Minden ami Pulse

Kezdőlap Fórumok T-Mobile Pulse Minden ami Pulse

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 103
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

haze Mondta

Sziasztok. 1.7 vanilla van fönt a telomon még mindig, most olyan problémám van kb. már vagy két hete, hogy nem tudok egy programot se installálni, az mitől van? letölti az alkalmazást aztán azt írja, hogy “installation unsuccessful”. Frissíteni se tudok progikat, mert nem telepíti a frissítést sem. iGO-t leszedtem mert az meg nem indult el. Ugyanis egy újratelepítés szokott rajta segíteni ilyenkor, de hát most ezt sem tudom felrakni. Mi a probléma, mit tudok tenni ilyenkor?

Na ez már tárgytalan ugyanis nekiálltam egy 2.1 szoftverfrissítésnek. Szeretnék egy rootoltat de nem tudom felrakni. A DMC 2.1r7-el próbálkozok. Először próbáltam az 1.7 vanilla után feltenni de kiírta hogy installation aborted. Így kénytelen voltam felrakni a gyárit. Aztán ezután is próbáltam wipe, majd flash from sd de most meg végtelenül újraindul. Csináltam a gyáriról egy nandroid backupot, de azt meg hiába rakom vissza nem indul el a teló. Valaki tud segíteni?

Adminisztrátor

szóval újraraktam még egyszer a 2.1-es gyárit, és + van egy particionált sd-m még anno, amikor a vanillát raktam fel, az ext partíción ott vannak elvileg a progijaim is. Hogyan tudok felrakni egy főzött romot a 2.1-es gyárira, hogy tudjam használni az a2sd-t?

Felhasználó

Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, ami lehet csak nálam jelentkezik. Az, hogy MMS-t nem tudok fogadni és küldeni és érdekesen…
    MMS-t kaptam már kb. 1 héttel ezelőtt, de azóta semmi.Egy sem érkezik meg. Átnéztem a beállításokat, de azok elvileg stimmelnek. Küldni tudtam, de az üzenetkezelő progiban azt írja ki, hogy az MMS küldése folymatban, míg a küldött üzenet a másik félhez megérkezett. Érdekes. Web’N’Walk beállításban használoma telót, de ott van természetesen a T-mobile MMS-is, de sajnos azt nem tudom kijelölni. Szerkeszteni igen, de kijelölni nem…
    Valaki tud ehhez mit szólni? Hívtam a szolgáltató, Ők is látják az elküldött MMS-eket, és kiküldtek egy teszt MMS-t is de semmi…
    Szervíz?Bár coustom ROM van benne… :)
    Vagy valaki le tudná írni a Web’n’Walk beállítások paramétereit? Vagy egyéb ötlet, javaslat?

Köszi!

Adminisztrátor

haze Mondta

szóval újraraktam még egyszer a 2.1-es gyárit, és + van egy particionált sd-m még anno, amikor a vanillát raktam fel, az ext partíción ott vannak elvileg a progijaim is. Hogyan tudok felrakni egy főzött romot a 2.1-es gyárira, hogy tudjam használni az a2sd-t?

Hát a nap végére minden problémám megoldottam. Újraraktam mindent az SD-n és bejött. Üdv.

Adminisztrátor

@ ibizefrenki Hogyha nincsen valamelyik adatkapcsolat aktiválva, nem küldui el az MMS-t.

Adminisztrátor

@ haze Grat!

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

@ haze Grat!

viszont az a2sd-t még mindig nem értem?! Úgy tűnt, hogy működik, mert volt 52 mega körüli helyem. Most viszont ahogy használom a telót és szedegetem le a progikat a marketről, ez fogy. Most kb 42-nél tart. Amikor még csak kettő progi volt fent pluszban a telón, az iGO + Photoshop, láttam, hogy azokat a belső memóriára menti, akkor csináltam az amonra-ban egy move apps to sd-t és örültem, hogy több lett a hely, de a progikat nem találta a teló, újra fel kellett installálni. És azóta is ha progit szedek le a marketről akkor a belső memória fogy a telón, nem merek újra move apps to sd-t nyomni, mert attól tartok hogy megint eltűnnek a programok. Akkor hogy is működik ez? Mivel bénázhattam el? Vagy ez így rendben van?

Adminisztrátor

@ haze Szóval: az app2sd, akkor fog aktiválódni, hogyha az AmonraRcovery alól particionált kártyáról telepíted a ROM-ot. Azonban vannak programok, amelyek nem települnek az sd-re, akkor sem hogyha ez lehetséges lenne, ilyenek például a navigációs szoftverek is. Az a2sd+-t, csak akkor tudod a Terminálból aktiválni, hogyha az a2sd már működik. És mindíg csak azokat a programokat fogja “felhúzni”, amik az sd-n vannak.

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

@ haze Szóval: az app2sd, akkor fog aktiválódni, hogyha az AmonraRcovery alól particionált kártyáról telepíted a ROM-ot. Azonban vannak programok, amelyek nem települnek az sd-re, akkor sem hogyha ez lehetséges lenne, ilyenek például a navigációs szoftverek is. Az a2sd+-t, csak akkor tudod a Terminálból aktiválni, hogyha az a2sd már működik. És mindíg csak azokat a programokat fogja “felhúzni”, amik az sd-n vannak.

OK köszönöm ezt értem. Amonra-ban particionáltam a kártyát aztán telepítettem a ROM-ot. Ezért nem értem a memória folyamatos csökkenését újabb programok telepítésénél. Navi szoftvert egyet használok, az iGO-t, ami igen, valószínűleg a telefon memóriáját foglalja. Jelenleg 37 MB szabad helynél tartok, tehát még mindig csökken folyamatosan. Az nem lehet, hogy a memóriát a futó programok foglalják le? Jelenleg nem használok egyéb task killer programot, tehát lehetséges, hogy amit letöltök progikat, azok mindegyike ott fut a háttérben és ezek foglalják a memóriát, mivel nem gyilkolom ki. Nem tudom. Van-e valamilyen más módja annak leellenőrzésére, hogy működik az a2sd, vagy nem? A memória ellenőrizgetése nekem nem ad biztos választ, de ezek szerint az én telefonomon nem fut, annak ellenére, hogy szerintem mindent jól csináltam és állítottam be.

Adminisztrátor

@ haze Ha felraksz egy másik a2sd-s romot, akkor az sd kártyára telepített programok, az új a2sd-s rom alatt is műkösni fognak. Vagy, hogyha működik, tudod aktiválni az a2sd+-t. Amúgy, csak a számolgatás marad.

Adminisztrátor

Gyurci Mondta

@ haze Ha felraksz egy másik a2sd-s romot, akkor az sd kártyára telepített programok, az új a2sd-s rom alatt is műkösni fognak. Vagy, hogyha működik, tudod aktiválni az a2sd+-t. Amúgy, csak a számolgatás marad.

Köszönöm, sajnos úgy tűnik a számolgatás alapján nekem valamiért nem megy az a2sd. Akármit letöltök a belső memória csak csökken folyamatosan. Ha lesz rá türelmem nekiszaladok még egyszer, hátha… csak nincs kedvem mindent újravakarni. Olvastam az új cikket is a Froyo-ról. Jó lesz, ha majd megjelenik egy használható root a pulse-hoz. Remélhetőleg a progik SD kártyára mentése azzal megoldott lesz számomra.

Adminisztrátor

@ haze :(

Felhasználó

Sziasztok!

Nem nagyon vagyok nagy fórumozó! Már kezdek össze vissza írkálni!

Abban szeretném vaaki segítségét kérni, hogy van nekem egy Plus-om ami kezd nagyon idegesítően működni! Ahogy beszereztem frissítettem a 2.1-es androidra.

Jelenleg igen sokszor lefagy, épp tegnap telefonálás közben elindította a zenelejátszót és ketten hallgatuk az ismerősömmel a mnemic nevű zenekart…

Szóval szeretném root-olni egy egy costum romot tenni rá!

Nézelődök a fórumokon, de kezd túl sok lenni az információ és nem tudom kiszűrni a jókat. E mellet túl sok olyan kifejezéssel találkozok, amiket nem értek.

Ha valakit nagyon szépen megkérek, összefoglalná érthetően, hogy mit kell, hogy tegyek a fentiek eléréséhez?

Előre is köszi.

Akár a mailomra is lehet írni: szebi21@gmail.com

Üdv,

Szebi

Adminisztrátor

wincmd32 Mondta

Sziasztok!
    Engem az érdekelne, hogy valaki talált-e/használ-e olyan progit, amivel a telot webkameraként lehet müködtetni teszem azt pl msn v skype-ozáshoz?
    annak idelyén winmo-ra volt ilyenem, csak rádugtam gépre és ment de androidosat még nem találtam.
    köszi elöre is

heló én találtam droidcam a neve
    de nekem a market nem hozta fel
    emulátorban szedtem le , kibackupoltam astrofile-lal a kártyára és az apk-t telepítettem

Adminisztrátor

@haze

én is játszottam ezzel az a2sd problémával…
    ellenőrzésre a linux reader (diskinternals-tól) progit tettem fel a pc-re
    a pulse-t usb-re teszed és indítod a programot akkor a linuxreader látja az ext particiót is az SD-n
    igy leellenőrizheted hogy hova teszi az apk-kat

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 103
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás