TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)
Kezdőlap › Fórumok › TomTom › TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)
Címkézve: hibabejelentő, map error, tele atlas, térkép hiba bejelentő, tomtom
- This topic has 270 hozzászólás, 29 résztvevő, and was last updated 5 years, 11 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. szeptember. 22. szerda-14:01 #24874
Gyurci
AdminisztrátorMindenkinek köszönöm, eddig lejelentve!
2010. szeptember. 24. péntek-09:38 #24881lali563
Felhasználópeje Mondta
Győrben már kb 2 éve elkészült Szauter Ferenc út meghosszabbítása a Fehérvári útig, de még a Tele Atlas-os Google Map sem ismeri
Ezen a térképen pirossal jelöltem:
http://dl.dropbox.com/u/1893208/Gy%C3%B6r%2Cszauter_ut.jpgÉn már kb4hónapja jeleztem,aóta már volt új térképfrissítés a változás semmí!!
2010. szeptember. 26. vasárnap-06:56 #24884Gyurci
Adminisztrátor@ lali563 Egy változás megjelenése a térképen akár 6 hónap is lehet. “Sőt több…”
2010. október. 25. hétfő-18:59 #24932uckertr
FelhasználóVésztő: Kossuth és Vásártér utcák kereszteződésében új körforgalom lett. Ellipszis alakú, én ilyet még nem láttam…
2010. október. 30. szombat-16:34 #24940Gyurci
AdminisztrátorKöszi. A körúton, a Nyugati felől a Petőfi híd felé, be akart fordítani balra a Rákóczi útra. Pedig már évek óta jobbra a Corvin előtt kell elmenni a Rákóczi út felé…
2010. november. 3. szerda-08:27 #24944Gyurci
AdminisztrátorEddig lejelentve! Mindenkinek kösz!
2010. november. 3. szerda-12:42 #24945bagolybence
FelhasználóVámosszabadi. A Szabadi utcából D felé haladva balra nyíló utolsó utca 30-40 éve Bajcsy-Zsilinszky Endre nevét viseli, de a térképen a nem túl hangzatos “Névtelen utca” szerepel.
2010. november. 3. szerda-16:55 #24946Gyurci
AdminisztrátorKöszi!
2010. november. 3. szerda-17:17 #24947kzoli73
Felhasználóv855.2884
Helló!
Újpesten a Béla utca végig egyirányú a Külső Váci úttól a Megyeri útig.
Szintén Újpesten a Tomori utca lett egyirányú végig a Megyeri út felől a Külső Váci útig.2010. november. 3. szerda-17:44 #24950kzoli73
FelhasználóBudapest XI. ker. Budafoki út és Stoczek utca között Kuspér utca lett írva rosszul. Az utca helyes neve: Kruspér utca.
2010. november. 7. vasárnap-19:53 #24948Gyurci
AdminisztrátorKöszönöm szépen!
2011. október. 24. hétfő-17:32 #25649Gyurci
Adminisztrátor@ Mindenki Kérek hibákat. Vagy már minden jó a térképen? :)
2011. október. 25. kedd-10:59 #25652deathroww
FelhasználóSzia Gyurci .
Valószínűbb hogy elfogytak a Tomtom lelkes hívei !!! :(
Amúgy meg a mapshare-n keresztül küldött hibákat sem képesek kijavítani amit minden egyes frissítés után kijavítók ( pl a bihari útról még mindig nem lehet balra kanyarodni a fertő utcára a könyves kálmán krt felé stb ).
Illetve ami régen jó volt egyes helyeken azt is sikerült elrontaniuk stb.
De már nagyon várom az új térkép frissítést és a ” top prioritásként ” kezelt hiba javításokat ??!! :)2011. október. 25. kedd-16:57 #25656Gyurci
Adminisztrátor@ deathroww Én is ettől félek… :(
2011. október. 28. péntek-08:09 #25665nord
Felhasználó1. Ha a Váci úton megyek befelé és a cél a Visegrádi utca, akkor az Árpád hídi felüljárónál annak ellenére mondja, hogy “menjen a jobb oldali sávban”, hogy az a hídra visz, holott nekem a felüljárón kell átmennem.
Tudom, ez azért van így, mert a felüljáró után azonnal a külső sávból kell jobbra kanyarodnom… De sajnos ez így nagyon nem jó, mert lazán elviheti a júzert Budára… Még én is majdnem beszoptam, pedig már vagy ezerszer mentem arra (csak a tmc és más útvonalak miatt kapcsolom be erre a szakaszra is, mielőtt jönne a kérdés, hogy ha ismerem az utat, minek hallgatom Ervint. :) )
Megoldás lehetne, a “Menjen tovább egyenesen, _majd_ tartson jobbra” jellegű utasítás.
2. Hasonló jellegű probléma, de már térképi hiba is akad benne:
Budán jövök befelé az Újlaki rakparton Moszkva téri céllal (izé… Széll Kálmán…).
A navigációs hiba: a kijárónál nem azt mondja, hogy tartson vagy kanyarodjon jobbra, hanem azt, hogy menjen tovább egyenesen – pedig a térképre rajzolt útvonalterv jól, a jobbra tartást jelzi.
Térképi hiba: ugye ilyenkor a Margit-híd előtti utolsó feljárón kell kijönnöm, észak felé visszafordulni az Árpád fejedelem útján, majd a Komjádi uszoda előtt ismét a belváros felé visszafordító és utána mehet az Üstökös u. – Török u. – Margit krt. útvonal. Na, a legfrissebb verzió nem ezt csinálja, hanem egy az egyben át akar küldeni a rakpartról az Üstökös utcába, keresztül az Árpád fejedelmen (és ha jól rémlik tán járdaszigeten is…)
(Térképverzió számot fejből nem tudom, de biztosan a legújabb, mert van élő frissítésem. :) )
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.