TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 256-270 / 271
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

TomTom GO 500 – verziószám: v930.5565

– A Dombóvári út a Lágymányosi hídtól a Fehérvári útig egyirányú (megoldás: a TMC mostantól kijelzi)
    – A Fehérvári útról nem lehet befordulni balra a Prielle Kornélia utcába
    – A Sárbogárdi úton a Lágymányosi híd felé ( a Fehérvári út sarkán) a kanyarodási szabályok megváltoztak, csak balra illetve jobbra lehet befordulni
    – A Bocskai úton az Allee felől – Budaörs felé a Nagyszöllős utcai bal fordulót már a Fadrusz utcánál bemondja (balra kanyar következik), ami nekem kicsit korainak tűnik
    – A frissítés után a MapShare javítások (egy részük, az összes?) törlődtek

Hiányzik a készüléken történő térképjavítás…

Adminisztrátor

TomTom GO 500 – verziószám: v930.5565

– A Budaörsi úton kifelé haladva, a BAH csomópont és a “Nagyszőllős utca” között még mindig a régi 60 km-es korlátozást mutatja a készülék
    – Ugyanitt befelé a Petőfi Laktanyától kezdve él az 50 km-es korlátozás

Adminisztrátor

TomTom GO 500 – verziószám: v934.5671

– Budaörsön az M7-es autópályáról az Auchan/Baumax felé letérve, az autópályával párhuzamosan többször is bemondja a “térjen le az autópályáról” kifejezést, de már több 10 méterre van tőle
    – Bár ez nem térképhiba, de Ervin hangját is sikerült tönkretenni, a GO 500 esetében már néhány helyen a Marikától már megszokott “…méter múlva fordulj…” hibát produkálja.

Felhasználó

Szia Gyurci
    A Tomtom map reporterben hogyan lehet speedkamerát frissíteni/törölni? Azt írja, hogy klikkeljek rá. De mire? Egy sincs a térképen.

Adminisztrátor
    Felhasználó

Szia Gyurci

Ez megvan. Én a régi M0 mentén keresgéltem, de az új M0-n sincs.

Adminisztrátor

…én a régi M0 mentén keresgéltem, de az új M0-n sincs…

Szia Márk!

Nem is jelzi ott a készülék sem a kamerát? Innen nem lehet törölni:
    https://navigyurci.hu/2010/10/01/terkepjavitas-a-tomtom-keszulekeken/

Sajnos most nem áll módomban ránézni, de hamarosan megnézem, és visszajelzek.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci
    Megvettem a Sygic-t Androidra. Mindenhol jelzi a régi kamerahelyeket. Ezeket szeretném kitörölni a maprepben.

Adminisztrátor

Megvettem a Sygic-t Androidra. Mindenhol jelzi a régi kamerahelyeket. Ezeket szeretném kitörölni a maprepben

Szia Márk!

Végignéztem a TomTom v930-as térképén az M0-ást a régi 1-es úttól, az M5-ig, de egyetlen kamerát sem látok. Esetleg megpróbálhatom bejelenteni, ha megírod itt:
    https://navigyurci.hu/forums/topic/sygic-terkephiba-bejelento-kerek-verzioszamot-is-sygic-maps-201x-xx/
    Nem ígérek semmit:
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Hasonlítgatom egy-egy térképes cég nyilvános útvonltervezőjét, ill. a cég térképét használó gpst. Véleményetek szerint megegyezik a két térkép?? Mert látok eltéréseket.
    Pl. a TomTom honlapján lévő útvonaltervező térképe mintha jóval régebbi változat lenne, mint az aktuális letölthető frissítése a vasnak…
    Ugyanezt érzem a Beckernél is (Here).

És még egy kérdés: a TopMap-nak van ilyen, neten elérhető útvonaltervezője (ami mondjuk azt a térképet használja, mint a gps??)

üdv
    István

Felhasználó

Szia Gyurci
    Már kb április óta Győrbe a városháza mellet a Baross Gábor híd felújítás miatt le van zárva! Novemberre ígérik a megnyitását 2 napja vettem a vasra térkép frissítést! Tomtom xl v 930.5601 útvonal tervezéskor következetesen a hídon akar átvezetni! További szép napot kívánok.

Felhasználó

Igaz nem tomtom készülék hanem androidos sygic de az is tomtom térképet használ. Az észrevételem a következő: Nagyon nem jó ha egy turisztikailag frekventált településen hiányoznak a házszámok, pedig az őrség központjában őriszentpéteren ez a helyzet. A térkép 2014.04 verziójú, sygicre még nem jött új, de kötve hiszem hogy a házszámok fenn lesznek, több őrségi településen az utcahálózat is hiányzik pedig kellene mert fontos turisztikai régió, így hogy találják meg a szállásukat az odaigyekvők? Gyurci! Lobbizd ki hogy legalább az őriszentpéteri házszámok benne legyenek a következő tomtom térképcsomagban!

Adminisztrátor

…Az észrevételem a következő: Nagyon nem jó ha egy turisztikailag frekventált településen hiányoznak a házszámok, pedig az őrség központjában őriszentpéteren ez a helyzet. A térkép 2014.04 verziójú, sygicre még nem jött új, de kötve hiszem hogy a házszámok fenn lesznek, több őrségi településen az utcahálózat is hiányzik pedig kellene mert fontos turisztikai régió, így hogy találják meg a szállásukat az odaigyekvők? Gyurci! Lobbizd ki hogy legalább az őriszentpéteri házszámok benne legyenek a következő tomtom térképcsomagban!

Szia, ez tényleg siralmas:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/09/tt_oszentpeter.png

Bejelentem hibára.
    Köszönet:
    Gyurci

Adminisztrátor

Budapesti térképhiba:

– A Keleti pályaudvar környékén még mindig a régi, átépítés alatti útvonalon vinne át (a a Kerepesi útról balra, a Keleti Pu. előtt)

Felhasználó

Sziasztok!
    Tom TOm 2017 Q3 térképpel a következőt találtam.Törökországot néztem,és fura dolgot tapasztaltam.A tomtom mydrive látja a 06 os ut ezen szakaszát,mely valóban kész van. A navigáción pedig azt mutatja,hogy csak bizonyos szakaszig van kész

https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2018/01/tt_torok06_2.png
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2018/01/tt_torok06_3.png
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2018/01/tt_torok06_4.png

Azt hinné az ember,hogy a térképek és mydrive szinkronban vannak

15 bejegyzés megtekintése - 256-270 / 271
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás