Carminat TomTom (Renault beépített navi)
- This topic has 304 hozzászólás, 28 résztvevő, and was last updated 9 years, 4 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. május. 31. kedd-16:05 #25350
Dapra
FelhasználóGyurci Mondta
@ Dapra Persze, a Renault meg marad?
@Szia! Gyurci!
Jogos a kérdés! Egyáltalán nem biztos, hogy marad!!!
Ezek után??
Már régen nem a TMC-ről van szó, hanem a hozzáállásról.Különben átmentem levelező (és telefonos ) tagozatba.
Sorba hívom, vagy írok a Renaultnak, a Tomom-nak és a TrafficNav-nak.
A feleségem szerint már mániás lettem.
Van benne valami.
Ne tudd meg, hogy mit összebányásztam az interneten!
Simán fel tudnám törni bármelyiket, de nem teszem.
Nekem a pénzemért az eredeti kel!!!
Ja erről jut eszembe. Tudna valaki segíteni?
Mi volt a még működő navcore és térkép száma.
Valaki írta a Fórumon csak nem találom.
Valamikor 2009. augusztusában még működött.
Csak kíváncsiságból (vagy mániából), nem mindegy?Dapra
2011. május. 31. kedd-16:09 #25351Dapra
FelhasználóKöszi @Fickó!
Rendes vagy, hogy segítesz, de nekem Europe térképem van és azzal már nem lehet megcsinálni. Sajnos!
Marad a kézimunka (mármint az újbóli beírogatás).Dapra
2011. május. 31. kedd-17:56 #25352fmart01
FelhasználóSziasztok! Mikori a legfrissebb térkép a carminathoz?
2011. június. 1. szerda-09:15 #25356ficko
Felhasználófmart01 Mondta
Sziasztok! Mikori a legfrissebb térkép a carminathoz?
Szia fmart01!
Tegnap 20 nap után tettem be az SD kártyát a számítógépbe és új térképet talált.
Nem tudom, mikor adták ki de ebből adódóan legfeljebb 20 napos.:)üdv..F
2011. június. 1. szerda-15:48 #25357fmart01
Sziasztok! Mikori a legfrissebb térkép a carminathoz?
Köszi! Azt esetleg meg tudod nézni, hogy az M43-at (Makó, Szeged között) ismeri?
2011. június. 3. péntek-21:08 #25361dupi
FelhasználóSzevasztok!
Féléves tapasztalat után arra jutottam, hogy inkább eléteszek a beépített navinak egy IGO-t és azt fogom használni.
Kifejezetten negatív a véleményem a Tomtomról és nem bírtam vele megbarátkozni.
Egyetlen előnye van, hogy nem kell ki-be pakolni ha várakozok valahol. Más semmi.
Lehet csak én vagyok elfogult, de nekem nem jött be. Azért nyomon követem a Tomtomot és ezt a fórumot, hátha
valami csoda fog következni egyszer.
üdv mindenkinek: Dupi2011. június. 8. szerda-20:33 #25368fmart01
FelhasználóSziasztok! Ma hazavittem az autót Carminat TomTom-al, és megpróbáltam frissíteni, de csak fizetős dolgokat adott meg. Mit csinálok rosszul? Segítsetek légyszi’!
2011. június. 8. szerda-21:25 #25369fmart01
FelhasználóValahogy sikerült (nem tudom, hogy, addig próbáltam, míg egyszer bejött az ingyenes frissítés). Most már csak az a kérdés, hogy érdemes most megcsinálni, vagy várjak? Várható, hogy a 60 napon belül lesz még frissítés, vagy nem érdemes erre várni?
2011. június. 8. szerda-23:15 #25370mzsf
FelhasználóHello! Nézd meg melyik verzió! Most jött ki pár hete a legfrissebb, a v870-s. Min. 2, de inkább 3 hónap a következő. Tehát valószínűleg nem lesz frissebb. Ha használni akarod érdemes frissíteni, nekem nagyon ócska verziót adtak a kocsihoz.
2011. június. 9. csütörtök-10:36 #25371fmart01
Felhasználómzsf Mondta
Hello! Nézd meg melyik verzió! Most jött ki pár hete a legfrissebb, a v870-s. Min. 2, de inkább 3 hónap a következő. Tehát valószínűleg nem lesz frissebb. Ha használni akarod érdemes frissíteni, nekem nagyon ócska verziót adtak a kocsihoz.
Szia! A verziót nem tudom, de tavaly szeptemberi az sd kártya, így mindenképp régi. Köszi, segítettél, ha jellemzően 2-3 havonta jön friss, akkor frissítek.
Egyébként, olvasom, hogy sokan csalódtak, nekem még ez a régi, sem tűnik annyira gáznak. Nekem is IGO van az okostelefonon, de szerintem nem érdemes ahhoz hasonlítani, önmagában kell nézni a használhatóságot, és úgy nem tűnik olyan rossznak (remélem, később sem látom másképp).2011. június. 9. csütörtök-14:46 #25372mzsf
FelhasználóMilyen autód van?
2011. június. 9. csütörtök-16:04 #25373fmart01
Felhasználómzsf Mondta
Milyen autód van?
Renault fluence 1.5 dci
2011. június. 10. péntek-00:23 #25374mzsf
Renault fluence 1.5 dci
Kösz! Kár, hogy nem scenic.
2011. június. 10. péntek-21:16 #25375fmart01
Felhasználómzsf Mondta
fmart01 Mondta
Renault fluence 1.5 dci
Kösz! Kár, hogy nem scenic.
Ha ennyiért ideadták volna, akkor lehet, hogy az lenne…
2011. június. 11. szombat-21:35 #25376dupi
Egyébként, olvasom, hogy sokan csalódtak, nekem még ez a régi, sem tűnik annyira gáznak. Nekem is IGO van az okostelefonon, de szerintem nem érdemes ahhoz hasonlítani, önmagában kell nézni a használhatóságot, és úgy nem tűnik olyan rossznak (remélem, később sem látom másképp).
Önmagában nézve használható, oda is navigál ahová akarsz menni, csak hát sok hiba van benne, meg pl. most a legújabb térképen
sincs rajta a fél éve átadott körforgalom Dunakeszin, ellneben az Igo legfrissebb térképén rajta van. Sok problémám van a sebességhatár kijelzéssel, nagyon sokszor téves értéket ad meg, erről korábban is írtam. Aztán sokkal kevesebb lehetőség van a személyre szabásban, az Igo teljesen kedved és ízlésed szerint beállítható. No meg aztán a TMC! Mind a mai napig nem működik.
Lehet a nyugati országokban a térkép is friss, a TMC is müködik, ott gondolom nem annyira problémás, de alapjában véve itthon használnám és ritkán külföldön. Elvárnám, hogy ennyi pénzért, amit elkérnek érte a kocsi árában, ne legyenek ilyen komoly problémák. Ilyen értelemben véve csalódás a TT Carminat.
Egyébként nekem benyás Fluencem van, ha érdekel a Megane klub technikai fórumán találsz róla tesztet, no meg érdekelnének a tapasztalataid.
üdv: dupi - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.