Tanácsot kérek
Kezdőlap › Fórumok › Mi kell hozzá (melyiket vegyem)? › Tanácsot kérek
Címkézve: élettartam frissítés, navon, regisztráció
- This topic has 363 hozzászólás, 70 résztvevő, and was last updated 7 years, 1 months telt el by
Bandy.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. július. 23. szerda-13:48 #30353
GyurciAdminisztrátorKöszönöm szépen a segítséget!
Nagyon szívesen!
2014. július. 24. csütörtök-16:14 #30388bela0818
FelhasználóKedves Gyurci!
Van egy őskövület Tom-Tom Go 520-asom. Érdeklődnék, hogy tudnál-e segíteni benne, hogy hol tudnám a térképet és egyebeket frissíteni, nem üzleti áron? Én nem értek hozzá? Válaszodat ha lehet a saját e-mailemre küld légyszi, mert minden nap nézem. bela0818@freemail.hu Előre is köszi! Béla2014. július. 24. csütörtök-16:35 #30389
GyurciAdminisztrátorVan egy őskövület Tom-Tom Go 520-asom. Érdeklődnék, hogy tudnál-e segíteni benne, hogy hol tudnám a térképet és egyebeket frissíteni, nem üzleti áron?
Szia Béla!
Azt nem tudom megmondani, hogy nem üzleti áron hogyan tudod frissíteni. A hivatalos módja egy frissítőkártya vásárlása, ami alapján egy évig tudod frissíteni a készülékedet: https://navigyurci.hu/2012/10/04/a-tomtom-egy-eves-frissites-aktivalasa/
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 21. csütörtök-16:25 #30842Uncle Ben
FelhasználóSir Gyuri,
én is GPS vásárlás előtt állok – de már sikerült teljesen összezavarodnom a sok sok teszttől, leírástól, véleménytől… Becker? TomTom? Garmin?…
jól láttam, hogy van egy eladó GPS-ed…? Úgy 30-40 közötti árban keresek. Megbízható, stabil, gyors. Teljes EU térkép, TCM, ingyenes frissítés, legalább évente 2x. Nem kell semmi “faxni” – mp3, videó, beszédfelismerés, 3D-s térkép, bluetooth, salsatáncolás… ezek hidegen hagynak.
Az a lényeg, hogy vezessen el A-ból B-be, megbízhatóan.
ha van ilyen eladó készüléked, szólj! Vasárnap indulok külföldre… addig meg kéne oldanom a problémát.
(Fura módon, mintha így nyár végén hiánycikk lenne a piacon a GPSekből…
kösz!
Ben De Goose2014. augusztus. 21. csütörtök-17:07 #30846
GyurciAdminisztrátor…Úgy 30-40 közötti árban keresek. Megbízható, stabil, gyors. Teljes EU térkép, TMC, ingyenes frissítés, legalább évente 2x. Nem kell semmi “faxni” – mp3, videó, beszédfelismerés, 3D-s térkép, bluetooth, salsatáncolás… ezek hidegen hagynak. Az a lényeg, hogy vezessen el A-ból B-be, megbízhatóan…
Szia, nekem nincsen és ebben az árkategóriában nem is nagyon tudok. A Becker 45 LMU is már valahol 47 ezer körül jár (az pont jó lenne), ha még kapható… Becker active.5 az 56 ezer körül van, de még a Kelet Európás Garmin is 40 ezer körül kapható, és abban még TMC sincs.
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 29. péntek-19:24 #30921bunny
FelhasználóSziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a következő dologban:
Van egy Asus Transformer book t100 gépen Win 8.1 oprendszerrel
de sajnos nincs benne GPS antenna.
Ezért szeretnék vásárolni egy bluetooth-os GPS antennát.
Szerintetek mi lenne a jó választás.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Kitty :-)
2014. augusztus. 29. péntek-21:44 #30922
ZsoltoAdminisztrátor@bunny: Szia! A hardveraprón vagy más apróhirdetős oldalon nézz körül, ott szoktak felbukkanni bluetoothos külső GPS-vevők. Nekem is van egy, ha Észak-Budán jársz, kipróbálhatjuk, hogy működik-e, és akkor tudnád, mit kell keresni.
Az enyém pont ilyen:
http://www.diytrade.com/china/pd/3418862/Bluetooth_GPS_Receiver.htmlÜdv:
Zsolto2014. augusztus. 31. vasárnap-19:37 #30949attila21
FelhasználóÜdv Gyurci!
Az lenne a problémám,hogy van egy Tom Tom Via 125 készülékem és nem tudok rá semmit telepíteni,mint Pl:új térkép,hangok,kinézetek….
Az a baj,hogy a PC sem ismeri fel,mit lehet ilyenkor tenni?
A válaszod előre is köszönöm!2014. augusztus. 31. vasárnap-21:22 #30950
ZsoltoAdminisztrátor@attila21
Telepítetted a TomTom szoftvert hozzá a számítógépedre?Itt olvashatsz róla bővebben:
https://navigyurci.hu/2010/12/03/tomtom-via-125-csatlakozzunk/Üdv:
Zsolto2014. szeptember. 1. hétfő-08:26 #30952attila21
FelhasználóÜdv Zsoltó!
Először is köszönöm a gyors választ!
A PC-n telepítve van a MyDrive,ezzel nincs is semmi baj,nekem az a problémám,hogy a PC nem látja a GPS-t mint meghajtót,erre kellene valami megoldást keresni!
Előre is köszi a segítséget!2014. szeptember. 1. hétfő-08:36 #30953
ZsoltoAdminisztrátor@attila21
Lehet, hogy az én emlékeim rozsdásak, de a TomTomokra nem meghajtóként kell telepíteni (vagyis sima fájlmásolással ide-oda helyezni) a tartalmakat, hanem a MyDrive programot használva, nem?
De mondom, lehet, hogy le vagyok maradva egy brosúrával, nekem az utolsó TomTom navim egy GO825 Live volt, arra még biztosan így mentek a dolgok. Hátha Gyurci is benéz, és majd ő megmondja a tutit :)
Zsolto2014. szeptember. 1. hétfő-08:46 #30954
GyurciAdminisztrátorA PC-n telepítve van a MyDrive,ezzel nincs is semmi baj,nekem az a problémám,hogy a PC nem látja a GPS-t mint meghajtót,erre kellene valami megoldást keresni!
Szia, nincs rá megoldás. Volt idő, amikor sokan akartak más szoftvert hekkelni a TomTom készülékeire, majd amikor nem sikerült akkor garanciában megjavíttatni, hogy miattuk megszüntették a meghajtó elérését…
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 1. hétfő-08:58 #30955attila21
FelhasználóÉrtem,de akkor,hogy lehet térképet frissíteni???
2014. szeptember. 1. hétfő-09:04 #30956
ZsoltoAdminisztrátorMeg kell venni, és akkor a MyDrive szépen megfrissíti.
2014. szeptember. 1. hétfő-09:06 #30957
GyurciAdminisztrátorA PC-n telepítve van a MyDrive,ezzel nincs is semmi baj,nekem az a problémám,hogy a PC nem látja a GPS-t mint meghajtót,erre kellene valami megoldást keresni!
Illetve ez csak részben igaz, néhány dolgot tudsz:
https://navigyurci.hu/2011/11/12/hogyan-adjunk-plusz-tartalmakat-a-tomtom-ujabb-keszulekeihez/Azért ennek a megoldásnak is vannak apróbb hibái, például az, hogy az ingyenes hangok letöltése hazánkból nem elérhető…
http://www.tomtom.com/shop/voices/Ezért ahhoz hogy feltölsd, már valahonnan lennie kell…
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.