TomTom Via és Start készülékek – kérdések és válaszok
Címkézve: answers, bliszter, go750, horvátország, kamera előjelzése, kérdések, koordináta, latest map guarantee, legfrissebb térkép garancia, map update, questions, románia, sebességmérő kamera adatbázis, speedcams, start, start 20, start 25, start 60, térkép frissítés, tomtom, tomtom truck, truck, válaszok, via 125, via 130, via 135
- This topic has 135 hozzászólás, 20 résztvevő, and was last updated 7 years, 1 month telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. július. 19. szombat-07:24 #30301GyurciAdminisztrátor
Betettem a kártyát, de nem kellett használni. Képzeld el, nem 4, hanem 8 gb a belső memóriája a készülékemnek!
(a csatlakozáskor kiírja a készülék állapotát, és használtként kb. 4,1 GB-t, szabadként kb. 3.4 GB-t jelöl. A többi – gondolom a rendszer.
látszik a kártya is, de azt nem használta a frissítéskor, előtte is, utána is 3, 8 GB-t írt ki rá). Olvastam a frissítéses cikkedet, hogy mit, hogyan kell csinálni, de semmit sem kérdezett és kb. 40 perc alatt lecserélte a térképet. Visszaellenőriztem, a legújabb verzió (v930.5612) fut a kütyün.Gondolom a számítógépről letörölhetem a letöltött 3 GB körüli fájlt??! (kell a hely)
Szia István! Start 25-öt írtál ugye? Eddig csak néhány Start 60 esetében találkoztam 8 GB-os memóriával, a kisebb készülékek esetében még soha nem. Köszönöm a visszajelzést! A frissítéskor leírt macera csak a kártyás megoldás esetén lett volna.
A gépen lévő 3 GB-os (tudomásom szerint) fájl a mentésed, ha letörlöd nem lesz miből visszaállítani, ha esetleg szükség lenne rá. A segítséget pedig szívesen!
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 10. vasárnap-16:58 #30669GyurciAdminisztrátorMennyiért mehet el egy GO 750 mostanság? Teljesen karcmentes, minden tartozékkal, eredeti dobozzal megvan. Vigyáztam rá mint a hímes tojásra…
Sikerült eladnod? Ha igen, mennyiért?
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 11. hétfő-13:59 #30672TheTrueGeordieFelhasználóSzia Gyurci!
Még nem adtam el. Várok addig mindenképpen, amíg megjön a másik. Jövő héten kell visszaigazolnom, hogy kérem az újat, és szerintem e hónap végére meg is jönne.
Amint megjön, felrakom.
Köszi.
2014. augusztus. 11. hétfő-16:45 #30673GyurciAdminisztrátorSzia!
Kíváncsi vagyok (majd) mennyiért.
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 13. szerda-21:45 #30716IstvánFelhasználóSziasztok!
Csatlakozván a Map Share-hez (TomTom Start 25) felmerült egy kérdés:
mennyire szabad megbízni ebben? A készülékfrissítésnél ua megkérdezi, hogy csak a TomTom-os frissítést fogadom el, vagy a mások által a Map Share-re feltett javításokat is.
Eszembe jutott, hogy igazából bárki bármit javíthat… Meg szabad bízni ebben??
Van valakinek ez ügyben tapasztalata?üdv
István2014. augusztus. 14. csütörtök-06:45 #30718GyurciAdminisztrátorCsatlakozván a Map Share-hez (TomTom Start 25) felmerült egy kérdés: mennyire szabad megbízni ebben? A készülékfrissítésnél ua megkérdezi, hogy csak a TomTom-os frissítést fogadom el, vagy a mások által a Map Share-re feltett javításokat is. Eszembe jutott, hogy igazából bárki bármit javíthat… Meg szabad bízni ebben??
Szia István!
A kérdés több mint jogos. Három lehetőséget ajánl fel a készülék:
– A TomTom által végzett javítások
– A TomTom és számos MapShare felhasználó által végzett javítások
– A TomTom és néhány MapShare felhasználó által végzett javításokÉn a középső lehetőséget használom, eddig még nem találkoztam (észrevehető) hibával. Ahhoz, hogy egy felhasználó által bejelentett hibát “kiküldjenek”, ahhoz előtte vagy valóban ellenőrzik (sok mindent az asztal mellől is lehet), vagy látniuk kell hogy ugyanezt többen is jelentik.
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 14. csütörtök-10:03 #30721IstvánFelhasználóKöszönöm szépen válaszod!
István
2014. augusztus. 14. csütörtök-12:03 #30722GyurciAdminisztrátorKöszönöm szépen válaszod!
Nagyon szívesen!
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 27. szerda-23:49 #30904IstvánFelhasználóGyurci!
Hol keressem a számítógépen a gps (TomTom Start 25 )térképfrissítésekor letöltött kb. 3 gigás fájlt??köszi
István
2014. augusztus. 28. csütörtök-06:38 #30905GyurciAdminisztrátorHol keressem a számítógépen a gps (TomTom Start 25 )térképfrissítésekor letöltött kb. 3 gigás fájlt??
Szia!
“Belépett felhasználó/Local Settings/Application Data/TomTom/Home3”
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 28. csütörtök-09:54 #30912IstvánFelhasználóKöszönöm szépen!
István
2014. augusztus. 28. csütörtök-10:35 #30913GyurciAdminisztrátorKöszönöm szépen!
Nagyon szívesen!
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 31. vasárnap-23:33 #30951lipi52FelhasználóSzia!
Olyan gondom van hogy vettem egy via 135-ös készüléket feltelepítettem a MyDrive Connect-et bejelentkeztem van tom tom fiókom kiírta hogy összekapcsolja a rendszert a fiókkal azt is kiírta hogy a via 135 csatlakoztatva van utána következő szöveg a tomtom 135 készülék csatlakozása nem sikerült hiba történt a készülék csatlakozása során ez nincs hatással a készülékre kérjük próbálja később ezt két napja próbálom de még nem sikerültÜdv lipi52
2014. szeptember. 1. hétfő-09:23 #30962GyurciAdminisztrátorOlyan gondom van hogy vettem egy via 135-ös készüléket feltelepítettem a MyDrive Connect-et bejelentkeztem van tom tom fiókom kiírta hogy összekapcsolja a rendszert a fiókkal azt is kiírta hogy a via 135 csatlakoztatva van utána következő szöveg a tomtom 135 készülék csatlakozása nem sikerült hiba történt a készülék csatlakozása során ez nincs hatással a készülékre kérjük próbálja később ezt két napja próbálom de még nem sikerült
Szai, sajnos erre a hibára nem tudok konstruktív választ adni. Én is belefutottam már, és nincs más megoldás mint addig próbálni, amíg jó lesz. Érdemes néhány alkalom között, néha egy-egy hosszú resetet csinálni (bekapcsológomb megnyomása nagyjából 18-20 másodpercig, amíg hallasz egy zenét), illetve újracsatlakoztatni a készüléket. :(
Esetleg megkérheted az Ügyfélszolgálatot, hogy kapcsolják össze neked:
http://hu.support.tomtom.com/app/contact
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 1. hétfő-09:51 #30965lipi52FelhasználóSzia!
Köszönöm a választ azóta sikerült egy másik pc-vel összekapcsolni ugyanis azon Win 7 van az enyimen pedig Win 8.1 és azóta kapcsol az enyémen is sikerült frissítenem is.
Üdv:lipi52 - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.