TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)
Kezdőlap › Fórumok › TomTom › TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)
Címkézve: hibabejelentő, map error, tele atlas, térkép hiba bejelentő, tomtom
- This topic has 270 hozzászólás, 29 résztvevő, and was last updated 8 years, 8 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. július. 27. kedd-13:44 #24672
Törölt FelhasználóAdminisztrátorTegnap átadták az M31-es autóutat…
2010. július. 28. szerda-16:19 #24679
GyurciAdminisztrátorKöszi!
2010. augusztus. 6. péntek-09:17 #24704lautnermark
FelhasználóM0-s Rákospalotai lehajtó.
2010. augusztus. 6. péntek-09:20 #24705lautnermark
FelhasználóBp.,20.ker., Nagykörösi úton a 3 sávos gyorsforgalmi és a szervízút közötti ki- és behajtókat áthelyezték.Elkészült a napokban.
Ja és a sebesség határok sem stimmelnek.2010. augusztus. 7. szombat-10:15 #24708
GyurciAdminisztrátorSzia Márk. Köszi!
2010. augusztus. 17. kedd-15:00 #24726uckertr
FelhasználóSzada: A Postaköz utcát két út köti össze a Székely Bertalan úttal. A egyik a Rákóczi Ferenc utca a másiknak talán neve sincs, mert lépcső!
TeleAtlas szerint az autóval közlekedhető, de én nem vállalnám be, mert elég meredek lépcső! :)
Törökszentmiklós: 46-os és a Dobó István utca kereszteződésében körforgalmat alakítanak ki.2010. augusztus. 18. szerda-14:35 #24734
GyurciAdminisztrátorSzia Laci, köszi!
2010. augusztus. 18. szerda-14:39 #24735
GyurciAdminisztrátorEddig lejelentve!
2010. augusztus. 19. csütörtök-10:50 #24739ficko
FelhasználóSzia Gyurci!
Bp.
Az Andrássy útról (a Hősök tere felől jövet) az Oktogonnál azt mondja, kanyarodjak balra a Teréz körútra.
Mikor lehetett ott balra kanyarodni?Tudom, kanyarodási szabályt én is tudok korrigálni…..(azt ugyan nem tudom, hogy hogyan, hisz nem állok ott meg bejelölni a térképjavítási pontot):)…..de hogy ezt még eddig senki nem javította!?
Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet (igaz, eszembe nem jutott eddig soha, hogy ott menjek balra) és mégis szabad balra kanyarodni?2010. augusztus. 19. csütörtök-11:34 #24740ficko
FelhasználóTolna megye: Nagymányok
Bonyhád felől Nagymányokra beérve jobbra beirányít a Perczel Mór utcába.
A baj: A Perczel Mór utca nem csatlakozik be a főutcába. A főút és a nevezett utca között több méteres szintkülönbség van.
A falun belül még valahol be akart irányítani nem létező utcába, de már nem tudom hol.(de lehet, hogy csak “megbolondult” a készülék az újratervezéstől)
Továbbá be akart irányítani egy utcába, amit egy kapu zárt el, ugyanis az a temető volt. Igaz, ez az út a településtérképen is járható közútként szerepel.
http://nagymanyok.hu/telepules/terkep/terkep.jpg?OrigY=71&NewY=71
(pedig a kapu állapota és stílusa azt tükrözi, hogy több évtizede ott van)2010. augusztus. 21. szombat-22:34 #24743uckertr
Felhasználóficko Mondta
Szia Gyurci!
Bp.
Az Andrássy útról (a Hősök tere felől jövet) az Oktogonnál azt mondja, kanyarodjak balra a Teréz körútra.
Mikor lehetett ott balra kanyarodni?
Tudom, kanyarodási szabályt én is tudok korrigálni…..(azt ugyan nem tudom, hogy hogyan, hisz nem állok ott meg bejelölni a térképjavítási pontot):)…..de hogy ezt még eddig senki nem javította!?
Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet (igaz, eszembe nem jutott eddig soha, hogy ott menjek balra) és mégis szabad balra kanyarodni?Nem szabad… Én másfél éve (mióta TomTom-om van) minden térképfrissítés után ennek a javításával kezdek…
Hidd el, már sokkal jobb, mint akkor volt, de két balkanyar még mindig benne van az Oktogonban.2010. augusztus. 22. vasárnap-12:23 #24744uckertr
FelhasználóA 47-s és a Kamutot és Muronyt összekötő út kereszteződése körforgalom lett..
2010. augusztus. 23. hétfő-20:08 #24748
GyurciAdminisztrátorMindenkinek köszönöm!
2010. augusztus. 23. hétfő-20:16 #24750uckertr
FelhasználóMég egy dolog az Oktogon mellett, amit képtelenek kijavítani az az M3-ról az Árpád híd fel kanyarodás…
Össze-vissza mondja is meg mutatja is már messziről is, de a közelben a sávinfóknál is.2010. augusztus. 23. hétfő-20:16 #24751uckertr
Felhasználófel=felé
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.