TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 271
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Bagolyvárig továbbítva!

Adminisztrátor

hucky Mondta

Bár már jeleztem, azér beírom ide is:

Budai alsó rakpart teljes hosszában járható, nem csak a Margit hídig. A Margit hídtól É-ra új lehajtó készült az budai alsó rakpartra!

Köszi, a következő adaggal küldöm.

Felhasználó

tegnap a bajcsi felől jövet az astoriánál balra akart fordítani a rákócira. a gépen javítottam. de azért ide is leírom.

Adminisztrátor

makkhatos Mondtategnap a bajcsi felől jövet az astoriánál balra akart fordítani a rákócira. a gépen javítottam. de azért ide is leírom.

Hopp, erről a hibáról még nem hallottam. Köszi. :)

Felhasználó

Hali!

• Kecskemét, 52 sz főút, Auchan/Pólus előtti körforgalmat 1 éve átépítették kb. 300 m-rel került odéb
    • Kecskemét, Izsáki út és a Wéber Ede utca között új utat nyitottak az új (1 év) bevásárlóközpont mellett. A teherautóknak erre kell kerülni, mert a Mező Imre utcára súlykorlátozás került.
    • A Közép- és Kelet Európa 840-2562-n még nem szerepel az Aréna PLaza a Kerepesi úton. Még mindig a lóversenypálya van fenn, pedig a Kelet Eu 840-2561-en rendben van.
    • Budapest XIV. a Stefánia út szervízútja a Hungária és az Egressy között “Stefáni út”.
    • Babarc, Baranya megye, Mohács utca nem létezik, Béke utca a valós neve (igen még mindig ez a neve) a Munkás és a Haladás utca (igen, ezeket is meghagyták) között.
    Adminisztrátor

Mostanáig bejelentve! :) 

Mindenkinek köszönöm az aktív részvételt.

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

makkhatos Mondtategnap a bajcsi felől jövet az astoriánál balra akart fordítani a rákócira. a gépen javítottam. de azért ide is leírom.

Hopp, erről a hibáról még nem hallottam. Köszi. :)

Pont ezt írtam neked még az első hozzászólások között… :)

Adminisztrátor

Igazad van! Egyszer elküldtem már a hibát a 12.19-én, és emellett még 1x a tegnapi adaggal is. Remélem hamar kijavítják. Kösz, hogy figyelsz! :)

Felhasználó

M3 befelé, ha az Árpád híd felé akarsz menni…

Folyamatosan jobbra tartás van, pedig balra kellene. Amikor sávinfó van már a Kacsó-Pongrác előtt, akkor jó sávot mutat, de rosszat mond! :)

Felhasználó

Ezzel mondjuk nem tudom jó helyen kopogtatok-e, de az alábbi koordinátán létesült egy fix traffipax.

46.926000, 20.834633

Az itthoni TomTom safety camera packba jó lenne, ha bekerülne! :)

Adminisztrátor

Köszi Laci, bejelentettem!

Felhasználó

Hétvégén  a párommal bp-ről mentünk Szigetszentmiklósra. És a 19.kerület hunyadi utcán mentünk majd oda értünk a felüljáróhoz. és onnan kellett rákanyarodni a Nagykörösi utra. Viszont a felüljáróról akarta volna, hogy ráforduljak. Szóval repüljek le a felüljáróról a Nagykörösi útra.
    Igazából meg ugye úgy tudsz oda ráfordulni, hogy rögtön a felüljáró utánai utcán elfordusz jobbra (köteles utca) majd még 1szer jobbra (Martonffy utca) majd még 1 jobb kanyar és így tudsz ráhajtani. Nem pedig a felüljárón rögtön. 

Felhasználó

peti1 MondtaHétvégén  a párommal bp-ről mentünk Szigetszentmiklósra. És a 19.kerület hunyadi utcán mentünk majd oda értünk a felüljáróhoz. és onnan kellett rákanyarodni a Nagykörösi utra. Viszont a felüljáróról akarta volna, hogy ráforduljak. Szóval repüljek le a felüljáróról a Nagykörösi útra.
    Igazából meg ugye úgy tudsz oda ráfordulni, hogy rögtön a felüljáró utánai utcán elfordusz jobbra (köteles utca) majd még 1szer jobbra (Martonffy utca) majd még 1 jobb kanyar és így tudsz ráhajtani. Nem pedig a felüljárón rögtön. 

Szia

Ez melyik térképverziónál történt?Hetente többször járok arra és még egyszer sem akart megröptetni.hanem helyesen körbevisz a 3 jobbkanyarral.

Adminisztrátor

Köszi Márk.

Egyelőre függőben.

Felhasználó

Hello! Xl-30asom van verzió 8.014 (830.2306.2306) Már gondoltam a frissitésen, de sajnos sehogy se tudom. Tomtom home-al nem megy, mert maestro kártyám van azt meg nem fogadja el. Mellesleg valakinek nincs valami megoldása a frissitésre? Amugy meg az a felüljáró elég régi. még ezzel a verzióval is tudnia kéne.

lautnermark Mondta

peti1 MondtaHétvégén  a párommal bp-ről mentünk Szigetszentmiklósra. És a 19.kerület hunyadi utcán mentünk majd oda értünk a felüljáróhoz. és onnan kellett rákanyarodni a Nagykörösi utra. Viszont a felüljáróról akarta volna, hogy ráforduljak. Szóval repüljek le a felüljáróról a Nagykörösi útra.

Szia

Ez melyik térképverziónál történt?Hetente többször járok arra és még egyszer sem akart megröptetni.hanem helyesen körbevisz a 3 jobbkanyarral.

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 271
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás