TomTom Via és Start készülékek – kérdések és válaszok

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom Via és Start készülékek – kérdések és válaszok

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 135
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kedves Gyurci!

Lehet-e kapni már valahol Magyarországon azt “bliszter” kártyát, amival frissíteni lehetne a sebességmérő kamera adatbázist, vagy ezt hogy lehet megvásárolni a készülékre. Mivel 2 email címmel is regisztráltam a tom tomnál, de a vásárlást a webáruházban nem tudom megoldani.
    Üdv:
    Mihly

Adminisztrátor

Lehet-e kapni már valahol Magyarországon azt “bliszter” kártyát, amival frissíteni lehetne a sebességmérő kamera adatbázist, vagy ezt hogy lehet megvásárolni a készülékre. Mivel 2 email címmel is regisztráltam a tom tomnál, de a vásárlást a webáruházban nem tudom megoldani.

Szia!

Van már bliszter:
    https://navigyurci.hu/2014/12/23/tomtom-sebessegmero-kamerak-frissitese/

Bár szerintem többe kerül. Ha nem találsz, segítek szívesen a beszerzésben.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci! A következő problémával fordulok hozzád!: Vásároltam egy TOMTOM VIA 1435-t és erre a készülékre kellene egy EU térkép, és egy magyar hang! Hogyan tudnám ezt megoldani? Pillanatnyilag egy Amerika Kanada térkép van rajta, de az nekem nem kellene!
    Köszönettel: Robi

Felhasználó

Kedves Gyurci!
    Ha tudnál akkor kérlek segíts a bliszter kártya megvásárlásában, hogy hol tudnám megvenni.
    A többit már magamtól is intézném, köszönettel:
    Mihly

Adminisztrátor

Ha tudnál akkor kérlek segíts a bliszter kártya megvásárlásában, hogy hol tudnám megvenni.
    A többit már magamtól is intézném, köszönettel…

Kedves Mihly!

Itt kapsz ilyen kártyát:
    http://navigacioshop.hu/autos-tartozekok/131-tomtom-fixen-telepitett-kamera-adatbazis.html

A “NAVIGYURCI” kódra pedig kapsz 8% kedvezményt.
    Üdv,
    Gyurci

Adminisztrátor

A következő problémával fordulok hozzád!: Vásároltam egy TOMTOM VIA 1435-t és erre a készülékre kellene egy EU térkép, és egy magyar hang! Hogyan tudnám ezt megoldani? Pillanatnyilag egy Amerika Kanada térkép van rajta, de az nekem nem kellene!

Kedves Robi!

Írj az Ügyfélszolgálatnak, hogy melyik készülékkel kompatibilis, mert a Via 1435 nincs fent a térkép vásárlás oldalon (több országban is néztem).
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci! Feltelepítettem a MyDrive Connct-t, és az VIA 120-ként látja. A TOMTOM HOME nem ismeri fel! Ez segít valamit neked?
    Üdv: Robi

Adminisztrátor

Feltelepítettem a MyDrive Connct-t, és az VIA 120-ként látja. A TOMTOM HOME nem ismeri fel! Ez segít valamit neked?

Kedves Robi!

A MyDrive Connect szükséges a frissítéshez.

A TomTom oldalán vásárolhatsz hozzá térképet, elvileg ha az országbeállítást átteszed (pl) Ausztriára akkor tudsz Kelet Európa, vagy Teljes Európa térképet vásárolni a készülékhez (de akkor ott is kell a készüléket regisztrálnod):

https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/05/tt_eeu.png
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/05/tt_eu.png

Nem olcsó, és ár/érték arányban az egy éves frissítés megvásárlásával (4 alkalom/év) jobban jársz.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci! Köszönöm a segítségedet! Még annyi kérdésem lenne, hogy magyar hangot hogyan tudok rátenni a gépre?

Adminisztrátor

Kedves Gyurci! Köszönöm a segítségedet! Még annyi kérdésem lenne, hogy magyar hangot hogyan tudok rátenni a gépre?

Kedves Robi!

Így: https://navigyurci.hu/2011/11/12/hogyan-adjunk-plusz-tartalmakat-a-tomtom-ujabb-keszulekeihez/
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci! Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni! Ha csatlakozott a navi a géphez, akkor nekem látnom kell azt külön meghajtóként is? Vagy a benne lévő sd kártyát?

Felhasználó

Kedves Gyurci! Ezt már próbáltam, és nem ment. 3 file-ból áll a hang, de már a másodiknál azt mondja hogy ez nem telepíthető a készülékre. Vagy rossz helyen próbáltam volna? Nem vagyok nagy GPS-es, és hogy őszinte legyek én nem is szeretem őket. A páromnak vettem ezt is!

Adminisztrátor

Sikerült megrendelni ott, ahol mondtam?

Adminisztrátor

Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni! Ha csatlakozott a navi a géphez, akkor nekem látnom kell azt külön meghajtóként is? Vagy a benne lévő sd kártyát?

Ezt már próbáltam, és nem ment. 3 file-ból áll a hang, de már a másodiknál azt mondja hogy ez nem telepíthető a készülékre. Vagy rossz helyen próbáltam volna? Nem vagyok nagy GPS-es, és hogy őszinte legyek én nem is szeretem őket. A páromnak vettem ezt is!

Nem látod meghajtóként, és a fájlokat sem látod sehol. Csináltam egy új *.zip fájlt. Tedd fel ezt, ez biztosan jó (egy bmp, egy vif, és egy chk fájl van benne).

Felhasználó

Kedves Gyurci! Nekem nem olyan a menüm jobb alul mint ami az utasításokban szerepel. Annyi van csak, hogy közösségi tartalmak kezelése. De ezen belül nincs semmilyen választási lehetőségem! Csak annyi hogy ÉP-készlet hozzáadása. Ilyenkor mi a teendő?

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 135
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás