Tanácsot kérek

15 bejegyzés megtekintése - 196-210 / 363
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Köszönöm szépen a segítséget!

Nagyon szívesen!

Felhasználó

Kedves Gyurci!
    Van egy őskövület Tom-Tom Go 520-asom. Érdeklődnék, hogy tudnál-e segíteni benne, hogy hol tudnám a térképet és egyebeket frissíteni, nem üzleti áron? Én nem értek hozzá? Válaszodat ha lehet a saját e-mailemre küld légyszi, mert minden nap nézem. bela0818@freemail.hu Előre is köszi! Béla

Adminisztrátor

Van egy őskövület Tom-Tom Go 520-asom. Érdeklődnék, hogy tudnál-e segíteni benne, hogy hol tudnám a térképet és egyebeket frissíteni, nem üzleti áron?

Szia Béla!

Azt nem tudom megmondani, hogy nem üzleti áron hogyan tudod frissíteni. A hivatalos módja egy frissítőkártya vásárlása, ami alapján egy évig tudod frissíteni a készülékedet: https://navigyurci.hu/2012/10/04/a-tomtom-egy-eves-frissites-aktivalasa/
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sir Gyuri,
    én is GPS vásárlás előtt állok – de már sikerült teljesen összezavarodnom a sok sok teszttől, leírástól, véleménytől… Becker? TomTom? Garmin?…
    jól láttam, hogy van egy eladó GPS-ed…? Úgy 30-40 közötti árban keresek. Megbízható, stabil, gyors. Teljes EU térkép, TCM, ingyenes frissítés, legalább évente 2x. Nem kell semmi “faxni” – mp3, videó, beszédfelismerés, 3D-s térkép, bluetooth, salsatáncolás… ezek hidegen hagynak.
    Az a lényeg, hogy vezessen el A-ból B-be, megbízhatóan.
    ha van ilyen eladó készüléked, szólj! Vasárnap indulok külföldre… addig meg kéne oldanom a problémát.
    (Fura módon, mintha így nyár végén hiánycikk lenne a piacon a GPSekből…
    kösz!
    Ben De Goose

Adminisztrátor

…Úgy 30-40 közötti árban keresek. Megbízható, stabil, gyors. Teljes EU térkép, TMC, ingyenes frissítés, legalább évente 2x. Nem kell semmi “faxni” – mp3, videó, beszédfelismerés, 3D-s térkép, bluetooth, salsatáncolás… ezek hidegen hagynak. Az a lényeg, hogy vezessen el A-ból B-be, megbízhatóan…

Szia, nekem nincsen és ebben az árkategóriában nem is nagyon tudok. A Becker 45 LMU is már valahol 47 ezer körül jár (az pont jó lenne), ha még kapható… Becker active.5 az 56 ezer körül van, de még a Kelet Európás Garmin is 40 ezer körül kapható, és abban még TMC sincs.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni a következő dologban:
    Van egy Asus Transformer book t100 gépen Win 8.1 oprendszerrel
    de sajnos nincs benne GPS antenna.
    Ezért szeretnék vásárolni egy bluetooth-os GPS antennát.
    Szerintetek mi lenne a jó választás.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Kitty :-)

Adminisztrátor

@bunny: Szia! A hardveraprón vagy más apróhirdetős oldalon nézz körül, ott szoktak felbukkanni bluetoothos külső GPS-vevők. Nekem is van egy, ha Észak-Budán jársz, kipróbálhatjuk, hogy működik-e, és akkor tudnád, mit kell keresni.

Az enyém pont ilyen:
    http://www.diytrade.com/china/pd/3418862/Bluetooth_GPS_Receiver.html

Üdv:
    Zsolto

Felhasználó

Üdv Gyurci!
    Az lenne a problémám,hogy van egy Tom Tom Via 125 készülékem és nem tudok rá semmit telepíteni,mint Pl:új térkép,hangok,kinézetek….
    Az a baj,hogy a PC sem ismeri fel,mit lehet ilyenkor tenni?
    A válaszod előre is köszönöm!

Adminisztrátor

@attila21
    Telepítetted a TomTom szoftvert hozzá a számítógépedre?

Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://navigyurci.hu/2010/12/03/tomtom-via-125-csatlakozzunk/

Üdv:
    Zsolto

Felhasználó

Üdv Zsoltó!
    Először is köszönöm a gyors választ!
    A PC-n telepítve van a MyDrive,ezzel nincs is semmi baj,nekem az a problémám,hogy a PC nem látja a GPS-t mint meghajtót,erre kellene valami megoldást keresni!
    Előre is köszi a segítséget!

Adminisztrátor

@attila21
    Lehet, hogy az én emlékeim rozsdásak, de a TomTomokra nem meghajtóként kell telepíteni (vagyis sima fájlmásolással ide-oda helyezni) a tartalmakat, hanem a MyDrive programot használva, nem?
    De mondom, lehet, hogy le vagyok maradva egy brosúrával, nekem az utolsó TomTom navim egy GO825 Live volt, arra még biztosan így mentek a dolgok. Hátha Gyurci is benéz, és majd ő megmondja a tutit :)
    Zsolto

Adminisztrátor

A PC-n telepítve van a MyDrive,ezzel nincs is semmi baj,nekem az a problémám,hogy a PC nem látja a GPS-t mint meghajtót,erre kellene valami megoldást keresni!

Szia, nincs rá megoldás. Volt idő, amikor sokan akartak más szoftvert hekkelni a TomTom készülékeire, majd amikor nem sikerült akkor garanciában megjavíttatni, hogy miattuk megszüntették a meghajtó elérését…
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Értem,de akkor,hogy lehet térképet frissíteni???

Adminisztrátor

Meg kell venni, és akkor a MyDrive szépen megfrissíti.

Adminisztrátor

Illetve ez csak részben igaz, néhány dolgot tudsz:
    https://navigyurci.hu/2011/11/12/hogyan-adjunk-plusz-tartalmakat-a-tomtom-ujabb-keszulekeihez/

Azért ennek a megoldásnak is vannak apróbb hibái, például az, hogy az ingyenes hangok letöltése hazánkból nem elérhető…
    http://www.tomtom.com/shop/voices/

Ezért ahhoz hogy feltölsd, már valahonnan lennie kell…
    Üdv:
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 196-210 / 363
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás