan müködik-kivéve a transzmitter és a bluetooth…csakhát ugye a hangja nélkül:(….
2011. október. 2. vasárnap-18:22 #25565Dzsotti
Felhasználóa multimédiás gombok a 480as romban nincsenek benne.elövarázsolhato de sajnos ott nem müködik valamiért.a 750es romban már kiváloan müködik-kivéve a transzmitter és a bluetooth…csakhát ugye a hangja nélkül:(….
Email ment, a letöltő linkekkel …gmail-ra!
Egy működő multimédiás N660-as ROM-ja kellene nekem…
D.2011. október. 3. hétfő-04:15 #25567lefkosia
FelhasználóVan egy navon n480 készülékem. Drága testvérem valamit letörölt, és most csak fekete kép fogad :(. Próbáltam a navon n480 boot is, de eljut 3%-ig és megáll. Gondolom a t.fat-ot is törölte. Azt olvastam, hogy a n660 teljesen megegyezik a n480-al. N660 boot mentést, illetve tfat-ot tudnátok küldeni, illetve van e más megoldás életre kelteni a ketyerét?
Előre is köszönöm2011. október. 3. hétfő-10:43 #25570Dzsotti
Felhasználólefkosia Mondta
Van egy navon n480 készülékem. Drága testvérem valamit letörölt, és most csak fekete kép fogad :(. Próbáltam a navon n480 boot is, de eljut 3%-ig és megáll. Gondolom a t.fat-ot is törölte. Azt olvastam, hogy a n660 teljesen megegyezik a n480-al. N660 boot mentést, illetve tfat-ot tudnátok küldeni, illetve van e más megoldás életre kelteni a ketyerét?
Előre is köszönömSzia lefkosia!
Ha küldesz egy email címet elküldöm Neked is az N660-as rom mentést, ezzel a progival ( http://www.megaupload.com/?d=AZQ7GQA0 ) mentettem le, gondolom ezzel fel is lehet tenni, de ebben még nincs tapasztalatom… majd Bejeletkező kollega remélhetőleg leírja ide is a visszaállítás lépéseit :-)
D.
2011. október. 3. hétfő-10:55 #25571lefkosia
lefkosia Mondta
Van egy navon n480 készülékem. Drága testvérem valamit letörölt, és most csak fekete kép fogad :(. Próbáltam a navon n480 boot is, de eljut 3%-ig és megáll. Gondolom a t.fat-ot is törölte. Azt olvastam, hogy a n660 teljesen megegyezik a n480-al. N660 boot mentést, illetve tfat-ot tudnátok küldeni, illetve van e más megoldás életre kelteni a ketyerét?
Előre is köszönömSzia lefkosia!
Ha küldesz egy email címet elküldöm Neked is az N660-as rom mentést, ezzel a progival ( http://www.megaupload.com/?d=AZQ7GQA0 ) mentettem le, gondolom ezzel fel is lehet tenni, de ebben még nincs tapasztalatom… majd Bejeletkező kollega remélhetőleg leírja ide is a visszaállítás lépéseit :-)
D.ttibor1977@gmail.com
Köszönöm a segítségedet!2011. október. 3. hétfő-11:32 #25572Dzsotti
Felhasználóttibor1977@gmail.com
Köszönöm a segítségedet!Linkek mentek erre a címre, elküldtem a segédprogit is.
D.2011. október. 3. hétfő-11:46 #25573lefkosia
ttibor1977@gmail.com
D.Remélem az általad adott mentéssel feltudom kelteni álmából a n480-at:)
Köszönöm még 1x a segítségedet!!2011. október. 3. hétfő-12:00 #25574lefkosia
Felhasználólefkosia Mondta
Dzsotti Mondta
ttibor1977@gmail.com
D.Remélem az általad adott mentéssel feltudom kelteni álmából a n480-at:)
Köszönöm még 1x a segítségedet!!Megkaptam az .img filet, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.
2011. október. 3. hétfő-12:13 #25575Dzsotti
FelhasználóRemélem az általad adott mentéssel feltudom kelteni álmából a n480-at:)
Köszönöm még 1x a segítségedet!!Megkaptam az .img filet, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.
Na ez az amihez nem tudok hozzászólni már. Teljesen halott gépnél sajnos lövésem sincs hogyan kell :-(
Amit letöltöttem a linkről progi is az SD-ről indítva készítette el a patriciómentést és onnan is tudja visszatenni.Hát ezt most én passzolom Valaki csak jön és leírja mit-mivel-hogyan tovább.
D. - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.