Tanácsot kérek
Kezdőlap › Fórumok › Mi kell hozzá (melyiket vegyem)? › Tanácsot kérek
Címkézve: élettartam frissítés, navon, regisztráció
- This topic has 363 hozzászólás, 70 résztvevő, and was last updated 7 years, 1 months telt el by
Bandy.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. június. 6. péntek-17:12 #29787
TZsolx
FelhasználóSzia, kérlek segíts.
Telepítettem a GPS-re egy média lejátszót, a neve voPlayer. Tökéletesen működik.
Most jön a neheze. Szeretném Primo alól megnyitni és a következőket írtam a sys.txt-be:[musicplayer]
mp3appl=”\DataFlash\vo\voPlayer.exeElvileg ez az elérési út mégsem csinál semmit.
Az elején ahol meg tudom adni a navi útvonalát ha ezt adom meg szépen elindul, tehát az útvonal elvileg helyes. Viszont Primo alól semmi.
Szerinted mi lehet a baj?Előre is köszönöm!
2014. június. 6. péntek-22:09 #29788tixi-taxi
FelhasználóSzia Gyurci!
a segítségedet, tanácsodat kérném.A problémám az alábbi:
van egy CNS Globe Smart készülékem, rajta igo primo fut. A problémám, hogy program futása közben minden előzmény nélkül a képernyő kikapcsol.
A be kapcsoló gombot érintve ujból müködik ahol abba hagyta, de kb.3-5 perc mulva ujra kikapcs.Már néztem a kez.ut.-t de ilyen jellegü problémát
nem tárgyal.Az igaz hogy figyelmeztet ne használjam meleg környezetben.Pl. ma jó idő volt, az üveg mögött volt 35-38 fok.
A navi programban kerestem olyat képernyő védő de nem találom, egyáltalán létezik?
A kütyün egyébként Win embedded CE 6.0 van, de ebben sem találtam erre utalót.
Szerinted mit tegyek?Várom a javaslatodat. István
2014. június. 7. szombat-07:09 #29789TZsolx
FelhasználóKözben rájöttem mi a gond :)
2014. június. 7. szombat-07:51 #29790
GyurciAdminisztrátorSzia, most értem csak ide. :D Mi volt?
Üdv:
Gyurci2014. június. 7. szombat-07:54 #29791TZsolx
FelhasználóLemaradt a végéről az idézőjel. :)
De ha már így összefutottunk, nem tudsz egy olyan mp3 lejátszót ami mehetne navi közben és ami a lényeg van benne hangszínszabályozás.
A voPlayer-t sajnos nem tudom a háttérben futtatni.2014. június. 7. szombat-07:57 #29792
GyurciAdminisztrátorSzia István!
“van egy CNS Globe Smart készülékem, rajta igo primo fut. A problémám, hogy program futása közben minden előzmény nélkül a képernyő kikapcsol.”
Nincsen a PNA menüjében valamilyen háttérfényre vonatkozó ikon (jellemzően a “Beállítások” között lehet)? Valószínűleg nem a “Mindig be” beállítás van kiválasztva.
Üdv:
Gyurci2014. június. 7. szombat-14:10 #29794
GyurciAdminisztrátor[Navigálj Gyurcival!] Tanácsot kérek
Generated on 2014. június 7. szombat
TZsolx írta:Lemaradt a végéről az idézőjel. :)
De ha már így összefutottunk, nem tudsz egy olyan mp3 lejátszót ami mehetne navi közben és ami a lényeg van benne hangszínszabályozás.
A voPlayer-t sajnos nem tudom a háttérben futtatni.Bejegyzés hivatkozás: https://navigyurci.hu/forums/topic/tanacsot-kerek/page/9/#post-29791
2014. június. 7. szombat-15:38 #29795
GyurciAdminisztrátorKöszi, úgy emlékszem a primo saját lejátszója működik navigáció közben. Azaz ha utasítás van, akkor lehalkul a zenelejátszó.
2014. június. 8. vasárnap-14:01 #29796varga.jani
FelhasználóKedves Gyurci!
Régóta használok egy tomtom via 120-ast. Frissíteni szeretném a térképet rajta, mert még sosem volt.
Jelenlegi adatok: Europe v870.3459 (2011/4)
Ha felmegyek a mydrive oldalára bejelentkezés után, saját térképeim menüpont alatt látom a jelenlegi térkép méretét és verzioszámát,
de nincs opció frissítésre. Tudna segíteni hogy mi tévő lehetnék?János
2014. június. 9. hétfő-08:43 #29798
GyurciAdminisztrátorKedves János!
Az új térkép megvásárlására két lehetősége van (minden frissítés csak a meglévő térképeit frissíti – tehát pl. egy CEE jelzésű készülékből nem lesz Full EU-s):
– Megvásárolja a MyDrive Connect szoftveren keresztül:
1. csatlakoztatja a készülékedet a számítógéphez
2. elindítja a TomTom MyDrive Connect szoftvert
3. belép a felhasználóneveddel és a jelszavaddal
4. a képernyő jobb alsó sarkában lévő magyar zászlóra kattint, és kiválasztja Ausztria-t
5. a Zu erneuernde Services lehetőséget választja
6. felül a Karten gombra kattint
7 majd a Karten Aktualiserugsservice lehetőséget választja
8. felül megjelenik a készüléked típusa, lejjebb pedig kiválasztod a neked tetsző frissítést (érdemes az egy éves/ 4 alkalmas frissítést választani)– Van egy egyszerűbb lehetőség is, néhány helyen lehet egyéves frissítőkártyát vásárolni, 14 és 16 ezer forint között van az ára:
https://navigyurci.hu/2012/10/04/a-tomtom-egy-eves-frissites-aktivalasa/
Ekkor a MyDrive Connect szoftverben alul az aktiválási kód használata menüpontot kell választani.Üdvözlettel:
Gyurci2014. június. 9. hétfő-08:50 #29800zsooti1
Azt szeretném kérdezni,hogy van e arra lehetőség primo-nál,hogy a program a készüléken, a térképek pedig az sd kártyán legyenek?
Napok óta küzdök vele, de nem akar sikerálni :-(Üdvözlettel:zsooti1
2014. június. 9. hétfő-20:59 #29801kocza1971
Itthon vett Tomtom GO950 készülékemet több éve nyaranta használom. Legutoljára egy éve használtam, majd most elővettem és a dokkolón keresztül az automatikusan ajánlott frissítéseket leokéztam amit el is végzett a gép. Utána bekapcsoltam, de nem engedi az egyik térképet sem kiválasztani (North America 2GB, Western and Central Europe 2 GB) és “Probléma a térképpel Ön nem használhatja ezt a térképet az eszközön: North Amertica SGB 609” piros üzenetet ad.
Kerestem több fórumon is, de nem találtam hasonló hibát és megköszönöm ha ötletet ad a javításra.
Előre is köszönöm
Üdvözlettel
Kócza Zsolt2014. június. 10. kedd-07:01 #29802
GyurciAdminisztrátorKedves zsooti1!
Ugyanazt a könyvtárszerkezetet kell megcsinálni a kártyára, mint ami a GPS-en van, és a kártyáról használni kívánt térképeket “ugyanabba” a mappába tenni. Fontos még, hogy a térkép license a kártyán is ott legyen a megfelelő helyen.
Üdv:
Gyurci2014. június. 10. kedd-07:04 #29803
GyurciAdminisztrátorKedves Zsolt!
Amennyiben minden eddig működő térkép ezt a hibát adja, tegye vissza a mentésből az előző szoftver verziót.
Üdvözlettel:
Gyurci2014. június. 10. kedd-11:10 #29805yaga33
FelhasználóSzia Gyurci
Szeretném segítséged kérni abban,hogy vásároltam három évvel ezelőtt a Becker z100-ast amit nem vagy csak alig használtam idáig.Eljött az ideje a frissítésre.Kérdésem a következő lenne,lehet ingyenesen frissíteni,ha nem is az egész Európa térképet de legalább a Magyarországit ha nem akkor mennyibe kerül és hogyan megy ez?Ebbe a tipusba lehet sd kártyát használni?Nem vagyok ezen a téren valami profi,előre is bocs.
Válaszod előre is köszönöm
Maradok tisztelettel István
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.