TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom-Térképjavítás (Kérek térképverzió számot is. Köszönöm. v.8xx.xxxx)

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 270
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

A budapesti Árpád Fejedelem útjáról van egy lejáró az Újlaki rakpartra a Margit híd fölött. A rakpartra lehajtani csak déli irányból lehet. A rakpartról fel is lehet menni az Árád Fejedelemre, de csak az északi irényból érkezőknek. 47.515915-19.039599.

Adminisztrátor

Köszönjük! Eddig a hibáig jelentve!

Felhasználó

Budapest V. ker, Sas utca: Arany János és Bank utca között kétirányú

Okány: Bartók Bélán és a Thurzó Gábor utcán is van a Holt-Sebes Kőrös felett 1-1 híd, illetve a Bartókon a híd előtt egy kanyar is

Budapest IV. ker, Ezred utca: Dunakeszi felől az Ezred utcába csak a Megyeri híd felőli végén lehet balra bekanyarodni.

Szeghalom, Szabadság tér: a Dózsa György egyenes folytatása nincs összekötve a főúttal, szóval zsákutca az a pár méter. A Dózsa a főút felé elkanyarodik balra.

Budapest, Rákóczi út a Blaha és a Keleti között (Keleti felé haladva)): vagy a Hársfa vagy a Szövetség utca felé balra akart fordítani, de ott nem lehet.

Adminisztrátor

Köszi!

Felhasználó

BAH csomópont felől a Villányin haladva nem lehet balra kanyarodni az Alsóhegy utca felé.

M3 bevezetőn a Róna park magasságában van egy leágazás az OMV kúthoz, illetve egy majdnem élesebb letérő jobb mindjárt a felüljáró lábánál.

Ott abba az éles visszafordítóba elvileg nem lehet visszakanyarodni M3-ról…

Adminisztrátor

“BAH csomópont felől a Villányin haladva nem lehet balra kanyarodni az Alsóhegy utca felé.”

Mióta?

Már ilyen régen jártam arra?

Adminisztrátor

Eddig a hiibáig bezárólag, továbbküldtem. Mindenkinek köszönet!

Felhasználó

Gyurci Mondta

“BAH csomópont felől a Villányin haladva nem lehet balra kanyarodni az Alsóhegy utca felé.”

Mióta?

Már ilyen régen jártam arra?

A héten voltam arra, akkor láttam a táblát… Nem sűrűn megyek amúgy arrafelé.

Adminisztrátor

Köszönöm.

Felhasználó

M0-M2 találkozása egy kicsit off-the-map… Ha Megyeri híd felé jobbra letérek M2-ről, akkor is “kurzor” alapján még egyenesen megyek. Pár 10-20 méterrel odébb van egy kicsit az út!

Felhasználó

Az M6-oson Érd és az M0 között hibás a sebességhatár.

Felhasználó

Gunga Mondta

Az M6-oson Érd és az M0 között hibás a sebességhatár.

Bocs: Mindkét irányban!

Adminisztrátor

Köszönjük!

Felhasználó

Apropó sebességhatár:

Bp, Oceánárok a 2-es és a Megyeri között 70-es lett. (Amúgy se ment ott senki 50-nel, gyalogos forgalom nulla, úgyhogy valamilyen szinten érthető.)

Adminisztrátor

Gondolom feltűnik majd srácoknak, de jelzem, hogy holnap átadják az M6 új szakaszait! :)

Illetve hamarosan az M31-et is!

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 270
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás