TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 270
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Tegnap átadták az M31-es autóutat…

Adminisztrátor

Köszi!

Felhasználó

M0-s Rákospalotai lehajtó.

Felhasználó

Bp.,20.ker., Nagykörösi úton a 3 sávos gyorsforgalmi és a szervízút közötti ki- és behajtókat áthelyezték.Elkészült a napokban.
    Ja és a sebesség határok sem stimmelnek.

Adminisztrátor

Szia Márk. Köszi!

Felhasználó

Szada: A Postaköz utcát két út köti össze a Székely Bertalan úttal. A egyik a Rákóczi Ferenc utca a másiknak talán neve sincs, mert lépcső!
    TeleAtlas szerint az autóval közlekedhető, de én nem vállalnám be, mert elég meredek lépcső! :)
    Törökszentmiklós: 46-os és a Dobó István utca kereszteződésében körforgalmat alakítanak ki.

Adminisztrátor

Szia Laci, köszi!

Adminisztrátor

Eddig lejelentve!

Felhasználó

Szia Gyurci!

Bp.
    Az Andrássy útról (a Hősök tere felől jövet) az Oktogonnál azt mondja, kanyarodjak balra a Teréz körútra.
    Mikor lehetett ott balra kanyarodni?

Tudom, kanyarodási szabályt én is tudok korrigálni…..(azt ugyan nem tudom, hogy hogyan, hisz nem állok ott meg bejelölni a térképjavítási pontot):)…..de hogy ezt még eddig senki nem javította!?
    Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet (igaz, eszembe nem jutott eddig soha, hogy ott menjek balra) és mégis szabad balra kanyarodni?

Felhasználó

Tolna megye: Nagymányok
    Bonyhád felől Nagymányokra beérve jobbra beirányít a Perczel Mór utcába.
    A baj: A Perczel Mór utca nem csatlakozik be a főutcába. A főút és a nevezett utca között több méteres szintkülönbség van.
    A falun belül még valahol be akart irányítani nem létező utcába, de már nem tudom hol.(de lehet, hogy csak “megbolondult” a készülék az újratervezéstől)
    Továbbá be akart irányítani egy utcába, amit egy kapu zárt el, ugyanis az a temető volt. Igaz, ez az út a településtérképen is járható közútként szerepel.
    http://nagymanyok.hu/telepules/terkep/terkep.jpg?OrigY=71&NewY=71
    (pedig a kapu állapota és stílusa azt tükrözi, hogy több évtizede ott van)

Felhasználó

ficko Mondta

Szia Gyurci!
    Bp.
    Az Andrássy útról (a Hősök tere felől jövet) az Oktogonnál azt mondja, kanyarodjak balra a Teréz körútra.
    Mikor lehetett ott balra kanyarodni?
    Tudom, kanyarodási szabályt én is tudok korrigálni…..(azt ugyan nem tudom, hogy hogyan, hisz nem állok ott meg bejelölni a térképjavítási pontot):)…..de hogy ezt még eddig senki nem javította!?
    Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet (igaz, eszembe nem jutott eddig soha, hogy ott menjek balra) és mégis szabad balra kanyarodni?

Nem szabad… Én másfél éve (mióta TomTom-om van) minden térképfrissítés után ennek a javításával kezdek…
    Hidd el, már sokkal jobb, mint akkor volt, de két balkanyar még mindig benne van az Oktogonban.

Felhasználó

A 47-s és a Kamutot és Muronyt összekötő út kereszteződése körforgalom lett..

Adminisztrátor

Mindenkinek köszönöm!

Felhasználó

Még egy dolog az Oktogon mellett, amit képtelenek kijavítani az az M3-ról az Árpád híd fel kanyarodás…
    Össze-vissza mondja is meg mutatja is már messziről is, de a közelben a sávinfóknál is.

Felhasználó

fel=felé

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 270
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás