TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 271
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Tudom, hogy unalmas és már ezerszer leírtuk… de hogy biztosan megcsinálják az illetékesek, szólok, hogy az M0 keleti szektora, de még a le- és felhajtók is (az M2-ig tartó szakaszig, pluszban az M3 bevezető szakasza) sebességjelzői egy az egyben rosszak: pl. 110 helyett 90, néha 50…

Örülök, hogy a Szentendrei úton végre jól megcsinálták – de remélem, hogy az út végén a Megyeri hídon át az M0-ra fordultak a mérőautók rendbetenni a dolgokat. :)

Jut eszembe!

Ami még azért sürgős lenne: házszám szintű navigáció. Sok városban, nagyközségben még mindig vannak hiányosságok… Martonvásár (pl. Tátra u.), Pusztaszabolcs (pl. Szent István u. 15.) vagy Kerepes (Szabadság út, pl. 104… pedig ez nem csak a falu főutcája, hanem a 3-as számú főút is).

Adminisztrátor

& nord Jó látni megint téged. Köszi a bejelentést, küldöm tovább hogy jól előbb – utóbb legyen!

Felhasználó

Vagyok én itt folyamatosan (RSS-en keresztül minden posztot elolvasok). Hogy miért írok kevesebbet? Vagy a TomTom-adatbázis javult fel, vagy csak szerencsém van az útvonalaimmal. :)

Jut eszembe: a pozicionálás pontosságán nem szándékozik javítani a cég? Csak azért kérdem, mert egy szűk, fél-egy másodperces lemaradás azért észlelhető a kijelzőn látottak és a valóság közt. Sűrű utcahálózatnál, ahol kicsit nagyobb a tempó, ez már elég zavaró… Azt viszont tudom, hogy ezen lehet változtatni, hiszen az iPhone-os alkalmazásnál megtették: az első verzió elég gyengécske volt, de utána olyan szépen rendberakták, hogy kvázi tökéletesen megegyezett a valós helyzet a navis nyilacska helyzetével, bármilyen tempónál.

Felhasználó

Szia Gyurci! Két hete voltam Hyundai talin térkép v850.2820 kb 1 éves a készülékem tom tom xl Százhalombatta Berzsenyi Dániel utca 13 lett volna a cím,de a készülékbe csak 7.sz ig lehetett beütni mert följebb már üzente”a cím ismeretlen” Na többek között ezért nem fizettem be a térkép frissítésre a 69 € mert az 1 év is kevés arra hogy változásokat kövesse a vas! Ezt tapasztalatból mondom nem hallomásból!Már én is írtam be dolgokat kb 1 éve és semmi változás nincs,nem az én vasamon ellenőriztem le!Komámnak is tom tomja van csak 1 hónapos az övé és lényegi változás nincs rajta.Tudom nem tehetsz róla,de bosszant a dolog ezek után ha valaki kérdezné milyen vasat ajánlanák neki,hát nem a tom tom lenne az első! További szép napot kívánok.

Adminisztrátor

@ nord Szóval vagy csak inkognitóban? :) A kérdésedre válaszolva nem tudom kinek írhatnék ez ügyben, de megpróbálom… Más is tapasztalta a késést menet közben?

nord Mondta

Jut eszembe: a pozicionálás pontosságán nem szándékozik javítani a cég? Csak azért kérdem, mert egy szűk, fél-egy másodperces lemaradás azért észlelhető a kijelzőn látottak és a valóság közt. 

Adminisztrátor

@ lali563 Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak. Pedig amit hibát beküldtök, én küldöm tovább a Tele Atlas irodába…

Felhasználó

Gyurci,

esetleg van arról infód, hogy a MapShare Reporter mennyire működik? Meg egyáltalán: a magyar nyelvű leírásaimat van, aki érti? :)

Csak azért kérdem, mert ha nem, akkor ide átírom az összeset (tizenvalahány javítást tettem föl a térképre a szűkebb környezetemben).

Adminisztrátor

@ nord Szia. Köszönöm hogy ilyen kitartással javítod a térképet. Van magyar nyelvű iroda, tehát elvileg értik. Azért elvileg, mert nem tudom hogy a MapReporteren keresztül is Ők kapják-e meg a javításokat. Megkérdezem, és jelentkezem.

Adminisztrátor

@ nord  Íme a válasz:

“Igen, a MapShareReporteren bejelentett hibákat is mi dolgozzuk fel, így a magyar nyelvű leírások nagyban segítik a hibák feldolgozását.

A javítások típusától függően amit lehet 24 órán belül visszaküldünk MapSharen keresztül a végfelhasználókhoz (a hiba feldolgozásától számítva), a többit pedig a térképfrissítési ciklusnak megfelelően a lehető legkorábbi frissítésben küldjük ki (ez még mindig lehet fél év sajnos, például új útgeometria felvétele, stb.).

Eddig összesen kb 160 bejelentést kaptunk MSRen keresztül, lényegében kizárólag a Navigyurci lelkes felhasználóitól, amiket napi szinten próbálunk kezelni, feldolgozni.

Köszönjük a segítséget és várjuk a további bejelentéseket, hogy még pontosabbá tehessük térképünket!”

Felhasználó

Sziasztok!

Én térképet szeretnék vásárolni a TT carminat navimhoz, de napok óta szerverhibát jelez, hosszas gondolkodás után. Ki sem írja, hogy milyen térképeket vásárolhatnék meg. Alapból Eastern Europe van benne, szeretnék egy teljes Európát. Tudnátok segíteni?

Felhasználó

Sziasztok!

Új vagyok még TomTom témában, és azt sem tudom megmondani, hogy milyen térképverzió van a kütyün. 

Karácsonyra kaptam egy TomTom XXL készüléket, és sajnos térképfrissítés után sem jelent meg pl. az M6-os autópálya Dunaújváros-Pécs szakasza.

Ez így elég gáz, mivel szükségem lenne erre a szakaszra is, és nem tudom miért nincs rajta. Esetleg ennyit tud a friss térkép???

Esetleg Igo-t lehet ezen a készüléken futtatni? 

Felhasználó

Megtaláltam a térkép verzióját: 840.2562

Adminisztrátor

@ Serpico Szia! Szerintem hívd fel az Ügyfélszolgálatot, és segítenek: +361 777-9227

Adminisztrátor

@ hurkabela79 Szia, azért mert valószínűleg nem frissítetted. Azaz megpróbáltad, csak rosszul. Csak a MapShare javításokat töltötted le, az meg csak szépségtapasz, nem térképfrissítés.

Az iGO szoftver hivatalosan sem, és nem hivatalosan sem sem futtatható a TomTom készülékein. Térképfrissítést a TomTom Home szoftveren keresztül tudsz vásárolni.

Felhasználó
    Szép lassacskán javulgat a térkép, de a házszám szintű navigálás még nem megy mindenhol (bár azért van előrelépés, pl. Pusztaszabolcs).

De nem csak falu, hanem még város-szinten is hiányosságok vannak e téren: pl. Martonvásár, Tátra utca; Vác, Radnóti Miklós út.

További változás: Vácott a Széchenyi utca és a Görgey utca (a Széchenyi u. és a Posta park között) sétálóutca lett.

(A többit meg a Map Share Reporteren jelentettem. :) )

Térképverzió:

v885.4009 (XXL)

v875.3670 (iPhone)

15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 271
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás