Navon N660

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N660

15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 198
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Bejelentkezö Mondta

Szia Bejelenkező!
    Email ment.
    ROM másolást még nem csináltam, de a menetét szerintem ki lehetne ide is írni… mi kell hozzá, hogyan stb. szerintem ez nem minősül vareznek, hogy hozzám hasonló amatőr buherátorok is tudjonak saját mentést készíteni róla, baj esetén meg visszaállítani.
    Ha meg nem szabad, Gyurci majd kitörli :-)
    Köszi!
    A ROM-mentés menete:
    Innen ( http://www.megaupload.com/?d=AZQ7GQA0 ) letöltöd ndumpce6 progit, sd-re másolod és a jó gépben elinditod.
    Ekkor:
    1. store-nál DSK1:-et választod ki
    2. ráböksz “partition”-ra, a megjelenő listából part00-t válaszod ki
    3. “read”
    Part00.img-t tömörited és felteszed valahová.

Szia!

Segítségedet kérném. Dzsotti fórumtárs sokat segített, de most elakadtam. Remélem tudsz segíteni. Navon n480 készülékem van. Drága testvérem letörült róla mindent, csak fekete kép fogad. A n480 boot-ot is leszedtem, de sajnos 3% leáll. N660 rom mentést kaptam, de nem értek, hogy a megkapott .img-el mit kell tegyek.
    Előre is köszönöm

Adminisztrátor

@ Mindenki Nagyon figyelek, de amíg magánban bonyolítjátok, és a térképeket nem buheráljátok szerintem nem lesz baj. A készülék helyreállítása egymás között szerintem nem főbenjáró bűn… :)

Felhasználó

Remélem az általad adott mentéssel feltudom kelteni álmából a n480-at:)
    Köszönöm még 1x a segítségedet!!

Megkaptam az .img filet, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.

sajnos még nem kaptam meg az instrukciokat én sem hogy az .img fájllal mit tegyek.egyenlörre tárolom a gépen és várom hogy kiokositson valaki…

Felhasználó

nos kedves Dzsotti!nagyon köszönöm agyári eredeti Romot.Végre hangom is van és a gyári 128megám is megvan! Itt a link ( http://www.megaupload.com/?d=NT0BU91G ) azoknak akiknek kellhet-köszönet érte ablbd-nek aki telepithetövé varázsolta:)
    Viszont Dzsotti-téged el kell keseritselek-a te lementett romodat nálam felrakva,van film,e-book,képek és zene ikon amik müködnek is! Ezekszerint nálad van valami gubanc:(

Felhasználó

csiko Mondta

nos kedves Dzsotti!nagyon köszönöm agyári eredeti Romot.Végre hangom is van és a gyári 128megám is megvan! Itt a link ( http://www.megaupload.com/?d=NT0BU91G ) azoknak akiknek kellhet-köszönet érte ablbd-nek aki telepithetövé varázsolta:)
    Viszont Dzsotti-téged el kell keseritselek-a te lementett romodat nálam felrakva,van film,e-book,képek és zene ikon amik müködnek is! Ezekszerint nálad van valami gubanc:(

Egy tfat-ot is kérhetnék hozzá?

Felhasználó

csiko!

Ez nagyon érdekes… ROM-om egy másik N660-on tökéletesen működik.
    Így mostmár nagyon kiváncsi lettem az enyémben mi van így letiltva, vagy mi okozza a gubanccot.

Így viszont most én szeretném el kérni a regisztri beállításaidat, ha lehetséges…
    Du. küldök egy regisztri mentő progit és csak az álltala készített imiget kérném el.

lefkosia!
    Du. küldöm a tfat-ot is, ha megtalálom, hogyan kell :-)
    D.

Felhasználó

Dzsotti Mondta

csiko!
    Így mostmár nagyon kiváncsi lettem az enyémben mi van így letiltva, vagy mi okozza a gubanccot.
    Így viszont most én szeretném el kérni a regisztri beállításaidat, ha lehetséges…
    Du. küldök egy regisztri mentő progit és csak az álltala készített imiget kérném el.
    lefkosia!
    D.

lefkiosa.még mindig nem tudom mi az a tfat:)én egy az egyben igy a romokat szoktam rátolni és nem kell hozzá más semmi.ha elmondod mi az nagyon szivessen.Dzsotti-várom acuccot és neked is szivessen:)1 dolog cseszi a csöröm.Ma tesztelgettem a gépet és tökéletessen teszi a dolgát.Fel sem tünt hogy a föképernyö tetején(valoszinü a n750es rom gyárija)a bluetooth és a transzmitter ikonom eltünt:(azokat szerinted vissza lehet varázsolni?a bue-val voltak még gondok de a transzmitter néha jol jött és hiányzik:)

Felhasználó

lefkiosa.még mindig nem tudom mi az a tfat:)én egy az egyben igy a romokat szoktam rátolni és nem kell hozzá más semmi.ha elmondod mi az nagyon szivessen.Dzsotti-várom acuccot és neked is szivessen:)1 dolog cseszi a csöröm.Ma tesztelgettem a gépet és tökéletessen teszi a dolgát.Fel sem tünt hogy a föképernyö tetején(valoszinü a n750es rom gyárija)a bluetooth és a transzmitter ikonom eltünt:(azokat szerinted vissza lehet varázsolni?a bue-val voltak még gondok de a transzmitter néha jol jött és hiányzik:)

Csiko!
    Regedit csomag ment… SD-ről elindítod / file/import…

Lefkosia!
    Valahogy az SD-re kellene kicsomagolva feltenni a N660-as romját, hátha bebútolna róla és ezután a működő rendszerrel a helyére is feltenni… elméletben szerintem így lehet valahogy… gyakorlatot még mindig passzolom…

Felhasználó

Csiko!
    Nem import az export… rosszul írtam, majd nekem kell importálnom :-)
    D.

Felhasználó

csiko Mondta

Dzsotti Mondta

csiko!
    lefkosia!
    D.

Mail még nem jött.
    lefkiosa.a linkröl a 660romot letöltöd.kicsomagolod a benne lévö fájlokat az sd-re.megnyomod a bekapcsologombot-nyomvatartod és nyomsz egy resetet.a bekapcsolo gombot akkor engeded el amikor a telepitöje elindul.

Felhasználó

Csikó/Bejelentkező!

Gmailra is elküldtem.
    Itt a regedit linkje:
    http://data.hu/get/4290960/Regedit.zip
    Nem értem a datáról küldve miért nem kapod meg…

Köszi!
    D.

Felhasználó

Mail még nem jött.
    lefkiosa.a linkröl a 660romot letöltöd.kicsomagolod a benne lévö fájlokat az sd-re.megnyomod a bekapcsologombot-nyomvatartod és nyomsz egy resetet.a bekapcsolo gombot akkor engeded el amikor a telepitöje elindul.

Na most leszedem ezt is, kiváncsi vagyok rá, de a 660-on azért nem índítom el míg nem szükséges :-)
    csak megnézem, hogy meg legyen, ha valakinek megint kell. Ha ez így megy akkor ez is kipipálva :-)

Felhasználó

Csiko!
    Lejött a N660_boot.
    Csak érdeklődésként kérdezem ebben már az én N660/ROM-om van átdolgozva?
    :-)

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Csiko!
    Lejött a N660_boot.

igen-vagyis nem:)ez a te eredeti romod amit lementettél:)
    csinálom a regedit mentést:)olyat nem tudsz véletlen-a gyári menüjébe egy uj bluetooth ikont varázsolnék-az megoldhato?

Felhasználó

csiko Mondta

Dzsotti Mondta

Csiko!
    Lejött a N660_boot.

igen-vagyis nem:)ez a te eredeti romod amit lementettél:)
    csinálom a regedit mentést:)olyat nem tudsz véletlen-a gyári menüjébe egy uj bluetooth ikont varázsolnék-az megoldhato?

és a regedit mentése:)

15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 198
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás