TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 241-255 / 271
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

@ nord Köszönjük, jelzem az “illetékes helyen”. :)

Felhasználó

Helló!

Most találtam rá erre a fórumra, ilyet kerestem, amikor érdeklődtem, van-e valami adatbázis a javitásokról, amiket a felhasználók jelentenek. Néhány hibát jeleznék szűkebb környezetemből, aztán megkisérlek folyamatosan beszámolni a tapasztalatokról.

– Tatán a Faller Jenő utca,amely a Feszty Árpád utcával szemben van, a régebbi térképen Csokonai utcának volt jelőlve. Valószinű ezt javították.

– a Latinka Sándor utca új neve: Nyár utca

– a Perczel Mór utcának feltüntetett utca neve: Aradi Vértanúk utca, abból nyilik az első utca jobbra a Perczel Mór utca.

– a Péró utca már Kinizsi Pál utca

– a Kiss Ernő utcától nyugatra lévő párhuzamos utca neve: Levendulakert utca

– az autópályáról jőve az első körforgalomból balra kanyarodva van egy út, amely beletorkollik a Kocsi útba, a neve Molnár út.

– a település szélén, a Kocsi úttal párhuzamos utca neve Barina utca (É 47.636063, K 18.299474)

– a Zalka Máté utca neve: Wass Albert utca

– a É 47.634429 K 18.346138-nál lévő utca neve: Nyárfa utca

– a É 47.654827 K 18.343187-nél lévő utca neve: Janek Géza utca 

Ennyi hirtelen.

–  

Adminisztrátor

@ kergabor Köszi a rengeteg hibajelzést, bejelentettem!

Felhasználó

Helló!

Tatán, a központban lévő körforgalom kiegészült két egéruttal, az egyik az Almási utat köti közvetlenül össze a Május 1 úttal, ( a Bajcsy-Zsilinszky útról csak erre az összekötő útra lehet rákanyarodni, innen a körforgalomba nem lehet bemenni), a másik egérut a Május 1 útat köti össze a körforgalom kikerülésével, az Ady E úttal. Csináltam rajzot is, de nem tudom, hogy lehet beilleszteni.

Adminisztrátor

@ kergabor Küldd el nekem e-mailben, a magyarázatoddal együtt.

Adminisztrátor

Helló!

Voltam  a 85-ös úton, Rábapatona fölött lett egy körforgalom ( 47.652814,17.459593), ebből a körforgalomból vezet ki egy új út Csorna felé, amely kikerüli Enesét, majd később, Kóny tájékán visszatér a 85-ös útba. 

Adminisztrátor

Sárváron a Móra Ferenc utca új neve Medgyessy Ferenc utca

Adminisztrátor

@ kergabor Köszönjük, bejelentettem!

Felhasználó

Balatonvilágoson (8171) téves utcanévvel szerepel a Rákóczi utca.

A Balaton ezen területén a települések közvetlenül érintkeznek és a szomszéd település Baross Gábor utcája tévesen “belóg” a faluba, ahelyett, hogy a faluhatártól Rákóczi utcának hívnák. Fordítva megközelítve, a Zrínyi utca és a Csók István utca kereszteződésétől a faluhatárig Rákóczi utca, utána Baross Gábor utca.

Ha valaki illetékes a témában, kérem továbbítsa a felelősöknek.

Köszönettel: Zoli

Felhasználó

zee Mondta

Balatonvilágoson (8171) téves utcanévvel szerepel a Rákóczi utca.

A Balaton ezen területén a települések közvetlenül érintkeznek és a szomszéd település Baross Gábor utcája tévesen “belóg” a faluba, ahelyett, hogy a faluhatártól Rákóczi utcának hívnák. Fordítva megközelítve, a Zrínyi utca és a Csók István utca kereszteződésétől a faluhatárig Rákóczi utca, utána Baross Gábor utca.

Ha valaki illetékes a témában, kérem továbbítsa a felelősöknek.

Köszönettel: Zoli

A Falu térképe a honlapon: http://www.balatonvilagos.hu/terkep/ter1.htm

Adminisztrátor

@ zee Köszönjük, továbbítottam.

Adminisztrátor

Sziasztok, újra működik a hibabejelentő! Ismét várjuk az általatok fellelt hibákat, hogy a TomTom javíthassa azokat. Köszönjük!

Felhasználó

No, ha megint működik, akkor megkezdem a sort. :)

Térképverzió: v925.5411

1.
    Az M2 kétszer kétsávos részeken nem 110 km/h, hanem 90 a sebességhatár;
    2.
    Megyeri híd: nem 80 km/h, hanem 100 a sebességhatár
    3.
    Vác, Görgey u.: a Posta park és Széchenyi u. közti rész sétálóutca.
    4.
    Vác: észak felől a Dr. Csányi krt-ról most már lehet balra nagyívben kanyarodni a Széchenyi utcába.
    5.
    Lehetne bővíteni a házszám szintű navigálást (pl. Fót, Dózsa György út vagy Martonvásár, Tátra u. helyeken nincs)

(A korábbi javításokért köszönet!)

Adminisztrátor

Szia! Már azt hittem a dinoszaurusz sorsára jut a topik. :D Köszi a bejelentéseket, továbbítom a köszöneteddel együtt.

Adminisztrátor

Bejelentve!

15 bejegyzés megtekintése - 241-255 / 271
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás