Egy új Tomtom felhasználó kérdései
- This topic has 287 hozzászólás, 34 résztvevő, and was last updated 14 years, 5 months telt el by
Mihuka.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. június. 13. vasárnap-07:03 #24485
nagyfej
FelhasználóSziasztok. Lenne egy kérdésem. TT one 3Rd. Rádugom usb -n a gépre és ha másolok rá valamit az borzasztó lassan kb. 30KB/s os sebességgel megy.Mikor rádugom egy pillanatig 600KB/s ot ir ki , de azonnal lecsökken. M lehet a baj?? üdv
2010. június. 14. hétfő-14:15 #24486
GyurciAdminisztrátorNekem egy XL IQ Routes készülékem van, és 660 kbyte/mp-cel másol… Ennyit tud ez a technika.
2010. június. 14. hétfő-16:03 #24487
GyurciAdminisztrátorFormázás után sem változott semmi. Azaz tényleg ezt tudja.
2010. június. 14. hétfő-16:15 #24488nagyfej
FelhasználóGyurci Mondta
Formázás után sem változott semmi. Azaz tényleg ezt tudja.
szia oké hogy ezt tudja de ez jó lenne folyamatosan!! kB. 300 Megát 2 órán keresztül másol. Amikor a bal alsó sarokban feltünik a meghajtójel a tomin akkor másol.Utána 4-5-perc gondolkodás és megint másol. Miért ? üdv
2010. június. 15. kedd-09:25 #24494
GyurciAdminisztrátorVan elég memória a számítógépedben, vagy megnézheted az usb kábelt, és fontos azt is tudni hogyha sok kicsi fájlt másolunk, az nagyon lelessíthatja a másolást.
2010. június. 15. kedd-11:29 #24493nagyfej
FelhasználóGyurci Mondta
Van elég memória a számítógépedben, vagy megnézheted az usb kábelt, és fontos azt is tudni hogyha sok kicsi fájlt másolunk, az nagyon lelessíthatja a másolást.
4 giga ram van. a kábel kicserélve régi és uj u.a. Nekem az nem tetszik hogy nem megy folyamatosan a másolás. Hosszu percekig a tomi képernyőén csak a tomilátszik az usb kábellel.Aztán néha gondol egyet és a kijelzőn még megjelenik A felirat hogy várjés a kéz pictogram hogy ne bontsam a kapcsolatot. Na ilyenkor megy csak a másolás!! De miért?
üdv
2010. június. 15. kedd-20:05 #24491uckertr
FelhasználóMilyen bootrom verzióval vannak a hibák?
Van egy bugos bootrom, aminek pont a lassú USB kezelés a hibája!
2010. június. 16. szerda-07:19 #24498
GyurciAdminisztrátor@ Mobima1 Szia. Bocs, a kései válaszért! Nem lehet koordináta után navigálni a Start2/XL2-n.
2010. június. 16. szerda-07:21 #24499
GyurciAdminisztrátor@ ucker_tr Az XL IQ Routes-on, 5.5136 van. De a One 3RD-n, elvileg nem lehet ugyanez.
2010. június. 16. szerda-09:07 #24501nagyfej
Felhasználónagyfej Mondta
Gyurci Mondta
Van elég memória a számítógépedben, vagy megnézheted az usb kábelt, és fontos azt is tudni hogyha sok kicsi fájlt másolunk, az nagyon lelessíthatja a másolást.
4 giga ram van. a kábel kicserélve régi és uj u.a. Nekem az nem tetszik hogy nem megy folyamatosan a másolás. Hosszu percekig a tomi képernyőén csak a tomilátszik az usb kábellel.Aztán néha gondol egyet és a kijelzőn még megjelenik A felirat hogy várjés a kéz pictogram hogy ne bontsam a kapcsolatot. Na ilyenkor megy csak a másolás!! De miért?
üdv
hali azt irja :Boot 5.5256 üdv
2010. június. 16. szerda-10:20 #24502uckertr
FelhasználóBehalt most a fórum (ipmart), ahol meg tudom nézni melyik navihoz melyik a javasolt bootrom, úgyhogy kis türelmet kérek. Amint újra megy megírom..
2010. június. 16. szerda-11:32 #24503matt
FelhasználóGyurci Mondta
Szia matt.
Nem vesztetted el a fonalat. Valami olyat hallottam (ellenőrizni nem tudtam az infót), hogy az új Európa térkép túllépte a 2 gigát. És itt belefutottak abba a problémába, hogy a készülékek egy részében nincsen sd kártya olvasó, és a belső memória 2 gigabájt…
Tudomásom szerint dolgoznak a megoláson, azaz bármelyik nap megérkezhet az új térkép.
Szia Gyurci!
Ettől féltem. A 2 gigás korláttól. Erre a korlátra Te már fölhívtad a figyelmet.
Valamilyen módon meg kellene találni a megoldást azok számára, akik fix 2 gigás gépet vettek, mert SD nincs, viszont a térkép-adatbázis bővül.
Bővül ugyan, de a POI-k nem. Bár nekem még nincs új térképem.
Másrészről viszont – nekem, legalábbis -, nincsen szükségem sem Oroszország, sem Törökország térképére.
Ez az Europe_2Gb-os verzió. XXL.
Ha egyszer eljutnánk oda, hogy a felhasználó csak azért fizet, amit igénybe vesz, akkor már (navigációs szempontból) nagyot léphetnénk előre.
De ez még nincs így.
Faggatom az ügyfélszolgálatot, nézek a honlapodra naponta többször, várom az új infókat.
2010. június. 16. szerda-14:24 #24504
GyurciAdminisztrátor@ ucker_tr Köszi.
2010. június. 16. szerda-14:27 #24505
GyurciAdminisztrátor@ matt Most készül a régiókra bontott térkép, talán hó végére készen lessz. Akkor csak azokat a régiókat töltöd le majd le, amit tényleg használni akarsz, de a jogod megmarad az összes eddigi országodra. Így elég lesz a hely is, mert minden országot egyszerre nem fogunk úgysem használunk.
2010. június. 16. szerda-15:10 #24510lautnermark
FelhasználóGyurci Mondta
@ matt Most készül a régiókra bontott térkép, talán hó végére készen lessz. Akkor csak azokat a régiókat töltöd le majd le, amit tényleg használni akarsz, de a jogod megmarad az összes eddigi országodra. Így elég lesz a hely is, mert minden országot egyszerre nem fogunk úgysem használunk.
Gyurci
Akinek nagyobb romos gépe van (pl.950 , 4 GB),annak miért nem adják ki a 2GB felletti frissítést?Hiszen ez esetben nem kell 2giga alá várázsolni az állományt.A homeban is lehet választani a térképvásárlásnál,hogy 2GB-s korlátozott vagy korlátozás nélkülit akarok-e?
(go950 , v840Eu + usa,can esetén még több mint 700MB szabad hely van)
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.