TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 270
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Érd, Duna utca és a 6-os (Budafoki út) kereszteződése körforgalom

Csehország, Brno, McDonalds olympia az már KFC :) (ez majdnem kakukktojás, de attól még hiba…)

M3 Gödöllői lehajtónál rossz a sávinfó a Dózsa György útra. (Egy balra-egy jobbra van helyesen, bár fura, hogy egyenesen tényleg nincs.)

M3 Gödöllői lehajtónál az épülő talán M3x (x=1 vagy 0) miatt kialakították az új forgalmi rendet már. Körforgalom, lehajtó áthelyezés etc…

M3 Füzesabonyi lehajtónál szintén rossz a sávinfó Pest felől. (Egy balra-egy jobbra van helyesen.)

Felhasználó

3-ason Gödöllő és Kerepes között körforgalom

Gödöllőn a Tesco mellett épült egy Stop Shop, azaz parkoló és bekötő út, ami érdekes.

Sarkad és Gyula között a Dobozi leágazás körforgalom, elég régóta…

Budapesten a Szobránc utca egyirányú a Szobránc köz és  a Besnyői utca között a Szobránc köz felé

Budapesten a Szőcs Áron és a Bácska kereszteződésére ráférne egy felmérés kanyarodási szempontból… :)

Adminisztrátor

Köszönöm a visszajelzést, elküldtem a hibákat. :)

Egy tőlem is:

A Reáltanoda utca, a Szép utca és a Magyar utca között a Szép utca felé egyirányú.

Felhasználó

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy valakinél előfordult-e, hogy a navigáció magától bekapcsolt?

Gondolom ez hiba.

Más. A térkép frissétésről: csak magyarországot lehet frissiteni? Ha nem frissitem a térképet, a map share frissitések azért jönnek ugye?

Előre is köszi a válaszokat!

Adminisztrátor

Szia.

TomTom készüléknél még nem hallottam ilyenről. A Mio P360-P560 sorozat első szériája volt ilyen…

Csak Magyarországot nem tudsz frissíteni, csak a készüléken lévő térképcsomagot egyben. Attól, hogy nem frissíted, a MapSare javításokat megkapod akkor, hogy csatlakoztál a közösséghez.

Üdv.

Felhasználó

Gyurci MondtaSzia. TomTom készüléknél még nem hallottam ilyenről. A Mio P360-P560 sorozat első szériája volt ilyen… Csak Magyarországot nem tudsz frissíteni, csak a készüléken lévő térképcsomagot egyben. Attól, hogy nem frissíted, a MapSare javításokat megkapod akkor, hogy csatlakoztál a közösséghez. Üdv.

Köszi  választ. Azt hogy lehet megtudni hogy a térkép frissétésbe magyarország benne van-e, és milyen javitások történtek?

Adminisztrátor

Magyarország is benne van, de a vissazjelzések csak lassan jönnek. Hivatalos bejelentés aról, hogy mi változott, nincsen. A visszajelzések alapján az M7-es, az M31-es (Gödöllő-M3) körüli kőrforgalmak. A Fót és Csomád körüli rész is, több kevesebb hibával…

Felhasználó

Gyurci MondtaMagyarország is benne van, de a vissazjelzések csak lassan jönnek. Hivatalos bejelentés aról, hogy mi változott, nincsen. A visszajelzések alapján az M7-es, az M31-es (Gödöllő-M3) körüli kőrforgalmak. A Fót és Csomád körüli rész is, több kevesebb hibával…

Úgy látszik erre a részre tényleg ránéztek.. Fótliget is felkerült a térképre…

Felhasználó

Topic témánál maradva:

XV. ker, Szántőföld utca-Régi Fóti út kereszteződésben a Szántóföld meghosszabbításában bekerült egy út, ami egy shotcut lenne az M3 felé.

Na igen, de ez egy gyártelepen megy át, úgyhogy kapukkal keményen elzárt. Mindkét irányból célforgalmasnak kellene tekinteni szerintem.

Ebből a hibából és pár másik apróságból arra tippelnék, hogy google műhold képek voltak a források sok helyen és nem felmérés…

Felhasználó

uckertr Mondta

Topic témánál maradva:

XV. ker, Szántőföld utca-Régi Fóti út kereszteződésben a Szántóföld meghosszabbításában bekerült egy út, ami egy shotcut lenne az M3 felé.

Na igen, de ez egy gyártelepen megy át, úgyhogy kapukkal keményen elzárt. Mindkét irányból célforgalmasnak kellene tekinteni szerintem.

Ebből a hibából és pár másik apróságból arra tippelnék, hogy google műhold képek voltak a források sok helyen és nem felmérés…

Ez a régi TSZ terület,kiprivatizálták már rég.A kaputól ne ijedj meg,tele van kis cégekkel,simán be lehet menni.

Címe: Szántóföld utca 1.

Ja és nem megy ki az M3-hoz,mert a terület M3 felöli végén egy bal kanyar után becsatlakozik a Felsőkert utcába a felüljárónál.

(kvázi mint a csepel-művek,csak ahoz képest mikron nagyságú)

Adminisztrátor

Köszi! :)

Felhasználó

lautnermark Mondta

Ez a régi TSZ terület,kiprivatizálták már rég.A kaputól ne ijedj meg,tele van kis cégekkel,simán be lehet menni.

Címe: Szántóföld utca 1.

Ja és nem megy ki az M3-hoz,mert a terület M3 felöli végén egy bal kanyar után becsatlakozik a Felsőkert utcába a felüljárónál.

(kvázi mint a csepel-művek,csak ahoz képest mikron nagyságú)

Igen, kisit félreérthető voltam… Shortcut alatt erre gondoltam… :)

Szerintem azért célszerű blokkolni, mert így ha az M3-as az elsődleges út, de én a Régi Fótin akarok bemenni, akkor ott vissza akar terelni az M3 felé. Nem várnám meg még kinyitják a kaput… :)

Felhasználó

Róbert Károlyról a Hungária felé haladva, amikor a vidámpark mellett kisorolsz van egy “shorcut” az Állatkerti körútra. Ez egyirányú az Állatkerti körút felé és nem kétirányú…

Egy orbitális hiba a következő!!!!

A Hegedűs Gyulából nem lett kétirányú utca!!!!

Ezt mégis hogyan sikerült abszolválni nekik szerintetek????

Felhasználó

uckertr Mondta

Róbert Károlyról a Hungária felé haladva, amikor a vidámpark mellett kisorolsz van egy “shorcut” az Állatkerti körútra. Ez egyirányú az Állatkerti körút felé és nem kétirányú…

Egy orbitális hiba a következő!!!!

A Hegedűs Gyulából nem lett kétirányú utca!!!!

Ezt mégis hogyan sikerült abszolválni nekik szerintetek????

Adminisztrátor

Továbbítottam! Köszi. :)

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 270
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás