Egy új Tomtom felhasználó kérdései

Kezdőlap Fórumok TomTom Egy új Tomtom felhasználó kérdései

15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 287
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. TT one 3Rd. Rádugom usb -n a gépre és ha másolok rá valamit az borzasztó lassan kb. 30KB/s os sebességgel megy.Mikor rádugom egy pillanatig 600KB/s ot ir ki , de azonnal lecsökken.  M lehet a baj?? üdv

Adminisztrátor

Nekem egy XL IQ Routes készülékem van, és 660 kbyte/mp-cel másol… Ennyit tud ez a technika.

Adminisztrátor

Formázás után sem változott semmi. Azaz tényleg ezt tudja.

Felhasználó

Gyurci Mondta

Formázás után sem változott semmi. Azaz tényleg ezt tudja.

szia oké hogy ezt tudja de ez jó lenne folyamatosan!! kB. 300 Megát 2 órán keresztül másol. Amikor a bal alsó sarokban feltünik a meghajtójel a tomin akkor másol.Utána 4-5-perc gondolkodás és megint másol. Miért ?  üdv

Adminisztrátor

Van elég memória a számítógépedben, vagy megnézheted az usb kábelt, és fontos azt is tudni hogyha sok kicsi fájlt másolunk, az nagyon lelessíthatja  a másolást.

Felhasználó

Gyurci Mondta

Van elég memória a számítógépedben, vagy megnézheted az usb kábelt, és fontos azt is tudni hogyha sok kicsi fájlt másolunk, az nagyon lelessíthatja  a másolást.

4 giga ram van. a kábel kicserélve régi és uj u.a.  Nekem az nem tetszik hogy nem megy folyamatosan a másolás. Hosszu percekig a tomi képernyőén csak a tomilátszik az usb kábellel.Aztán néha gondol egyet és a kijelzőn még megjelenik A felirat hogy várjés a kéz pictogram hogy ne bontsam a kapcsolatot. Na ilyenkor megy csak a másolás!! De miért?

üdv

Felhasználó

Milyen bootrom verzióval vannak a hibák?

Van egy bugos bootrom, aminek pont a lassú USB kezelés a hibája!

Adminisztrátor

@ Mobima1 Szia. Bocs, a kései válaszért! Nem lehet koordináta után navigálni a Start2/XL2-n.

Adminisztrátor

@ ucker_tr Az XL IQ Routes-on, 5.5136 van. De a One 3RD-n, elvileg nem lehet ugyanez.

Felhasználó

nagyfej Mondta

Gyurci Mondta

4 giga ram van. a kábel kicserélve régi és uj u.a.  Nekem az nem tetszik hogy nem megy folyamatosan a másolás. Hosszu percekig a tomi képernyőén csak a tomilátszik az usb kábellel.Aztán néha gondol egyet és a kijelzőn még megjelenik A felirat hogy várjés a kéz pictogram hogy ne bontsam a kapcsolatot. Na ilyenkor megy csak a másolás!! De miért?

üdv

hali azt irja :Boot 5.5256   üdv

Felhasználó

Behalt most a fórum (ipmart), ahol meg tudom nézni melyik navihoz melyik a javasolt bootrom, úgyhogy kis türelmet kérek. Amint újra megy megírom..

Felhasználó

Gyurci Mondta

Szia matt.

Nem vesztetted el a fonalat. Valami olyat hallottam (ellenőrizni nem tudtam az infót), hogy az új Európa térkép túllépte a 2 gigát. És itt belefutottak abba a problémába, hogy a készülékek egy részében nincsen sd kártya olvasó, és a belső memória 2 gigabájt…

Tudomásom szerint dolgoznak a megoláson, azaz bármelyik nap megérkezhet az új térkép.

Szia Gyurci!

Ettől féltem. A 2 gigás korláttól. Erre a korlátra Te már fölhívtad a figyelmet.

Valamilyen módon meg kellene találni a megoldást azok számára, akik fix 2 gigás gépet vettek, mert SD nincs, viszont a térkép-adatbázis bővül.

Bővül ugyan, de a POI-k nem. Bár nekem még nincs új térképem.

Másrészről viszont – nekem, legalábbis -, nincsen szükségem sem Oroszország, sem Törökország térképére.

Ez az Europe_2Gb-os verzió. XXL.

Ha egyszer eljutnánk oda, hogy a felhasználó csak azért fizet, amit igénybe vesz, akkor már (navigációs szempontból) nagyot léphetnénk előre.

De ez még nincs így.

Faggatom az ügyfélszolgálatot, nézek a honlapodra naponta többször, várom az új infókat.

Adminisztrátor

@ ucker_tr Köszi.

Adminisztrátor

@ matt Most készül a régiókra bontott térkép, talán hó végére készen lessz. Akkor csak azokat a régiókat töltöd le majd le, amit tényleg használni akarsz, de a jogod megmarad az összes eddigi országodra. Így elég lesz a hely is, mert minden országot egyszerre nem fogunk úgysem használunk.

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ matt Most készül a régiókra bontott térkép, talán hó végére készen lessz. Akkor csak azokat a régiókat töltöd le majd le, amit tényleg használni akarsz, de a jogod megmarad az összes eddigi országodra. Így elég lesz a hely is, mert minden országot egyszerre nem fogunk úgysem használunk.

Gyurci

Akinek nagyobb romos gépe van (pl.950 , 4 GB),annak miért nem adják ki a 2GB felletti frissítést?Hiszen ez esetben nem kell 2giga alá várázsolni az állományt.A homeban is lehet választani a térképvásárlásnál,hogy 2GB-s korlátozott vagy korlátozás nélkülit akarok-e?

(go950 , v840Eu + usa,can esetén még több mint 700MB szabad hely van)

15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 287
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás