Egy új Tomtom felhasználó kérdései

Kezdőlap Fórumok TomTom Egy új Tomtom felhasználó kérdései

15 bejegyzés megtekintése - 211-225 / 287
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

@ deathroww Úgy látom nincs benne, de ennek ellenére működik nálam. TomTom XL IQ Routes.

Felhasználó

@ Gyurci.

Köszönöm hogy megnézted.
    Akkor úgy látszik hogy lesz egy második fordulóm a szervizzel ,csak a türelmem már nagyon fogytán és nem szivesen várnék újabb 45 napot.
    Csak nehogy az legyen hogy ő szerintük jó a készülékem ,és nem csinálnak majd vele semmit.
    Vagy ha nem csinálják meg akkor azt hiszem egy másik márka felé nézek majd.
    De azért reménykedek.
    Mégegyszer köszi.

Adminisztrátor

@ deathroww Próbálj meg valakivel összefutni akinek GO750/950-e van, és kipróbálni az Ő aktív tartóját is. Hátha nem is a készülék a rossz.

Felhasználó

@ Gyurci
    Az a baj hogy egy ismerősömnek sincs Go 750 v 950 -es készüléke.
    Van XXL és XL tipusú készülékek az ismerőseimnek de úgye azoknak más a Tmc antennájuk.
    Elég valószinű hogy valami csatlakozási hiba lehet ,mivel többszöri kiveszem -beteszem probálkozásra sikerül,de úgye ez nem megoldás.
    Most várom Réka hivását hogy megtudjam hogy mi az a RMA szám ami miatt a készülékemet visszaküldték a szervízből.
    Majd várom a második fordulót ” remélem az sikeresebb lesz “.

Adminisztrátor

@ deathroww Válaszolt neked Krokuta barátom, és címet is adott.
    http://href.hu/x/d69l
    Neki egy GO950-ne van, szerintem ki tudnád próbálni, és kiderülne mi a rossz. Nagyon rendes srác, és olyan mint a jó úttörő…

Felhasználó

Szia Gyurci.

Nagyon szépen köszönöm a segitségedett ,és köszönöm Krokuta bárátodnak is ,de ma vitték vissza a navimat a szervizbe.
    Nagyon remélem hogy most gyorsabbak lesznek ,és pont kerül az ügyem végére .
    Tegnap beszéltem Rékával is telefonon ,és azt mondta hogy valami kommunikációs hiba okozta a problémát az ügyemmel kapcsolatban ( nem tudom hogy ez hogy okoz 45 nap semmittevést és hogy a készülékemhez hozzá se nyultak ,de inkább ezt nem kommentálom ,úgy is vágja mindenki hogy ez egy nagy kamu ) ,de állitólag valami magyarországi fejes ( valami jól hangzó manager ) most nézz utána hogy milyen kompenzációra számithatok a Tomtom-tól ?.
    Bizakodva várom az ügy végét.
    Remélem megtalálják a hiba okát ,és nem nekem kell majd az igazamért harcolni,ha mégis akkor majd igénybe venném Krokuta segitségét.
    Mégegyszer köszönöm a segitségeteket.
    Ha lesz valami fejlemény megirom.
    Üdv Imre .

Felhasználó

Szia Gyurci!

Nem tudod, mikor lesz az új térképhez újra mapshare?

Adminisztrátor

matt Mondta

Szia Gyurci!
    Nem tudod, mikor lesz az új térképhez újra mapshare?

Egyébként ilyen nem volt még a praxisomban… Mindenúj térképnél egyből volt MapShare is, de 855-nél még csak a sajátjaim tolom fel…

Adminisztrátor

@ deathroww Szia. Szurkolok!

Adminisztrátor

@ matt Már működik!

Adminisztrátor

@ matt Csak félig. Már látod, hogy van, látszatra fel is települ, de a hibaüzenet nem tűnik el. Ezután akárhányszor letölthető, és telepíthető…

Adminisztrátor

@ ucker_tr Ilyenre én sem emlékszem…

Felhasználó

Szia Gyurci!

Ha ma megkérdezne egy, a navigációs megoldásokkal csak most ismerkedő user, ajánlanád-e neki lelkifurdalás nélkül a TomTom-ot?
    Azzal a navis háttérrel, tapasztalattal, ami neked jutott?

Én, amikor megvettem a TomTom XXL gépemet, csupa jót vártam tőle.
    IQ Route, Mapshare.
    Negyedévente térképfrissítés.
    Nekem, mint előfizetőnek.

De a magyar térkép botrányos.
    “Pocsék”.
    Annyi hibát véteni Budapesten, mint a TomTom…

Azt mondják, hogy a TopMap nem adja el a legfrissebb adatbázisát a TomTom-nak.
    Csak némi késéssel.

Ezért a TomTom felhasználók mindig az NNG után kulloghatnak ebben a régióban.

Másfelől viszont: az iGO Primo-t, illetve annak térképét használókat ellátja a TeleAtlas az IQ-Route információkkal.
    Az Igo Primo tulajdonosok megkapják ingyen azt a statisztikát, amit nem az iGO Primo felhasználók gyűjtöttek össze Európa-szerte.

Ez így korrekt?
    Vagy ne keressük a becsület lovagját ebben a témában?

Felhasználó

Sziasztok!

poiplaza.hu-ról leszedett cuccosokat (traffipax, stb) fel lehet tenni valahogy az XL-re? Nekem nem ment…

Felhasználó

Matt,

“De a magyar térkép botrányos.
    “Pocsék”.
    Annyi hibát véteni Budapesten, mint a TomTom…”

Nincs tökéletes térkép. Se a TeleAtlas (TomTom), se a TopMap (iGO) nem csinál ilyet. Ez utóbbi sorozatosan és konzekvensen mindig rossz irányból akart bevinni az egyirányú utcákba Bécsben, illetve Fóton is eljátszotta ezt. A Navteq( Navigon) meg azt a fícsört adja, hogy földutakra akar Magyarországon benavigálni.

Ha mindenben csak a negatívumot keresed, soha, semmilyen eszközt nem fogsz megelégedéssel használni, ne adj’ Isten, szeretni. Olyan eszköz nincs, ami mindenben kiszolgálja mindenki igényét és prompt módon képes lekövetni minden változást a közlekedésben. Ha csak a rosszat keresed, sose jutsz előre, viszont garantált módon beszerzel önszorgalomból magadnak néhány ősz hajszálat. ;)

“Azt mondják, hogy a TopMap nem adja el a legfrissebb adatbázisát a TomTom-nak.”

Ezt ki mondja? :)))
    (Van egy-két, nem igazán nyilvános, viszont pikáns sztori régebbről a TomTom vs TopMap ügyben… maradjunk annyiban, nem véletlenül járják a TeleAtlas saját autói az országot…)

15 bejegyzés megtekintése - 211-225 / 287
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás