Egy új Tomtom felhasználó kérdései
- This topic has 287 hozzászólás, 34 résztvevő, and was last updated 14 years, 5 months telt el by
Mihuka.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. szeptember. 4. szombat-11:37 #24800
GyurciAdminisztrátor@ deathroww Úgy látom nincs benne, de ennek ellenére működik nálam. TomTom XL IQ Routes.
2010. szeptember. 4. szombat-14:07 #24801deathroww
Felhasználó@ Gyurci.
Köszönöm hogy megnézted.
Akkor úgy látszik hogy lesz egy második fordulóm a szervizzel ,csak a türelmem már nagyon fogytán és nem szivesen várnék újabb 45 napot.
Csak nehogy az legyen hogy ő szerintük jó a készülékem ,és nem csinálnak majd vele semmit.
Vagy ha nem csinálják meg akkor azt hiszem egy másik márka felé nézek majd.
De azért reménykedek.
Mégegyszer köszi.2010. szeptember. 6. hétfő-12:07 #24812
GyurciAdminisztrátor@ deathroww Próbálj meg valakivel összefutni akinek GO750/950-e van, és kipróbálni az Ő aktív tartóját is. Hátha nem is a készülék a rossz.
2010. szeptember. 6. hétfő-14:00 #24815deathroww
Felhasználó@ Gyurci
Az a baj hogy egy ismerősömnek sincs Go 750 v 950 -es készüléke.
Van XXL és XL tipusú készülékek az ismerőseimnek de úgye azoknak más a Tmc antennájuk.
Elég valószinű hogy valami csatlakozási hiba lehet ,mivel többszöri kiveszem -beteszem probálkozásra sikerül,de úgye ez nem megoldás.
Most várom Réka hivását hogy megtudjam hogy mi az a RMA szám ami miatt a készülékemet visszaküldték a szervízből.
Majd várom a második fordulót ” remélem az sikeresebb lesz “.2010. szeptember. 8. szerda-15:31 #24818
GyurciAdminisztrátor@ deathroww Válaszolt neked Krokuta barátom, és címet is adott.
http://href.hu/x/d69l
Neki egy GO950-ne van, szerintem ki tudnád próbálni, és kiderülne mi a rossz. Nagyon rendes srác, és olyan mint a jó úttörő…2010. szeptember. 8. szerda-17:00 #24821deathroww
FelhasználóSzia Gyurci.
Nagyon szépen köszönöm a segitségedett ,és köszönöm Krokuta bárátodnak is ,de ma vitték vissza a navimat a szervizbe.
Nagyon remélem hogy most gyorsabbak lesznek ,és pont kerül az ügyem végére .
Tegnap beszéltem Rékával is telefonon ,és azt mondta hogy valami kommunikációs hiba okozta a problémát az ügyemmel kapcsolatban ( nem tudom hogy ez hogy okoz 45 nap semmittevést és hogy a készülékemhez hozzá se nyultak ,de inkább ezt nem kommentálom ,úgy is vágja mindenki hogy ez egy nagy kamu ) ,de állitólag valami magyarországi fejes ( valami jól hangzó manager ) most nézz utána hogy milyen kompenzációra számithatok a Tomtom-tól ?.
Bizakodva várom az ügy végét.
Remélem megtalálják a hiba okát ,és nem nekem kell majd az igazamért harcolni,ha mégis akkor majd igénybe venném Krokuta segitségét.
Mégegyszer köszönöm a segitségeteket.
Ha lesz valami fejlemény megirom.
Üdv Imre .2010. szeptember. 8. szerda-18:04 #24822matt
FelhasználóSzia Gyurci!
Nem tudod, mikor lesz az új térképhez újra mapshare?
2010. szeptember. 8. szerda-21:00 #24823
Törölt FelhasználóAdminisztrátormatt Mondta
Szia Gyurci!
Nem tudod, mikor lesz az új térképhez újra mapshare?Egyébként ilyen nem volt még a praxisomban… Mindenúj térképnél egyből volt MapShare is, de 855-nél még csak a sajátjaim tolom fel…
2010. szeptember. 10. péntek-07:49 #24825
GyurciAdminisztrátor@ deathroww Szia. Szurkolok!
2010. szeptember. 10. péntek-07:52 #24826
GyurciAdminisztrátor@ matt Már működik!
2010. szeptember. 10. péntek-07:58 #24827
GyurciAdminisztrátor@ matt Csak félig. Már látod, hogy van, látszatra fel is települ, de a hibaüzenet nem tűnik el. Ezután akárhányszor letölthető, és telepíthető…
2010. szeptember. 10. péntek-07:59 #24828
GyurciAdminisztrátor@ ucker_tr Ilyenre én sem emlékszem…
2010. szeptember. 10. péntek-12:03 #24830matt
FelhasználóSzia Gyurci!
Ha ma megkérdezne egy, a navigációs megoldásokkal csak most ismerkedő user, ajánlanád-e neki lelkifurdalás nélkül a TomTom-ot?
Azzal a navis háttérrel, tapasztalattal, ami neked jutott?Én, amikor megvettem a TomTom XXL gépemet, csupa jót vártam tőle.
IQ Route, Mapshare.
Negyedévente térképfrissítés.
Nekem, mint előfizetőnek.De a magyar térkép botrányos.
“Pocsék”.
Annyi hibát véteni Budapesten, mint a TomTom…Azt mondják, hogy a TopMap nem adja el a legfrissebb adatbázisát a TomTom-nak.
Csak némi késéssel.Ezért a TomTom felhasználók mindig az NNG után kulloghatnak ebben a régióban.
Másfelől viszont: az iGO Primo-t, illetve annak térképét használókat ellátja a TeleAtlas az IQ-Route információkkal.
Az Igo Primo tulajdonosok megkapják ingyen azt a statisztikát, amit nem az iGO Primo felhasználók gyűjtöttek össze Európa-szerte.Ez így korrekt?
Vagy ne keressük a becsület lovagját ebben a témában?2010. szeptember. 10. péntek-16:51 #24832nord
FelhasználóSziasztok!
poiplaza.hu-ról leszedett cuccosokat (traffipax, stb) fel lehet tenni valahogy az XL-re? Nekem nem ment…
2010. szeptember. 10. péntek-17:06 #24833nord
FelhasználóMatt,
“De a magyar térkép botrányos.
“Pocsék”.
Annyi hibát véteni Budapesten, mint a TomTom…”Nincs tökéletes térkép. Se a TeleAtlas (TomTom), se a TopMap (iGO) nem csinál ilyet. Ez utóbbi sorozatosan és konzekvensen mindig rossz irányból akart bevinni az egyirányú utcákba Bécsben, illetve Fóton is eljátszotta ezt. A Navteq( Navigon) meg azt a fícsört adja, hogy földutakra akar Magyarországon benavigálni.
Ha mindenben csak a negatívumot keresed, soha, semmilyen eszközt nem fogsz megelégedéssel használni, ne adj’ Isten, szeretni. Olyan eszköz nincs, ami mindenben kiszolgálja mindenki igényét és prompt módon képes lekövetni minden változást a közlekedésben. Ha csak a rosszat keresed, sose jutsz előre, viszont garantált módon beszerzel önszorgalomból magadnak néhány ősz hajszálat. ;)
“Azt mondják, hogy a TopMap nem adja el a legfrissebb adatbázisát a TomTom-nak.”
Ezt ki mondja? :)))
(Van egy-két, nem igazán nyilvános, viszont pikáns sztori régebbről a TomTom vs TopMap ügyben… maradjunk annyiban, nem véletlenül járják a TeleAtlas saját autói az országot…) - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.