Carminat TomTom (Renault beépített navi)

Kezdőlap Fórumok TomTom Carminat TomTom (Renault beépített navi)

15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 304
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Gyurci Mondta

@ Dapra Persze, a Renault meg marad?

@Szia! Gyurci!

Jogos a kérdés! Egyáltalán nem biztos, hogy marad!!!
    Ezek után??
    Már régen nem a TMC-ről van szó, hanem a hozzáállásról.

Különben átmentem levelező (és telefonos ) tagozatba.
    Sorba hívom, vagy írok a Renaultnak, a Tomom-nak és a TrafficNav-nak.
    A feleségem szerint már mániás lettem.
    Van benne valami.
    Ne tudd meg, hogy mit összebányásztam az interneten!
    Simán fel tudnám törni bármelyiket, de nem teszem.
    Nekem a pénzemért az eredeti kel!!!
    Ja erről jut eszembe. Tudna valaki segíteni?
    Mi volt a még működő navcore és térkép száma.
    Valaki írta a Fórumon csak nem találom.
    Valamikor 2009. augusztusában még működött.
    Csak kíváncsiságból (vagy mániából), nem mindegy?

Dapra

Felhasználó

Köszi @Fickó!
    Rendes vagy, hogy segítesz, de nekem Europe térképem van és azzal már nem lehet megcsinálni. Sajnos!
    Marad a kézimunka (mármint az újbóli beírogatás).

Dapra

Felhasználó

Sziasztok! Mikori a legfrissebb térkép a carminathoz?

Felhasználó

fmart01 Mondta

Szia fmart01!

Tegnap 20 nap után tettem be az SD kártyát a számítógépbe és új térképet talált.
    Nem tudom, mikor adták ki de ebből adódóan legfeljebb 20 napos.:)

üdv..F

Felhasználó

fmart01 Mondta

Köszi! Azt esetleg meg tudod nézni, hogy az M43-at (Makó, Szeged között) ismeri?

Felhasználó

Szevasztok!
    Féléves tapasztalat után arra jutottam, hogy inkább eléteszek a beépített navinak egy IGO-t és azt fogom használni.
    Kifejezetten negatív a véleményem a Tomtomról és nem bírtam vele megbarátkozni.
    Egyetlen előnye van, hogy nem kell ki-be pakolni ha várakozok valahol. Más semmi.
    Lehet csak én vagyok elfogult, de nekem nem jött be. Azért nyomon követem a Tomtomot és ezt a fórumot, hátha
    valami csoda fog következni egyszer.
    üdv mindenkinek: Dupi

Felhasználó

Sziasztok! Ma hazavittem az autót Carminat TomTom-al, és megpróbáltam frissíteni, de csak fizetős dolgokat adott meg. Mit csinálok rosszul? Segítsetek légyszi’!

Felhasználó

Valahogy sikerült (nem tudom, hogy, addig próbáltam, míg egyszer bejött az ingyenes frissítés). Most már csak az a kérdés, hogy érdemes most megcsinálni, vagy várjak? Várható, hogy a 60 napon belül lesz még frissítés, vagy nem érdemes erre várni?

Felhasználó

Hello! Nézd meg melyik verzió! Most jött ki pár hete a legfrissebb, a v870-s. Min. 2, de inkább 3 hónap a következő. Tehát valószínűleg nem lesz frissebb. Ha használni akarod érdemes frissíteni, nekem nagyon ócska verziót adtak a kocsihoz.

Felhasználó

mzsf Mondta

Hello! Nézd meg melyik verzió! Most jött ki pár hete a legfrissebb, a v870-s. Min. 2, de inkább 3 hónap a következő. Tehát valószínűleg nem lesz frissebb. Ha használni akarod érdemes frissíteni, nekem nagyon ócska verziót adtak a kocsihoz.

Szia! A verziót nem tudom, de tavaly szeptemberi az sd kártya, így mindenképp régi. Köszi, segítettél, ha jellemzően 2-3 havonta jön friss, akkor frissítek.
    Egyébként, olvasom, hogy sokan csalódtak, nekem még ez a régi, sem tűnik annyira gáznak. Nekem is IGO van az okostelefonon, de szerintem nem érdemes ahhoz hasonlítani, önmagában kell nézni a használhatóságot, és úgy nem tűnik olyan rossznak (remélem, később sem látom másképp).

Felhasználó

Milyen autód van?

Felhasználó

mzsf Mondta

Milyen autód van?

Renault fluence 1.5 dci

Felhasználó

fmart01 Mondta

Renault fluence 1.5 dci

Kösz! Kár, hogy nem scenic.

Felhasználó

mzsf Mondta

fmart01 Mondta

Renault fluence 1.5 dci

Kösz! Kár, hogy nem scenic.

Ha ennyiért ideadták volna, akkor lehet, hogy az lenne…

Felhasználó

fmart01 Mondta

Egyébként, olvasom, hogy sokan csalódtak, nekem még ez a régi, sem tűnik annyira gáznak. Nekem is IGO van az okostelefonon, de szerintem nem érdemes ahhoz hasonlítani, önmagában kell nézni a használhatóságot, és úgy nem tűnik olyan rossznak (remélem, később sem látom másképp).

Önmagában nézve használható, oda is navigál ahová akarsz menni, csak hát sok hiba van benne, meg pl. most a legújabb térképen
    sincs rajta a fél éve átadott körforgalom Dunakeszin, ellneben az Igo legfrissebb térképén rajta van. Sok problémám van a sebességhatár kijelzéssel, nagyon sokszor téves értéket ad meg, erről korábban is írtam. Aztán sokkal kevesebb lehetőség van a személyre szabásban, az Igo teljesen kedved és ízlésed szerint beállítható. No meg aztán a TMC! Mind a mai napig nem működik.
    Lehet a nyugati országokban a térkép is friss, a TMC is müködik, ott gondolom nem annyira problémás, de alapjában véve itthon használnám és ritkán külföldön. Elvárnám, hogy ennyi pénzért, amit elkérnek érte a kocsi árában, ne legyenek ilyen komoly problémák. Ilyen értelemben véve csalódás a TT Carminat.
    Egyébként nekem benyás Fluencem van, ha érdekel a Megane klub technikai fórumán találsz róla tesztet, no meg érdekelnének a tapasztalataid.
    üdv: dupi

15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 304
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás