Tanácsot kérek

15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 364
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Szia!

Arra gondoltam, körülnéznék, milyen spéci UK megoldások vannak, és a következőket találtam — persze ezeket te már biztos ismered, de hátha még másnak hasznos lesz, ha egyben látja őket.

Ez a Snooper nevű cég az Ovi maps alapján kínál helyi megoldást:

http://www.snooper.co.uk/truckmate/satellite-navigation.html

Sok sikert, jó munkát!
    Zsolto

Nini, a SWnooper-ről nálunk esett már néhány szó:
    https://navigyurci.hu/?s=snooper

Adminisztrátor

Naná, csodálkoztam volna, ha nem — a Navigyurci a Navis Tudás Magyar Enciklopédiája ;)

Adminisztrátor

Naná, csodálkoztam volna, ha nem — a Navigyurci a Navis Tudás Magyar Enciklopédiája ;)

NTME??? Na ez aztán jól hangzik :D

Felhasználó

Húha!!!!

Köszönöm a kimerítő válaszokat, azt hiszem a Snooper mellett teszem le a volkson.
    Ha mégsem válik be 2 héten belül visszaküldhetem :-)
    A tesztidőszak után visszajelzek, mik a tapasztalataim!
    Köszönöm még1x!

Adminisztrátor

Sok sikert, várjuk a tapasztalatokat!
    Üdv:
    Zsolto

Adminisztrátor

A tesztidőszak után visszajelzek, mik a tapasztalataim!
    Köszönöm még1x!

Mi is köszönjük, ha megteszed, itt:
    https://navigyurci.hu/forums/topic/snooper-kamionos-navigacio-tapasztalatok/

Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

Szia

Segítséget szeretnék kérni
    Angliában élek és sofőrködöm, sok problémám van a magasságkorlátozásokkal -lassan többet megyek hátra mint előlre :-(
    Tudsz valami használható navigációt teherautóra?
    Eddig próbáltam a Sygic Truckot és az IGO-t de nem váltak be
    Valami ami ami nem csak a beállítások lehetőségét adja, hanem valóban jól navigál?

Üdv!
    Pár napja, a http://motorwayservicesonline.co.uk/Beaconsfield benzinkúton, láttam új kamionos térképet, az összes angliai magasság és (súly) korlátozással! Kb. 20 pound volt…

Adminisztrátor

Üdv!
    Segítséget szeretnék, van egy androidos primom, a poiplazáról szedtem le kml. fáljokat, megcsináltam nekik a kért mappát, de nem látja, mi lehet a baj? WINCE-s primon megcsináltam, ott működik.
    Még egy, remélem ez még nem baj, az androidoson csak Magyar poik vannak, mi a megoldás, a többi Európaira?

Felhasználó

Szép napot!

Kérem segítségét a következőhöz: van egy 5-6 éves TomTom XL készülékünk. Érdemes a térképfrissítést megvenni hozzá, vagy ésszerűbb lenne egy újabb készüléket keresni. Mit ajánlana, ami jó és viszonylag egyszerűen kezelhető?
    Szíves válaszát előre is megköszönve, üdvözlettel

Adminisztrátor

Kedves Bocs,

Gyurci szócsöveként írok, a következőt javasolja:

A StopShopban (Óbuda)vagy Kisepesten működő MediaMarktban 20e v. 21e Ft-ért látott TomTom 125 vagy inkább 135M típusú készüléket, első körben a StopShopra és a 135-ös modellre tippelne, de nem biztos benne, fel kellene hívni mindkét üzletet.
    Ez ugyebár vadonatúj, két év garanciás, bár csak egyszeri térképfrissítést tartalmazó, modernebb szoftverrel ellátott készülék. A régi navihoz a kártyás frissítés 16e Ft, a neten keresztül történő pedig 20e Ft fölött van, szóval mindenképpen megéri az új készüléket megvásárolni.

Sok sikert, várjuk a beszámolót az eredményről!

Üdv:
    Zsolto

Adminisztrátor

Kedves Albi,
    Gyurci pár nap türelmet kér a válaszig.
    Üdv:
    Zsolto

Adminisztrátor

Üdv!
    A kettő kérdésem megoldódott, magamtól…
    Azért köszönöm!
    Most az lenne a kérdésem, hogy miképp tudnék csinálni poi, poi fájlokat, mert ki szeretném törölni őket mert sok a felesleges benne, számomra és csinálni szeretnék országonként poi fájlokat magamnak…?

Felhasználó

Mi van uraim nyári szünet? Kihalt az utca, kihalt a város? Mindenki nyaral? Mi lesz akkor mármost? Én csak dicsérem a honlap készítőjét, a működtetőket és a hozzászólókat, de mindenütt csend honol? Látható, hogy én még kérdezni sem tudok. De szurkolok a kérdezőknek, mert akkor én is megkapom a választ a problémáimra… (kac, kac…)
    Jó időt, jó közérzetet, jó kérdéseket és jó válaszokat kívánok mindnyájatoknak ebben a blőd időjárásban. Ajdeblőd… BGy senior. -:)

Felhasználó

Sziasztok, megvettem a sygic 14.3.2 kiadását és Sony d5503-on használnám.
    A tervezéskor a célként beírt település után 2 faluval továbbmegy, és ott visszafordulva akar a célhoz vezetni.(plusz 40 km) A letörlés-újratelepítés után is ezt csinálja, mindenféle tervezési mód alatt.
    Már kezdem sajnálni, hogy megvettem :(
    Vagy valamit rosszul csinálok?
    Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm!
    Üdv!

Adminisztrátor

Üdv Albi,
    Gyurci válaszát tolmácsolom:
    “Én a poiplaza.com-on-ról javasolnám a több millió poi-t, telepítési leírás a letöltött zip fájlban található”
    Üdv:
    Zsolto

15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 364
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás