TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 271
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Ide várom azokat a segítő szándékú felhasználókat, akik hibát találnak a térképen és ezt jelezni akarják valahol. :)

Felhasználó

1. Fót, M2-vel párhuzamos szerviz utat Hajcsár útnak hívják

2. Mintha északi irányba törés lenne az úton, mert nem tervez a TomTom át rajta.

Felhasználó

Erdőkertesen a Páskom utca az Paskom utca.

A Veresegyházi Páskom, ami kb 50 méterre van tőle, az viszont tényleg Páskom! :)

Felhasználó

Oktogont úgy egy az egyben úja kellene felmérni, mert kicsit több helyen akar balra kanyarodni, mint lehetne.

Károly körútról nem lehet balra a Rákóczira kanyarodni.

Dózsáról nem lehet balra a Lehel útra kanyarodni a Váci felől. (Másik irányból se, de az jól van a térképen)

IV. ker. Fóti útról a Baross utcába nem lehet balra kanyarodni

Adminisztrátor

Köszönöm. :)

Adminisztrátor

Továbbítva! :)

Felhasználó

Budapest, Kiscelli és Szőlő utca kereszteződésben épült egy körforgalom.

Duankeszin a Fő út, Szent István utca, Tőzegfalvi út kereszteződés szintén körforgalom lett.

Győr, Mártírok útja, Kardán utca kereszteződés körforgalom lett és a honvédséghez vezető utat is bekötötték ide. Az Audi felé van egy körforgalmat kikerülő short-cut… :)

A 19-es út Győrnél egy ideje M19 néven fut és 110-es a limit a két végét leszámítva!

Adminisztrátor

Köszi Laci. Továbbítottam! :)

Felhasználó

Szia Gyurci ez nagyon jó ötlet hogy ide belehet irni!!Most feladtad a leckét biztos tudnék vagy ezret de mire leirnám !1-2 ami hirtelen eszembe jut :3ker.Raktár utca ,Vihar utca minkét sávja,Váradi sándor utca,mind egy körforgalomba megy bele -Új a körforgalom!

Erzsébet híd felöl a Kossuth Lajos utcárol Balra Károly körutra Nem lehet kanyarodni !

Rákoczi utról jobbra Nem lehet kanyarodni József körutra csak ha lemész Corvin áruház nál Parkoloba és ugy ki jobbra lámpával!!

Adminisztrátor

fegen Mondta

Erzsébet híd felöl a Kossuth Lajos utcárol Balra Károly körutra Nem lehet kanyarodni !

Rákoczi utról jobbra Nem lehet kanyarodni József körutra csak ha lemész Corvin áruház nál Parkoloba és ugy ki jobbra lámpával!!

Szia fegen.

Nem mondod, hogy ez a Károly körúti hiba még él? Biztos? Megnéznéd mégegyszer? Nem akarom elhinni… :)

Felhasználó

Szerintem az már nem volt benne az utolsó 1-2 térképben. Károlyról balra a Rákóczira viszont van hiba, de ezt írtam is itt…

Felhasználó

Városligeti fasorról Király utcába a Lövölde térnél van egy törés az új térképen. Nem egyenesen akar vinni, hanem a törésen jobbra és egyenesen.

Ha nézed a térképet egyértelmű, mert az útvonal stimmel csak a kanyar és ezáltal a hangutasítás nem.

Adminisztrátor

uckertr Mondta

Városligeti fasorról Király utcába…

Köszönöm! Továbbítva.

Adminisztrátor

Én is hoztam egyet. A Kondorfa utca elkészült a Galvani útig.

http://kepfeltoltes.hu/091219/…..es.hu_.jpg

Felhasználó

Gyurci Mondta

Én is hoztam egyet. A Kondorfa utca elkészült a Galvani útig.

http://kepfeltoltes.hu/091219/…..es.hu_.jpg

Erről jut eszembe… Nem messze onnan az Alíz utca teljesen hiányzik.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 271
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás