TomTom Via és Start készülékek – kérdések és válaszok
Címkézve: answers, bliszter, go750, horvátország, kamera előjelzése, kérdések, koordináta, latest map guarantee, legfrissebb térkép garancia, map update, questions, románia, sebességmérő kamera adatbázis, speedcams, start, start 20, start 25, start 60, térkép frissítés, tomtom, tomtom truck, truck, válaszok, via 125, via 130, via 135
- This topic has 135 hozzászólás, 20 résztvevő, and was last updated 8 years, 12 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. május. 10. vasárnap-11:09 #33397
mihly
FelhasználóKedves Gyurci!
Lehet-e kapni már valahol Magyarországon azt “bliszter” kártyát, amival frissíteni lehetne a sebességmérő kamera adatbázist, vagy ezt hogy lehet megvásárolni a készülékre. Mivel 2 email címmel is regisztráltam a tom tomnál, de a vásárlást a webáruházban nem tudom megoldani.
Üdv:
Mihly2015. május. 10. vasárnap-12:51 #33405
GyurciAdminisztrátorLehet-e kapni már valahol Magyarországon azt “bliszter” kártyát, amival frissíteni lehetne a sebességmérő kamera adatbázist, vagy ezt hogy lehet megvásárolni a készülékre. Mivel 2 email címmel is regisztráltam a tom tomnál, de a vásárlást a webáruházban nem tudom megoldani.
Szia!
Van már bliszter:
https://navigyurci.hu/2014/12/23/tomtom-sebessegmero-kamerak-frissitese/Bár szerintem többe kerül. Ha nem találsz, segítek szívesen a beszerzésben.
Üdv,
Gyurci2015. május. 10. vasárnap-13:29 #33408migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! A következő problémával fordulok hozzád!: Vásároltam egy TOMTOM VIA 1435-t és erre a készülékre kellene egy EU térkép, és egy magyar hang! Hogyan tudnám ezt megoldani? Pillanatnyilag egy Amerika Kanada térkép van rajta, de az nekem nem kellene!
Köszönettel: Robi2015. május. 10. vasárnap-14:48 #33409mihly
FelhasználóKedves Gyurci!
Ha tudnál akkor kérlek segíts a bliszter kártya megvásárlásában, hogy hol tudnám megvenni.
A többit már magamtól is intézném, köszönettel:
Mihly2015. május. 10. vasárnap-16:05 #33410
GyurciAdminisztrátorHa tudnál akkor kérlek segíts a bliszter kártya megvásárlásában, hogy hol tudnám megvenni.
A többit már magamtól is intézném, köszönettel…Kedves Mihly!
Itt kapsz ilyen kártyát:
http://navigacioshop.hu/autos-tartozekok/131-tomtom-fixen-telepitett-kamera-adatbazis.htmlA “NAVIGYURCI” kódra pedig kapsz 8% kedvezményt.
Üdv,
Gyurci2015. május. 10. vasárnap-16:22 #33411
GyurciAdminisztrátorA következő problémával fordulok hozzád!: Vásároltam egy TOMTOM VIA 1435-t és erre a készülékre kellene egy EU térkép, és egy magyar hang! Hogyan tudnám ezt megoldani? Pillanatnyilag egy Amerika Kanada térkép van rajta, de az nekem nem kellene!
Kedves Robi!
Írj az Ügyfélszolgálatnak, hogy melyik készülékkel kompatibilis, mert a Via 1435 nincs fent a térkép vásárlás oldalon (több országban is néztem).
Üdv,
Gyurci2015. május. 10. vasárnap-20:00 #33414migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! Feltelepítettem a MyDrive Connct-t, és az VIA 120-ként látja. A TOMTOM HOME nem ismeri fel! Ez segít valamit neked?
Üdv: Robi2015. május. 11. hétfő-02:36 #33417
GyurciAdminisztrátorFeltelepítettem a MyDrive Connct-t, és az VIA 120-ként látja. A TOMTOM HOME nem ismeri fel! Ez segít valamit neked?
Kedves Robi!
A MyDrive Connect szükséges a frissítéshez.
A TomTom oldalán vásárolhatsz hozzá térképet, elvileg ha az országbeállítást átteszed (pl) Ausztriára akkor tudsz Kelet Európa, vagy Teljes Európa térképet vásárolni a készülékhez (de akkor ott is kell a készüléket regisztrálnod):
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/05/tt_eeu.png
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/05/tt_eu.pngNem olcsó, és ár/érték arányban az egy éves frissítés megvásárlásával (4 alkalom/év) jobban jársz.
Üdv,
Gyurci2015. május. 11. hétfő-09:56 #33425migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! Köszönöm a segítségedet! Még annyi kérdésem lenne, hogy magyar hangot hogyan tudok rátenni a gépre?
Üdv: Robi2015. május. 11. hétfő-10:00 #33426
GyurciAdminisztrátorKedves Gyurci! Köszönöm a segítségedet! Még annyi kérdésem lenne, hogy magyar hangot hogyan tudok rátenni a gépre?
Kedves Robi!
Így: https://navigyurci.hu/2011/11/12/hogyan-adjunk-plusz-tartalmakat-a-tomtom-ujabb-keszulekeihez/
Üdv,
Gyurci2015. május. 11. hétfő-10:07 #33427migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni! Ha csatlakozott a navi a géphez, akkor nekem látnom kell azt külön meghajtóként is? Vagy a benne lévő sd kártyát?
Köszönettel: Robi2015. május. 11. hétfő-10:12 #33428migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! Ezt már próbáltam, és nem ment. 3 file-ból áll a hang, de már a másodiknál azt mondja hogy ez nem telepíthető a készülékre. Vagy rossz helyen próbáltam volna? Nem vagyok nagy GPS-es, és hogy őszinte legyek én nem is szeretem őket. A páromnak vettem ezt is!
Üdv: Robi2015. május. 11. hétfő-10:37 #33434
GyurciAdminisztrátorLehet-e kapni már valahol Magyarországon azt “bliszter” kártyát, amival frissíteni lehetne a sebességmérő kamera adatbázist, vagy ezt hogy lehet megvásárolni a készülékre. Mivel 2 email címmel is regisztráltam a tom tomnál, de a vásárlást a webáruházban nem tudom megoldani.
Sikerült megrendelni ott, ahol mondtam?
2015. május. 11. hétfő-11:02 #33439
GyurciAdminisztrátorEgy dolgot elfelejtettem megkérdezni! Ha csatlakozott a navi a géphez, akkor nekem látnom kell azt külön meghajtóként is? Vagy a benne lévő sd kártyát?
Ezt már próbáltam, és nem ment. 3 file-ból áll a hang, de már a másodiknál azt mondja hogy ez nem telepíthető a készülékre. Vagy rossz helyen próbáltam volna? Nem vagyok nagy GPS-es, és hogy őszinte legyek én nem is szeretem őket. A páromnak vettem ezt is!
Nem látod meghajtóként, és a fájlokat sem látod sehol. Csináltam egy új *.zip fájlt. Tedd fel ezt, ez biztosan jó (egy bmp, egy vif, és egy chk fájl van benne).
2015. május. 11. hétfő-12:55 #33440migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! Nekem nem olyan a menüm jobb alul mint ami az utasításokban szerepel. Annyi van csak, hogy közösségi tartalmak kezelése. De ezen belül nincs semmilyen választási lehetőségem! Csak annyi hogy ÉP-készlet hozzáadása. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönettel: Robi - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.